Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #7.741 09-05-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ετσι λεω κι εγω!αυτη ειναι ιδια η μαμα της και μου φανηκε περιεργο που την κρατησαν αυτη! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχουν "κόλλημα" με τα tabby όπως και η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η Βάσια13859: #7.742 09-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τελικά, θα την αφήσεις μόνη της; Δεν είχα χρόνο να σχολιάσω εχτές αυτά που έλεγες, αλλά κι εγώ έτσι είμαι με τη Ρενάτα - επειδή είναι μόνη της, δε θέλω να νιώθει μοναξιά σε ένα άδειο σπίτι. Θα είχα τύψεις. Βέβαια, αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, θα μείνει η Αθηνούλα χωρίς εσάς για μερικά βράδυα... Πάντως, τα Βιρμανάκια είναι πανέξυπνα ζώα και καταλαβαίνουν τα πάντα. Αυτό για τις κοπελούδες που είπαν ότι είναι "γάτα και δε θα πάθει τίποτα", ότι πρέπει να είναι ανεξάρτητη, κλπ. Και η Ρενάτα παθαίνει κατάθλιψη όταν μένει μοναχούλα, το νιώθω. Και οι φωνές της στο μπαλκόνι είτε βλέπει άλλη γάτα είτε όχι, είναι ακριβώς από αυτό: γιατί δεν έχει την κατάλληλη παρέα, κάποιον του είδους της... Click για ανάπτυξη... Φωτεινουλα θα την παρω μαζι!μαλλον θα φυγουμε απο σημερα και δεν υπαρχει περιπτωση το γατακι να ειναι καλα!εδω φευγει ενας απο τους 2 μας και το καημενο ψαχνει και νιαουριζει και προσκωλλαται σε αυτον που μενει, οποτε αν μεινει πισω θα παθει μεγαλο σοκ και θα σηκωσει ολη την πολυκατοικια!δεν ξερω εδω ειμαι μαζι της τοσες ωρες και με παιρνει απο πισω και αν παω σε αλλο δωματιο με φωναζει για να της πω Αθηνααα και να ερθει να μου τριφτει!που να μεινει μονο το ερημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:46 Η Fotini έγραψε: #7.743 09-05-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Φωτεινουλα θα την παρω μαζι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η Βάσια13859: #7.744 09-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανεαρα ειμαστε 2 τρελεςτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο τουπλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #7.745 09-05-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανεαρα ειμαστε 2 τρελεςτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο τουπλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα! Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα. Αν θελήσει να βγει έξω, πάρτην αγκαλιά και κάνε τη βόλτα. Καλά να περάσετε πολύ χαίρομαι που δε θα μείνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #7.746 09-05-08 13:04 λες να της παρω και λουρακι χιχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Fotini έγραψε: #7.747 09-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λες να της παρω και λουρακι χιχι? Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η Βάσια13859: #7.748 09-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Click για ανάπτυξη... καλε θα μου το φερει ο φιλος μου,αλλα πλακα κανω,δεν τη βγαζω εξω θα εχει πολυ κρυο εκει!διπλα στο τζακι θα την βγαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η Βάσια13859: #7.749 09-05-08 13:43 φυγατε ολοι?καλα θα τα πουμε μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #7.750 09-05-08 13:56 Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.751 09-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ετσι λεω κι εγω!αυτη ειναι ιδια η μαμα της και μου φανηκε περιεργο που την κρατησαν αυτη! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι έχουν "κόλλημα" με τα tabby όπως και η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η Βάσια13859: #7.742 09-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τελικά, θα την αφήσεις μόνη της; Δεν είχα χρόνο να σχολιάσω εχτές αυτά που έλεγες, αλλά κι εγώ έτσι είμαι με τη Ρενάτα - επειδή είναι μόνη της, δε θέλω να νιώθει μοναξιά σε ένα άδειο σπίτι. Θα είχα τύψεις. Βέβαια, αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, θα μείνει η Αθηνούλα χωρίς εσάς για μερικά βράδυα... Πάντως, τα Βιρμανάκια είναι πανέξυπνα ζώα και καταλαβαίνουν τα πάντα. Αυτό για τις κοπελούδες που είπαν ότι είναι "γάτα και δε θα πάθει τίποτα", ότι πρέπει να είναι ανεξάρτητη, κλπ. Και η Ρενάτα παθαίνει κατάθλιψη όταν μένει μοναχούλα, το νιώθω. Και οι φωνές της στο μπαλκόνι είτε βλέπει άλλη γάτα είτε όχι, είναι ακριβώς από αυτό: γιατί δεν έχει την κατάλληλη παρέα, κάποιον του είδους της... Click για ανάπτυξη... Φωτεινουλα θα την παρω μαζι!μαλλον θα φυγουμε απο σημερα και δεν υπαρχει περιπτωση το γατακι να ειναι καλα!εδω φευγει ενας απο τους 2 μας και το καημενο ψαχνει και νιαουριζει και προσκωλλαται σε αυτον που μενει, οποτε αν μεινει πισω θα παθει μεγαλο σοκ και θα σηκωσει ολη την πολυκατοικια!δεν ξερω εδω ειμαι μαζι της τοσες ωρες και με παιρνει απο πισω και αν παω σε αλλο δωματιο με φωναζει για να της πω Αθηνααα και να ερθει να μου τριφτει!που να μεινει μονο το ερημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:46 Η Fotini έγραψε: #7.743 09-05-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Φωτεινουλα θα την παρω μαζι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η Βάσια13859: #7.744 09-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανεαρα ειμαστε 2 τρελεςτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο τουπλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #7.745 09-05-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανεαρα ειμαστε 2 τρελεςτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο τουπλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα! Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα. Αν θελήσει να βγει έξω, πάρτην αγκαλιά και κάνε τη βόλτα. Καλά να περάσετε πολύ χαίρομαι που δε θα μείνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #7.746 09-05-08 13:04 λες να της παρω και λουρακι χιχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Fotini έγραψε: #7.747 09-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λες να της παρω και λουρακι χιχι? Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η Βάσια13859: #7.748 09-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Click για ανάπτυξη... καλε θα μου το φερει ο φιλος μου,αλλα πλακα κανω,δεν τη βγαζω εξω θα εχει πολυ κρυο εκει!διπλα στο τζακι θα την βγαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η Βάσια13859: #7.749 09-05-08 13:43 φυγατε ολοι?καλα θα τα πουμε μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #7.750 09-05-08 13:56 Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.751 09-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τελικά, θα την αφήσεις μόνη της; Δεν είχα χρόνο να σχολιάσω εχτές αυτά που έλεγες, αλλά κι εγώ έτσι είμαι με τη Ρενάτα - επειδή είναι μόνη της, δε θέλω να νιώθει μοναξιά σε ένα άδειο σπίτι. Θα είχα τύψεις. Βέβαια, αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, θα μείνει η Αθηνούλα χωρίς εσάς για μερικά βράδυα... Πάντως, τα Βιρμανάκια είναι πανέξυπνα ζώα και καταλαβαίνουν τα πάντα. Αυτό για τις κοπελούδες που είπαν ότι είναι "γάτα και δε θα πάθει τίποτα", ότι πρέπει να είναι ανεξάρτητη, κλπ. Και η Ρενάτα παθαίνει κατάθλιψη όταν μένει μοναχούλα, το νιώθω. Και οι φωνές της στο μπαλκόνι είτε βλέπει άλλη γάτα είτε όχι, είναι ακριβώς από αυτό: γιατί δεν έχει την κατάλληλη παρέα, κάποιον του είδους της... Click για ανάπτυξη... Φωτεινουλα θα την παρω μαζι!μαλλον θα φυγουμε απο σημερα και δεν υπαρχει περιπτωση το γατακι να ειναι καλα!εδω φευγει ενας απο τους 2 μας και το καημενο ψαχνει και νιαουριζει και προσκωλλαται σε αυτον που μενει, οποτε αν μεινει πισω θα παθει μεγαλο σοκ και θα σηκωσει ολη την πολυκατοικια!δεν ξερω εδω ειμαι μαζι της τοσες ωρες και με παιρνει απο πισω και αν παω σε αλλο δωματιο με φωναζει για να της πω Αθηνααα και να ερθει να μου τριφτει!που να μεινει μονο το ερημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:46 Η Fotini έγραψε: #7.743 09-05-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Φωτεινουλα θα την παρω μαζι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η Βάσια13859: #7.744 09-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανεαρα ειμαστε 2 τρελεςτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο τουπλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #7.745 09-05-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανεαρα ειμαστε 2 τρελεςτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο τουπλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα! Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα. Αν θελήσει να βγει έξω, πάρτην αγκαλιά και κάνε τη βόλτα. Καλά να περάσετε πολύ χαίρομαι που δε θα μείνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #7.746 09-05-08 13:04 λες να της παρω και λουρακι χιχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Fotini έγραψε: #7.747 09-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λες να της παρω και λουρακι χιχι? Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η Βάσια13859: #7.748 09-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Click για ανάπτυξη... καλε θα μου το φερει ο φιλος μου,αλλα πλακα κανω,δεν τη βγαζω εξω θα εχει πολυ κρυο εκει!διπλα στο τζακι θα την βγαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η Βάσια13859: #7.749 09-05-08 13:43 φυγατε ολοι?καλα θα τα πουμε μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #7.750 09-05-08 13:56 Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.751 09-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Φωτεινουλα θα την παρω μαζι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η Βάσια13859: #7.744 09-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανεαρα ειμαστε 2 τρελεςτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο τουπλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #7.745 09-05-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανεαρα ειμαστε 2 τρελεςτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο τουπλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα! Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα. Αν θελήσει να βγει έξω, πάρτην αγκαλιά και κάνε τη βόλτα. Καλά να περάσετε πολύ χαίρομαι που δε θα μείνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #7.746 09-05-08 13:04 λες να της παρω και λουρακι χιχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Fotini έγραψε: #7.747 09-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λες να της παρω και λουρακι χιχι? Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η Βάσια13859: #7.748 09-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Click για ανάπτυξη... καλε θα μου το φερει ο φιλος μου,αλλα πλακα κανω,δεν τη βγαζω εξω θα εχει πολυ κρυο εκει!διπλα στο τζακι θα την βγαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η Βάσια13859: #7.749 09-05-08 13:43 φυγατε ολοι?καλα θα τα πουμε μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #7.750 09-05-08 13:56 Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.751 09-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανεαρα ειμαστε 2 τρελεςτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο τουπλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 12:58 Η Fotini έγραψε: #7.745 09-05-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανεαρα ειμαστε 2 τρελεςτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο τουπλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα! Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα. Αν θελήσει να βγει έξω, πάρτην αγκαλιά και κάνε τη βόλτα. Καλά να περάσετε πολύ χαίρομαι που δε θα μείνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #7.746 09-05-08 13:04 λες να της παρω και λουρακι χιχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Fotini έγραψε: #7.747 09-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λες να της παρω και λουρακι χιχι? Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η Βάσια13859: #7.748 09-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Click για ανάπτυξη... καλε θα μου το φερει ο φιλος μου,αλλα πλακα κανω,δεν τη βγαζω εξω θα εχει πολυ κρυο εκει!διπλα στο τζακι θα την βγαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η Βάσια13859: #7.749 09-05-08 13:43 φυγατε ολοι?καλα θα τα πουμε μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #7.750 09-05-08 13:56 Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.751 09-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανεαρα ειμαστε 2 τρελεςτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο τουπλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα! Click για ανάπτυξη... Ναι, καλύτερα. Αν θελήσει να βγει έξω, πάρτην αγκαλιά και κάνε τη βόλτα. Καλά να περάσετε πολύ χαίρομαι που δε θα μείνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #7.746 09-05-08 13:04 λες να της παρω και λουρακι χιχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Fotini έγραψε: #7.747 09-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λες να της παρω και λουρακι χιχι? Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η Βάσια13859: #7.748 09-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Click για ανάπτυξη... καλε θα μου το φερει ο φιλος μου,αλλα πλακα κανω,δεν τη βγαζω εξω θα εχει πολυ κρυο εκει!διπλα στο τζακι θα την βγαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η Βάσια13859: #7.749 09-05-08 13:43 φυγατε ολοι?καλα θα τα πουμε μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #7.750 09-05-08 13:56 Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.751 09-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λες να της παρω και λουρακι χιχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Fotini έγραψε: #7.747 09-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λες να της παρω και λουρακι χιχι? Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η Βάσια13859: #7.748 09-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Click για ανάπτυξη... καλε θα μου το φερει ο φιλος μου,αλλα πλακα κανω,δεν τη βγαζω εξω θα εχει πολυ κρυο εκει!διπλα στο τζακι θα την βγαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η Βάσια13859: #7.749 09-05-08 13:43 φυγατε ολοι?καλα θα τα πουμε μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #7.750 09-05-08 13:56 Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.751 09-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λες να της παρω και λουρακι χιχι? Click για ανάπτυξη... Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η Βάσια13859: #7.748 09-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Click για ανάπτυξη... καλε θα μου το φερει ο φιλος μου,αλλα πλακα κανω,δεν τη βγαζω εξω θα εχει πολυ κρυο εκει!διπλα στο τζακι θα την βγαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η Βάσια13859: #7.749 09-05-08 13:43 φυγατε ολοι?καλα θα τα πουμε μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #7.750 09-05-08 13:56 Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.751 09-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη Click για ανάπτυξη... καλε θα μου το φερει ο φιλος μου,αλλα πλακα κανω,δεν τη βγαζω εξω θα εχει πολυ κρυο εκει!διπλα στο τζακι θα την βγαλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η Βάσια13859: #7.749 09-05-08 13:43 φυγατε ολοι?καλα θα τα πουμε μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #7.750 09-05-08 13:56 Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.751 09-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φυγατε ολοι?καλα θα τα πουμε μετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η Fotini έγραψε: #7.750 09-05-08 13:56 Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.751 09-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #7.751 09-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ... Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean... Click για ανάπτυξη... αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #7.752 09-05-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο. Click για ανάπτυξη... περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:46 Η Fotini έγραψε: #7.753 09-05-08 14:46 Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #7.754 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!! Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:48 Η Fotini έγραψε: #7.755 09-05-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει? Click για ανάπτυξη... Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #7.756 09-05-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η Αντα έγραψε: #7.757 09-05-08 17:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως... Click για ανάπτυξη... A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:12 Η Αντα έγραψε: #7.758 09-05-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε; Click για ανάπτυξη... Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:13 Η Αντα έγραψε: #7.759 09-05-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 386 387 388 389 390 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 388 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω... Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #7.760 09-05-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! Click για ανάπτυξη... Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.