Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Fotini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ετσι λεω κι εγω!:)αυτη ειναι ιδια η μαμα της και μου φανηκε περιεργο που την κρατησαν αυτη!:hmm:

Νομίζω ότι έχουν "κόλλημα" με τα tabby όπως και η Γιούλη:P;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά, θα την αφήσεις μόνη της; Δεν είχα χρόνο να σχολιάσω εχτές αυτά που έλεγες, αλλά κι εγώ έτσι είμαι με τη Ρενάτα - επειδή είναι μόνη της, δε θέλω να νιώθει μοναξιά σε ένα άδειο σπίτι. Θα είχα τύψεις. Βέβαια, αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, θα μείνει η Αθηνούλα χωρίς εσάς για μερικά βράδυα...:| Πάντως, τα Βιρμανάκια είναι πανέξυπνα ζώα και καταλαβαίνουν τα πάντα. Αυτό για τις κοπελούδες που είπαν ότι είναι "γάτα και δε θα πάθει τίποτα", ότι πρέπει να είναι ανεξάρτητη, κλπ.;) Και η Ρενάτα παθαίνει κατάθλιψη όταν μένει μοναχούλα, το νιώθω. Και οι φωνές της στο μπαλκόνι είτε βλέπει άλλη γάτα είτε όχι, είναι ακριβώς από αυτό: γιατί δεν έχει την κατάλληλη παρέα, κάποιον του είδους της...

Φωτεινουλα θα την παρω μαζι!μαλλον θα φυγουμε απο σημερα και δεν υπαρχει περιπτωση το γατακι να ειναι καλα!εδω φευγει ενας απο τους 2 μας και το καημενο ψαχνει και νιαουριζει και προσκωλλαται σε αυτον που μενει, οποτε αν μεινει πισω θα παθει μεγαλο σοκ και θα σηκωσει ολη την πολυκατοικια!:(δεν ξερω εδω ειμαι μαζι της τοσες ωρες και με παιρνει απο πισω και αν παω σε αλλο δωματιο με φωναζει για να της πω Αθηνααα και να ερθει να μου τριφτει!:)που να μεινει μονο το ερημο!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανε:Pαρα ειμαστε 2 τρελες:Dτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο του:lol:πλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα!

χαιρομαι που συμφωνεις!εισαι η μονη...οι αλλες με φαγανε:Pαρα ειμαστε 2 τρελες:Dτωρα αν της ερθει κανας οιστρος εκει φανταζεσαι να φυγει με κανα κεραμιδογατο!ααα ειπε ο μπαμπας της ενα βημα θα κανει ο γατος να ανεβει στην κορη μου και θα ειναι και το τελευταιο του:lol:πλακα κανω δεν θα την αφησω να γυρισει μη κολλησει και τιποτα!

Ναι, καλύτερα. Αν θελήσει να βγει έξω, πάρτην αγκαλιά και κάνε τη βόλτα. Καλά να περάσετε;) πολύ χαίρομαι που δε θα μείνει μόνη της:)

λες να της παρω και λουρακι χιχι?

λες να της παρω και λουρακι χιχι?

Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη;)

Καλή ιδέα! Αν προλαβαίνεις να το αγοράσεις, γιατί όχι; Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη;)

καλε θα μου το φερει ο φιλος μου,αλλα πλακα κανω,δεν τη βγαζω εξω θα εχει πολυ κρυο εκει!διπλα στο τζακι θα την βγαλει;)

φυγατε ολοι?καλα θα τα πουμε μετα!:(

Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ...:( Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean...

Όχι, εδώ είμαι! Έψαχνα στο Ίντερνετ για αεροπορικά εισητήρια και μου έφυγαν τα μαλλιά! Τι τιμές είναι αυτές και υποτίθεται ότι θες να κλείσεις μεταφορά δυο μήνες πριν; 329 ευρώ η Aegean και 527 η Lufthansa! Οι πιο φθηνές διαδρομές είναι και αυτές που δε συμφέρουν από τις ώρες, φεύγουν αργά το Σάββατο και επιστρέφουν νωρίς την Κυριακή. Αν έμενα στο Μόναχο, δε θα ήταν πρόβλημα. Αλλά έχω και δρομολόγιο με το τρένο ως το Aalen, ρε γμτ...:( Αν είναι έτσι, θα επιλέξω την Aegean...
αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει?

Με την αδελφη του Γιωργου εννοεις...στο Ευαγγελισμο ειναι. Εχει πολυ πυρετο, δεν της πεφτει με τιποτα. Εκανε εξετασεις - της βρηκαν χαμηλα λευκα αιμοσφαιρια, και ακομη δεν ξερουν τι εχει...γιατι καποιο αλλο συμπτωμα δεν εχει, μονο υψηλο πυρετο.:(
περαστικα στο κοριτσακι!!!ολα να πανε καλα!!

Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε;:down:

Καλημέρα!! χτες ειχαμε διακοπη ρευματος γιαυτο βγηκα ετσι ξαφνικα!!
ειπα κι εγω1εφυγε χωρις να μου πει καληνυχτα,..

αν συνεννοηθεις με τα κοριτσια να στο φερουν στο αεροδρομιο δεν βολευει?

Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω...:( Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο;

Τώρα βλέπω ότι είστε μέσα και οι τρεις οι τσούπρες: Γιούλη, Άντα και Δανάη. Έρχεστε λίγο πριν φύγω, ε;:down:
εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! :D

Άντα.... να... δες το μικρό spot στο ποδαράκι του... όμορφο γατάκι πάντως...
A!! αυτο ειναι το ''ελαττωματικο'' ποδαρακι του?? καλα θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το παρω εγω!! :lol::lol:

Δεν ημουν μεσα, απλα το ειχα αφησει ανοικτο το λαπτοπ...ημουν σε εσωτερικο meeting!! :mad:

Βολεύει, αλλά ήθελα να πάω από το χώρο τους, να τους γνωρίσω καλύτερα, να πω και μια κουβέντα παραπάνω...:( Αχχχχ... Δεν είπαμε ότι θα έκανα και "ρεπορτάζ" από το εκτροφείο;
Αν πηγαινες σε ενα πρακτορειο ταξιδιων και τους ελεγες τι ακιρβως ψαχνεις, δεν θα μπορουσαν να σε βοηθησουν, αντι να ψαχνεις μονη σου?? :hmm:

εγω παντως δεν το εκανα επιτηδες!!!εβαφα!!! :D
Τελειωσες τουλάχιστον?? εβαψες ολο το σπιτι ή μονο ενα μεροσ?:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back