Birman-maniacs

αχου ωραια χρωματα!τι θα παρεις?τελικα για το αρσενικο σου ειπαν?
δεν την ρωτησα για το αρσενικο γιατι ητανολυ στεναχωρημενη..θα το αφησω για λιγο αργοτερα..αν μπορω να επιλεξω seal ή μπλε νομιζω..αλλα ειναι και πως θα το δω αν μου κανει κλικ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θηλυκο θα ειναι ωραίο και μπλε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντως μπραβο σας!!!!κανενας δεν μας ειπε χρονια πολλα!!!εδω κολλαει το θα βαλω την γατα μου να κλαιει...:lol:

γιατι χρονια πολλα?τωρα εγω δεν καταλαβαίνω?

γιατι χρονια πολλα?τωρα εγω δεν καταλαβαίνω?
εχει το παιδι μου γενεθλια σημερα...:)

αφου ειναι 11 και 30 ημερων!αυριο θα εχει καλε!ετσι νομιζω, παντως να τον χαιρεσαι!

αφου ειναι 11 και 30 ημερων!αυριο θα εχει καλε!ετσι νομιζω, παντως να τον χαιρεσαι!
δεν παω καλα παιδια.............
ναι αυριο τα εχει στις 30

ειδες?αφου τα κοιταω απο κατω για να ξερω βρε κουτο!:)δεν πειραζει μην κλαις καημενουλι!

αν μπορω να επιλεξω seal ή μπλε νομιζω..αλλα ειναι και πως θα το δω αν μου κανει κλικ;)

Να χαίρεσαι τον κούκλο σου;) Όσον αφορά το γατάκι από το εκτροφείο, δε νομίζω ότι θα έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις εσύ.. Όποιο θέλουν εκείνες θα σου δώσουν. Κι εγώ τον Ντάικι τον "πήρα" πακέτο. Όχι ότι μου βγήκε άσχημο γατί δηλαδή:rolleyes:

Να χαίρεσαι τον κούκλο σου;) Όσον αφορά το γατάκι από το εκτροφείο, δε νομίζω ότι θα έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις εσύ.. Όποιο θέλουν εκείνες θα σου δώσουν. Κι εγώ τον Ντάικι τον "πήρα" πακέτο. Όχι ότι μου βγήκε άσχημο γατί δηλαδή:rolleyes:
ε καλα δεν περιμενα να διαλεξω κιολας!!!ας μου δωσουν το αρσενικο κι ας μην διαλεξω..χι χι

σωστο πυρροθριξ!παντως αν τα θηλυκα ειναι ολα με προδιαγραφες Pet μπορει να σε αφησουν και να διαλεξεις γιατι δεν εχουν καποιο προβλημα, εκτος αν ειναι σε λιστα αναμονης πριν απο εσενα κι αλλοι...

Φωτεινη εσυ την Renata την ειχες διαλέξει ή σου δώσαν καποιο απο τη γέννα?επισης να επιτρεπεται, ποσο την ειχες πάρει?αν θες μας λες...

:hello: Σας χαιρετώ προς το παρόν. Αν δε βαριέμαι ή αν δεν παίζω με τη Ρενάτα, θα τα πούμε και από το σπίτι το βράδυ;)

γεια σου Φωτεινη, καλη ξεκούραση!

Φωτεινη εσυ την Renata την ειχες διαλέξει ή σου δώσαν καποιο απο τη γέννα?επισης να επιτρεπεται, ποσο την ειχες πάρει?αν θες μας λες...

Η Ρενάτα μαζί με τον αδερφούλι της, τον κοκκινούλη (ναι, υπήρχε για μένα και ένας κόκκινος τότε...) ήταν τα δύο γατάκια που είχαν "περισσέψει" του εκτροφέα. Ο άνθρωπος που προσφέρθηκε να μου τη φέρει και που γνώριζε τον εκτροφέα, από τα δύο διάλεξε τη Ρενάτα γιατί του φάνηκε πιο εντυπωσιακή σαν εμφάνιση. Έτσι την πήρα και ήμουν τυχερή γιατί είναι θαυμάσιο πλάσμα, ό,τι ευχόμουν να έχω σε γάτα... Φυσικά και μπορώ να σου πω πόσο μου κόστισε, το ξέρει όλο το mycat ήδη:redface: 1.000 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Μη με ρωτήσεις γιατί τόσα, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί κόστισε τόσο ακριβά... Μάλλον ο εκτροφέας είναι αρπάχτρας:/:

σωστο πυρροθριξ!παντως αν τα θηλυκα ειναι ολα με προδιαγραφες Pet μπορει να σε αφησουν και να διαλεξεις γιατι δεν εχουν καποιο προβλημα, εκτος αν ειναι σε λιστα αναμονης πριν απο εσενα κι αλλοι...
πριν απο μενα πως θα ηταν αλλοι αφου παιρνω αυτο που ειχε κανει κρατηση η Γιουλη..εκτος αν αλλαζουν τα δεδομενα επειδη αλλαζει μανουλα...

πολλα όντως την πήρες!παντως δεν πειραζει γερη να ειναι!σας αφηνω παω για κουρεμα!φιλια

:hello: Σας χαιρετώ προς το παρόν. Αν δε βαριέμαι ή αν δεν παίζω με τη Ρενάτα, θα τα πούμε και από το σπίτι το βράδυ;)
γεια σου Φωτω μου!!!!χιχι:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back