Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μου απαντήσατε,ο μικρός αριστερά είναι Νορβιγικού Δάσους και 11 μηνών πια.Που θα μπορέσω να βρω μια αντάξια νύφη παιδιά;Έχω δώσει 5 αδεσποτάκια με την υπόσχεση πως όταν τον ζευγαρώσω θα τους δώσω και ένα μωράκι.Είναι σπάνιο γατί,σαν χαρακτήρας πιο ήσυχο γατί δεν είχα και ποτέ κανείς ούτε μια χρατζουνιά,και όταν του την έπεφταν τα άλλα εκείνο έκανε το ψώφιο
και σας μιλώ ειλικρινά δεν νιαουρίζει παρά κάνει ένα ''ιου ιου''.Ισως νιαουρίζει Νορβιγικά όπως λέει ο μικρός μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κορίτσια και ίσως αγόρια που γράφετε εδώ μέσα για τις γάτες Βιρμανίας, νομίζω ότι ήμουν η πρώτη που δημοσίευσα αγγελία για γατάκια Βιρμανίας. Στο χρόνο επάνω βέβαια ήμουν η ίδια που ζήταγα γατάκι Βιρμανίας μετά τον άδικο χαμό της λατρεμένης μου Χαρούλας. Ήταν η χαρά της ζωής μου και η Γιούλη με νιώθει ίσως πιο πολύ, γιατί έχει την κόρη της xαράς μου. Τα μάτια σας 400, γιατί τέτοιες γατόφατσες δεν βρίσκονται εύκολα. Ό,τι θέλετε να μάθετε και μπορώ να σας βοηθήσω, γράψτε μου στο nandia05@hol.gr. Θα απαντήσω σε όλους. Τώρα έχω έναν πέρση λιλά, μια περσική Ιμαλαΐων κόκκινη-λευκή και έναν maine coon γίγαντα. Αλλά Xαρούλα δεν είναι!!!!

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μεγάλη γατο μάνα παιδιά η Νάντια! Αυτή μου έμαθε να αγαπώ τα Βιρμανάκια, δίνοντάς μου τη Καλυψώ!!!
Καλέ η Ναντιούλα, έχει κάτι γατιά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!
Νάντια, δες και το θέμα μου για τον "Ανήλικο Δον Ζουάν"!
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Η γατες σου ειναι κουκλια ολες αλλα η πιο φατσονη ειναι η Γκλορια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ ανήκω στο "Ραμψής fun club"! Τρελαίνομαι γι'αυτόν τον άντρα... Νάντια θα'ρθω σύντομα!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλως ηρθες Ναντια
Η γατες σου ειναι κουκλια ολες αλλα η πιο φατσονη ειναι η Γκλορια![]()
zorica, τελικά έχεις κάτι με τις πέρσικες, έτσι;...

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
....ιδιαίτερα τα πρώτα δύο είναιαιαιαιαι

zorica
Διάσημο μέλος
Ναιιιιι,και εγω το βλεπω οτι μου βγαινειzorica, τελικά έχεις κάτι με τις πέρσικες, έτσι;...![]()

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Μ`αρεσον τα ποστ με πολλα πολυχρωμα διαφορα,φωτο κτλ.Παντα τετοια,ομορφα..
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
...εξάλλου είναι πανέμορφα γατιά
zorica
Διάσημο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool