Birman-maniacs

'Οχι κορίτσι μου δεν θέλω για σκύλο... Απλά το λέω για να δω αν δεν έχουν γενικώς για Pets ή μόνο για γάτες... γιατί αν δεν έχουν μόνο για γάτες να διαμαρτυρηθούμε! :lol:

οχι καλε δεν εχουν γενικως!τι να βαλουν αρωματα?παντως ξερετε οτι η LVuitton εχει γατοφορους!αστα το εχω δει σε αεροδρομιο με γατακι μεσα:lol:εμ δεν μπορει να ταξιδευει το γατακι οπως να ναι χιχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντως στην Αμερικη που ειχα μπει σε ενα pet shop ειδα πολυ περιεργα πραγματα και ωραια!α Γιουλη ξερεις τι εμαθα?υπαρχει ενα υγρο που το βαζεις μεσα στο νερο και δινει αρωμα στο στομα των ζωων!σαν στοματικο διαλυμα, θα παρω να το δοκιμασω για την Αθηνα!ψήνεσαι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι καλε δεν εχουν γενικως!τι να βαλουν αρωματα?παντως ξερετε οτι η LVuitton εχει γατοφορους!αστα το εχω δει σε αεροδρομιο με γατακι μεσα:lol:εμ δεν μπορει να ταξιδευει το γατακι οπως να ναι χιχι

Κι αμόμα δεν αγόρασα?? Τρέχω να αγοράσω...:lol::lol:

παντως στην Αμερικη που ειχα μπει σε ενα pet shop ειδα πολυ περιεργα πραγματα και ωραια!α Γιουλη ξερεις τι εμαθα?υπαρχει ενα υγρο που το βαζεις μεσα στο νερο και δινει αρωμα στο στομα των ζωων!σαν στοματικο διαλυμα, θα παρω να το δοκιμασω για την Αθηνα!ψήνεσαι?

Αν ψήνομαι λέει??:up: Να δεις τα συστατικά του μόνο...εσύ που ξέρεις.... Υπάρχει site που μπορώ να το δω?
Οι Αμερικάνοι πάντως έχουν καταπληκτικά προιόντα για τα κατοικίδια!!

αστα...καλα ομως που το πληρωσε, να βαλεις φωτο να δουμε!ποσο σου πηγε?
25 ευρω!! το ονειρο μου εξακολουθεί να ειναι ενα μεγάλο βεβαια. Μεχρι κ του Αλφι του αρεσει να καθεται στη θεση που ειναι ψηλά - αν και δεν χωραει πολυ καλά !:lol: - και η Πισου στο κουτακι κατω....

Αν ψήνομαι λέει??:up: Να δεις τα συστατικά του μόνο...εσύ που ξέρεις.... Υπάρχει site που μπορώ να το δω?
Οι Αμερικάνοι πάντως έχουν καταπληκτικά προιόντα για τα κατοικίδια!!

οχι μου το ειπε αυτος ο φιλος μου που ηταν εδω χθες, θα το παρω να δω τι ειναι και θα σου πω!εχω και εγω την περιεργεια να δω τι εχει μεσα:hmm:

Θα ξαναπάς στο belfort??
Δεν ξέρω να πω για τα duty free και τα προιόντα για γάτες... ούτε για σκυλιά φαντάζομαι θα έχουν...:hmm:
Μα φυσικα κ δεν εχουν, ωραια θα ηταν ομως αν ειχαv...γιατι ρωτάς , θες κατι απο duty free?

25 ευρω!! το ονειρο μου εξακολουθεί να ειναι ενα μεγάλο βεβαια. Μεχρι κ του Αλφι του αρεσει να καθεται στη θεση που ειναι ψηλά - αν και δεν χωραει πολυ καλά !:lol: - και η Πισου στο κουτακι κατω....

ε το πηρες πολυ καλα, εμενα πηγε 60!της trixie γενικα ειναι ακριβα!μαζευε να παρουμε κανα ψηλο μεχρι το ταβανι!:lol:

καλα η LV μου ειπαν οτι εβγαλε και γαμηλια τουρτα, τι κανουν ρε παιδια οι ανθρωποι?

NAI!!!!!!! θα φρικάρει και η μαμα μου !! τελεια τελεια

Νομίζω ότι το βραβείο της Φωτεινής αν απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις του τεστ σωστά, είναι ένα γατόδεντρο 5 μέτρα... σωστά το θυμάμαι?? :hmm::lol::lol:

Μα φυσικα κ δεν εχουν, ωραια θα ηταν ομως αν ειχαv...γιατι ρωτάς , θες κατι απο duty free?
Όχι... όχι τίποτα...Ευχαριστώ!

NAI!!!!!!! θα φρικάρει και η μαμα μου !! τελεια τελεια
Παράθεση... pleaseeeee.... γιατί θα φρικάρει η μαμά σου? :hmm:

Παράθεση... pleaseeeee.... γιατί θα φρικάρει η μαμά σου? :hmm:
Μα ηδη εχει φρικάρει με τα γατια....ηρθε στο σπιτι και της τριφτηκε ο Αλφι και επαθε πατατρακ '''α!! μαδαει!! α!! μια βουρτσα!! '' Μα φορεσε και αυτη μαυρο παντελονι....τσου τσου τσου :cool:

Επισης μπαινει στο σπιτι και βλέπει διαφορα παιχνιδια στο πατωμα, παταει μερικα κ δεν ξερει που να κατσει - ''χμμ καπου που να μην εχει τριχες?? '':hmm:

Μα ηδη εχει φρικάρει με τα γατια....ηρθε στο σπιτι και της τριφτηκε ο Αλφι και επαθε πατατρακ '''α!! μαδαει!! α!! μια βουρτσα!! '' Μα φορεσε και αυτη μαυρο παντελονι....τσου τσου τσου :cool:

Αντούλα τι κάνεις για τη τρίχα τους που μαδάει? Τα χτενίζεις? Χρησιμοποιείς γάντι... ρολό για τα ρούχα... η bellezza δεν κάνει τίποτα? Το Glavaderm?

Αντούλα τι κάνεις για τη τρίχα τους που μαδάει? Τα χτενίζεις? Χρησιμοποιείς γάντι... ρολό για τα ρούχα... η bellezza δεν κάνει τίποτα? Το Glavaderm?

εμεις την χτενιζουμε συνεχεια και αυτη συνεχεια μαδαει, η τροφη skin and hair της αρεσει πολυ, αλλα δεν βλεπω αλλαγη!παντως δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα τωρα που τρωει αυτη σε καποια γευματα εχει γινει λιγο τσουποτη!:Pμηπως παχαινει λοιπον?

Ολα αυτα κανω, και τιποτα δεν γινεται!! '' τωρα ,λεω στον Γιωργο, με το glavaderm γυαλιζει η γούνα τους '' και μου απαντάει ''ναι τωρα εχουμε τουφες τουφες παντου που γυαλιζουν και ολας ''

Αν ηταν και φωσφορίζοντα θα εξοικονομουσαμε και ενεργεια!!!!! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back