ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μπαίνω να δω κι εγώ.άλλο εκτροφείο που μπορώ να συστήσω και είναι και πρόεδρος νομίζω σε ένα board βιρμανικού κλαμπ είναι https://www.baiedesamours.eu/
Για να δεις το μωρό της Φωτεινής, πήγαινε στο Kittens (born litters) litter "D".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ναι... θα σου δώσουμε ερωτηματολόγιο...!
Πλάκα κάνω!
Πιστεύω ότι είσαι real Birmaniac και σου αξίζει ένα αγοράκι seal!
ελπίζω να βγουν αρσενικά πολλά γιατι θέλω κι εγώ

καλα σαν ποντικάκια άσπρα είναι τα γλυκά μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλά είναι κουκλια, άντε ρε Γιούλη να έχουμε κι εμείς τέτοιες χνουδόμπαλες, εγώ δεν χαρηκα τόσο μικρό γατάκι, την πήρα μεγάλη την Αθηνά
Κι εγώ... 4 μηνών γαιδαράκο τον πήρα...!
Αμήν...και στα δικά μας μωρά!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σου έστειλα ένα pm το έχεις δει?

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η Αθηνά μικρή με τα αδερφάκια της που ειναι tabby, δεν ήταν ασχημούλα?τώρα είναι πανέμορφη![]()
Κούκλα... αν και την αδυναμία μου στα tabbies την ξέρεις... ίσως επειδή μου θυμίζουν λιονταράκια...
Ένα tabbaki θέλω!!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
εμένα πάντως μου αρεσουν τα σκέτα, θέλω να βλέπω χρώμα ατόφιο, πάντως ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγάλουν, για μένα το ιδανικό θα ήταν ένα αγοράκι σαν το δικό σουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ξέρεις τι διάβασα σε αυτό το site που μου είχες στείλει με τα χρώματα και τα ζευγαρώματα?ότι το tabby είναι επικρατές γονίδιο, δηλαδή θα πρέπει να είναι ένας γονέας τουλάχιστον για να βγουν τα γατάκια, οπότε δεν το νομίζω, δυστυχώςεμένα πάντως μου αρεσουν τα σκέτα, θέλω να βλέπω χρώμα ατόφιο, πάντως ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγάλουν, για μένα το ιδανικό θα ήταν ένα αγοράκι σαν το δικό σου
Ο Μορφέας έχει μπλε και λιλά tabby στο αίμα του από τους γονείς του... έχω όμως ακούσει ότι το seal είναι δυνατό γονίδιο και υπερισχύει του μπλε... Επίσης σκέψου και το ενδεχόμενο του chocolate ή του λιλά που μπορεί να βγει από τα παιδιά μας (δες το site). Το κάλύτερο για άνδρα πάντως συμφωνώ ότι είναι το μπλε...Και το να έχεις και τα δύο είναι κάνει ένα ωραίο ζευγαράκι...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Birmans don't mature until they are almost 3 years old! Part of a cat's personality is directly related to their sexual designation. We want the personality well established before we alter that sexuality. If there is no sexual behavior that is causing you inconvenience, hold off on neutering/spaying. We recommend that at 10-12 months.
https://www.birman.net/health/care.html
είδες που έλεγα την αλήθεια, ξανασκέψου το

Γιούλη πρόσεξε τι θα πεις

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φωτεινή το βρήκα
Birmans don't mature until they are almost 3 years old! Part of a cat's personality is directly related to their sexual designation. We want the personality well established before we alter that sexuality. If there is no sexual behavior that is causing you inconvenience, hold off on neutering/spaying. We recommend that at 10-12 months.
https://www.birman.net/health/care.html
είδες που έλεγα την αλήθεια, ξανασκέψου το
Γιούλη πρόσεξε τι θα πεις![]()

Καλό σας απόγευμα, εγώ πάω να ταίσω, να ποτίσω και να ξεσκατίσω!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
If there is no sexual behavior that is causing you inconvenience
Έφυγααααααααααααααα!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
εγώ πάντως έχω δηλώσει ότι θα κρατήσω ένα για παρέα στην Αθηνά, ένα θα παρει η συμπεθέρα και το επόμενο, αν υπάρξει θα είναι μάλλον δικό σου erefer
Βάσια και Γιούλη μην λέτε τέτοια γιατί θα πάω αύριο να "σηκώσω" το pet city!!Πιστεύω ότι είσαι real Birmaniac και σου αξίζει ένα αγοράκι seal!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
και πάνω (το πολύ 4 μην μου πεθάνει!)
erefer
Διάσημο μέλος
κάτσε περίμενε να πάνε όλα καλά και εδώ είμαστε,να προσεύχεσε να κάνει 3και πάνω (το πολύ 4 μην μου πεθάνει!)
![]()
Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος αλλά μάλλον θα αρχίσω και τις προσευχέςβέβαια θα περάσεις απο interview από μένα και τη συμπεθέρα, με την καλή έννοια πάντα, γιατι θέλουμε να ξέρουμε που θα πάνε τα μωρά
Βάσια η "Ιερά εξέταση"-Συνέντευξη τι περιλαμβάνει,δεν πιστεύω να μου δώσετε και ορό της αλήθειας?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool