Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλά για το χειμωνα ....τα απλωνω στο τελευταιο δωματιο - που ειναι αδειο ακομη - και για να μην εχω προβλημα μουχλας μετα εχω ανοικτή τη πορτα του μπαλκονιου. Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα τι να κανω? το καλοκαιρι ειναι απολαυση, τα απλωνεις και μετα απο μια ωρα εχουν στεγνωσει!! κριμα που δεν ισχυει κ για το σιδερο! σνιφ σνιφ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια η Αθηνα σημερα κοιμηθηκε στα ποδια μου!και το επιασα το βραδυ με την πατουσα και λεω μπα!πως απο εδω!τελικα οντως ερχεται οταν ειμαστε μονοι μας στο σπιτι!
Τι γλυκο!! εμας κοιμουνται κ τα δυο μαζι μας....η Πισου αναμεσα μας - για να μας δαγκωνει αν αγκαλιαζομαστε- και ο Αλφι με το κεφαλι του στο ποδι μου, το εχει για μαξιλαρι!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ασε εκανα βλακεια δεν ειπα να μου το στειλουν σημερα, οποτε θα το παρω την Δευτερα!

Ποιο? Τις σταγόνες? :hmm:

Ποιο? Τις σταγόνες? :hmm:

ναι!γιατι θα πρεπει να μου το φερουν απο Λαρισα και το σημειο παραδοσης ειναι η Καρδιτσα!:lol:αλλα μπορω να ρωτησω τη μαρκα και να σου πω!αλλα καλυτερα να στο παρω εγω πιο φθηνα αν θες!

σας αφηνω!φευγω τα λεμε σε καμια ωρα και κατι!ελπιζω να μην εχει καμια ζημια το Internet πανω!

ναι!γιατι θα πρεπει να μου το φερουν απο Λαρισα και το σημειο παραδοσης ειναι η Καρδιτσα!:lol:αλλα μπορω να ρωτησω τη μαρκα και να σου πω!αλλα καλυτερα να στο παρω εγω πιο φθηνα αν θες!

Να μου τις πάρεις εσύ σε παρακαλώ... αλλά πες μου και τη μάρκα έστω και με sms για να το βρω στο Internet απλά για πληροφορίες!
Ευχαριστώ!

σας αφηνω!φευγω τα λεμε σε καμια ωρα και κατι!ελπιζω να μην εχει καμια ζημια το Internet πανω!
:hello:Καλό ταξείδι...

Τελικά δεν μου ειπατε για τις γατοκαρφίτσες τι κανονιστηκε...αλλα σιγα να μην ανησυχω, ειμαι σιγουρη οτι στο τέλος θα με θυμηθητε και εμενα!!

Τελικά δεν μου ειπατε για τις γατοκαρφίτσες τι κανονιστηκε...αλλα σιγα να μην ανησυχω, ειμαι σιγουρη οτι στο τέλος θα με θυμηθητε και εμενα!!

Θα το κανονίσει η Βάσια... θα στείλει courier στη Δώρα να πάει να τις πάρει κι όταν κατέβει η Βάσια Αθήνα θα μας τις φέρει... Παραπονιάρα! :lol:

Κολιέ είναι όμως ε? :hmm:

ναι κολιε....ειμαι παραπονιαρα τι να κανω??:D

Καλημέρα! Είστε καλά; Βλέπω, η πάρλα καλά κρατεί:hmm:Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας εχτές να μάθετε πώς πάει η μικρή... Είχα άγχος σήμερα το πρωί και περίμενα έξω από την τουαλέτα της να δω αν έβγαλε πάλι αίμα. Είχε πάρει και το χαπάκι εχτές το βράδυ και είχα αγωνία. Τελικά, όλα καλά με τα κακάκια σήμερα. Περιμένω και αύριο να το ξανατσεκάρω και ελπίζω να είναι κάτι που πέρασε. Ίσως, τελικά να ήταν κάποιο παράσιτο...

Αυτά. Πάω να βρω το split που έγινε για το θέμα αυτό να βάλω την ίδια απάντηση ώστε να ενημερωθεί και από εκεί. Πάντως, μπορεί να έχει δίκιο η Ρούλα με τις παραινέσεις της, αλλά επειδή θα μπερδευτώ, θα γράφω ό,τι είναι να γράφω και σε εσάς και τα ίδια θα βρίσκονται και σε ξεχωριστό θέμα. Σας ενημερώνω ώστε να μη "χαθείτε";)

Την προηγουμενη εβδομαδα που αφησα τον Γιωργο μονο του να φροντιζει τις γατες, επρεπε να καθαρισει κ την αμμο τους. Μετα που παιδευτηκε για αλλη μια φορα με μια ''πειραματική'' αμμο , αποφασισε : ''θα παιρνουμε την everclean!!! δεν μπορω πια τις αλλες, θα την πληρωνω εγω!!''

Την προηγουμενη εβδομαδα που αφησα τον Γιωργο μονο του να φροντιζει τις γατες, επρεπε να καθαρισει κ την αμμο τους. Μετα που παιδευτηκε για αλλη μια φορα με μια ''πειραματική'' αμμο , αποφασισε : ''θα παιρνουμε την everclean!!! δεν μπορω πια τις αλλες, θα την πληρωνω εγω!!''

:up::up::up::up: Είναι πολύ καλή άμμος! Την χρησιμοποιούσες στο παρελθόν; Το μόνο "κακό" είναι ότι στα μακρύτριχα κολλάει στην τρίχα σαν πηλός και αναγκαστικά τα πιάνεις και τα καθαρίζεις...:/:

Αντα... δεν πήρα το χθεσινό σου e-mail που το έστειλες?

Αντα... δεν πήρα το χθεσινό σου e-mail που το έστειλες?
χμμ μηπως στα spam στο εβαλε? δεν ξερω τι ρυθμισεις ασφαλειας εχεις στο κομπιουτερ...το εστειλα ομως στη διευθυνση που μου ειπες...για δοκιμασε να μου στειλεις εσυ ενα μαιλ abartezanu@yahoo.com

:up::up::up::up: Είναι πολύ καλή άμμος! Την χρησιμοποιούσες στο παρελθόν; Το μόνο "κακό" είναι ότι στα μακρύτριχα κολλάει στην τρίχα σαν πηλός και αναγκαστικά τα πιάνεις και τα καθαρίζεις...:/:
Nαι την ειχα χρησιμοποιησει, αλλα οταν πηρα τον Αλφι δεν με συνέφερε πια....αυτο που λες δεν το παρατηρήσα. Με ενοχλεί μόνο οτι μπαίνει αναμεσα στα δαχτυλακια τους και μου κουβαλανε παντου στο σπιτι!! ποια ξερει να μου εξηγήσει λιγο τις κατηγορίες? πηρα την heavy duty ....

Εγώ ψηφίζω κρυσταλική. :up::up::up:
Δε λερώνει, δε μυρίζει, αλλά στοιχίζει... και ανακυκλώνεται...

πηρα την heavy duty ....

Εγώ χρησιμοποιώ την Active Block, είναι αντιβακτηριδιακή. Αυτή που πήρες είναι, νομίζω, για τα μακρύτριχα γατιά, να μην κολλάει στα πόδια τους..:hmm:Η κριτική της άμμου στο φόρουμ είναι εδώ---> https://www.mypetz.gr/threads/premium-ever-clean.219231/

Γιούλη πηρα την κρυσταλλική, σκεφτομαι να την εχω οταν θα λείπω για σαβ/κο στο χωριό ....οπως αυτο που μας ερχεται τωρα - παντρευεται η αδελφή του Γιώργου. Η μονη μου ανησυχια ειναι οτι η μικρή του αδελφη εχει ιωση με πυρετο και διαρροια, ουτε που θελω να σκεφτω τι θα γινει αν την κολλησει ή μας κολλήσει!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back