Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μάλιστα μάλιστα ανιατη η περίπτωση σου!! καλα καλα ποτε εχεις γενεθλια να σου στειλω κανα 'βιβλιο καμα σουτρα ''?? :cool::cool:

Ασε θα την αναλάβω εγώ όταν έλθει και θα δει ζευγάρωμα Καλυψώς Μορφέα... μήπως να πάρει και την Αθηνά για ένα ιδιαίτερο μαθηματάκι? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδειξα στον Γιωργο τα μωρα Γιουλη και μου ειπε οτι οταν γεννησει η Αθηνα δεν θα δωσουμε κανενα τελικα!:)

Μάλιστα:hmm:....να του πεις τότε να τη ζευγαρώσει αυτός! Μορφέα δεν έχει! :mad::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σορρυ αλλα τι λες τώρα?? να πουμε στον Γιωργο να την πιασει απο το σβερκο κ να την βαλει κατω??? :hmm:δεν λεει....

εδειξα στον Γιωργο τα μωρα Γιουλη και μου ειπε οτι οταν γεννησει η Αθηνα δεν θα δωσουμε κανενα τελικα!:)

Αυτό δεν έπρεπε να το πεις... Θα το διαβάσει ο Έρεφερ και θα στενοχωρηθεί.

Φτιάξτον Βάσια! Φτιάξτον! Για να ξεχάσει το φαγητό!! :lol:

kit1.jpg
kit3.jpg
kit6.jpg
piano1.jpg
4kittens.jpg
kit-.jpg

Μάλιστα:hmm:....να του πεις τότε να τη ζευγαρώσει αυτός! Μορφέα δεν έχει! :mad::lol:

εσυ θα παρεις ενα συμπθερα, τα αλλα.....:redface:

Εμένα ο Μάριος παράτησε τη δουλειά του και πήγε σπίτι μου με τον υδραυλικό να μου φτιάξουν το μποιλερ μου που χάλασε.
Κι όταν με πήρε να μου πει τι έκανε... του είπα... Δε πιστεύω να έκλεισες κατά λάθος κανένα γατί στο υπνοδωμάτιο και να κλαιει!! :mad:
Είμαι αχάριστη... :( Μαλώστε με...

Φτιάξτον Βάσια! Φτιάξτον! Για να ξεχάσει το φαγητό!! :lol:

kit1.jpg
kit3.jpg
kit6.jpg
piano1.jpg
4kittens.jpg
kit-.jpg
οχι αλλα δεν μπορω!Γιουλη βαλε αυτη με το μωρο να του τη δειξω, μην ψαχνω τωρα πισω!

Διαφωνω!! καλα του ειπες...μην αφησει ''κατα λαθος'' την πορτα ανοικτη ενω θα φευγει ο υδραυλικος..

Εμένα ο Μάριος παράτησε τη δουλειά του και πήγε σπίτι μου με τον υδραυλικό να μου φτιάξουν το μποιλερ μου που χάλασε.
Κι όταν με πήρε να μου πει τι έκανε... του είπα... Δε πιστεύω να έκλεισες κατά λάθος κανένα γατί στο υπνοδωμάτιο και να κλαιει!! :mad:
Είμαι αχάριστη... :( Μαλώστε με...

ε εισαι τερας!κατ΄αρχην ξερεις το θεμα του με τα υπνοδωματια, οποτε να αφησε καποιο μεσα, δεν νομιζω:D

ε εισαι τερας!κατ΄αρχην ξερεις το θεμα του με τα υπνοδωματια, οποτε να αφησε καποιο μεσα, δεν νομιζω:D
Κι αν τ'άφησε στο μπανιο με τη βρύση ανοιχτή να τρέχει και πνιγούν? :hmm::lol:

Εγω να δεις τι του λεω του Γιωργου - που τα αγαπαει και τα προσεχει - μπαινω μες στο σπιτι και αυτα λυσανε και νιαουριζουν, πεφτουν στα ποδια μου, τα μπολακια αδεια - γιατι τα εχουν γλυψει πριν ενα τεταρτο που θα εχει φτασει εκεινος - και εγω να του λεω'' αχχ τα καημενα, λυποθυμανε απο τη πεινα!!''

Κι αν τ'άφησε στο μπανιο με τη βρύση ανοιχτή να τρέχει και πνιγούν? :hmm::lol:

Μπορεί να τα έδωσε "δώρο" στον υδραυλικό...:hmm:

και εγω να του λεω'' αχχ τα καημενα, λυποθυμανε απο τη πεινα!!''

Ειδικά η αδυναμία μου...:lol::lol::lol::lol:

μπορεις συμπεθερα να του δωσεις το δικο σου:P
Πως θα τ'αντέξω αυτό:(... ειδικά αν είναι σαν την Αθηνούλα?? :(

Μήνυμα προς το Γιώργο της Βάσιας... (κοίτα κακομοίρα μη δεν του το δώσεις...)

Γιώργο! Και στα δικά σας!! :up::lol:

Συνημμένα

• 100_1297.JPG
    100_1297.JPG
    82,8 KB · Εμφανίσεις: 33

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back