Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μόνο έναντι συμβολικού ποσού... Απλά έχει πολλά έξοδα λέει (έχει 14 γάτες)... Τι να πω...
Άσε να γεννηθούν με το καλό και βλέπουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έχεις δίκιο ρε συ Φωτεινή! Ο μόνιμος καυγάς μου με το Μιχάλη είναι να μη πουλάει γατιά που δεν έχουν τις σωστές προδιαγραφές!
Μόνο έναντι συμβολικού ποσού... Απλά έχει πολλά έξοδα λέει (έχει 14 γάτες)... Τι να πω...
Άσε να γεννηθούν με το καλό και βλέπουμε...
Αυτό που ίσως να κάνω, είναι να βάλω ένα θέμα στις αγγελίες με τη γέννα και το τηλ. του Μιχάλη κι ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει...
Fotini
Διάσημο μέλος
η φωτο θα έμπαινε έτσι κι αλλιως, απλώς έτυχε να μιλάμε για τα περιβόητα, ζουμερά, χνουδωτά και νόστιμα ποδαράκια (γιατί εγώ τα τρώω κιολας)
Και 'γω τα τρώω
Δεν είναι τρέλα οι φουντίτσες που έχουν ανάμεσα στα μαξιλαράκια; Όποτε πειράζω της Ρενάτας, γαργαλιέται
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
ναι να μου πεις αν γεννήσουν και να μου πεις το τηλεφωνο να ρωτήσω για τη φίλη μου, είναι και η κοπέλα που μας μίλαγε που ήθελε ένα, και είχε επικοινωνήσει και μαζί μου, αλλα δν ξέρω αν θέλει καθαρόαιμο
Προτείνω, όταν με το καλό γεννηθούν τα μωρά, να κάνετε μια λίστα με σειρά προτεραιότητας και όποιος τα θέλει.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Και ο Μορφέας σε όλα τα κορίτσια του Birmaniacs με τις σέξι πατούσες!
Ποιές πατούσες, ρε Γιούλη; Μας δουλεύεις; Σέξι βλέμμα,που υπόσχεται πολλά, ναι! Σέξι γλώσσα, ναι! Αλλά τις πατούσες, πού τις είδες;;;
Θεέ μου, τι γάτος; Γιατί να μην είμαι γάτα κι εγώ;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πριν δεν μιλάγατε για τις τριχούλες τους που εξέχουν κλπ.?

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι είναι οι μονες γυναικες που δεν αποτριχώνονται, αρέσουν με τα τριχάκια τους

Οχι σαν εμάς που παιδευόμαστε με αποτριχώσεις κλπ...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτή είναι όλα τα λεφτά... Μπλαζέ βλεμμα και άσπρη ζαρτιέρα!
Ιδέα για όνομα θηλυκής Βιρμανής!!
"Ζαρτιέρα"

Μόνη μου τα λέω μόνη μου γελάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Ναι, και "καλτσοδέτα"...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool