Birman-maniacs

Παει ο ύπνος,εχει λυσσάξει το μικρό!τωρα με ξύπνησε καλα καλα και θα πεσει για υπνο αυτη τώρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζηλεύω!

Δεν εχω δει ωραιότερη γατα βιρμανιας!!:up: Ειναι πολύ κριμα που δεν υπαρχουν στην Ελλάδα! Τις λατρεύω!!:D Υπαρχει ένα Πετ-Σοπ κοντα στο λιμανι του Πειραια που λεει οτι πουλαει ενα γατακι Βιρμανιας, αλλα οταν μπηκα να το δω, ειδα οτι ηταν πορτικαλι, αποκλειεται να ηταν Βιρμανιας.Παρ'ολαυτα ηταν πανεμορφο, αλλα η τιμη του ηταν 900 Ευρω και δεν ηταν και Βιρμανιας.:confused: Ξερει καποιος αν γινεται να βρω γατακι Βιρμανιας στην Ελλαδα; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως στην Ελλάδα δεν θα βρεις, υπάρχουν εκτροφεία στο εξωτερικο να ψάξεις!όχι μην δώσεις τόσα λεφτά σε ένα Pet shop οπου το γατάκι θα ειναι και άγνωστο τι θα προκύψει!αν θες μπορουμε να σου δώσουμε κάποια site να ψάξεις!

Παει ο ύπνος,εχει λυσσάξει το μικρό!τωρα με ξύπνησε καλα καλα και θα πεσει για υπνο αυτη τώρα!
Τι εκανε η μικρουλα?? που ειναι αθορυβη σαν γατα!!:lol::lol::lol:

Τι εκανε η μικρουλα?? που ειναι αθορυβη σαν γατα!!:lol::lol::lol:

νιαου νιαου, γρ ,γρρρρ, νιαου και αλλα τετοια, τωρα κοιμαται στο γατοδεντρο να πάω να τη βουτήξω?:(

Ευχαριστω πολυ Βασια, αυτο θα με διευκόλύνε πολυ:)!! Εννοεις ομως με αγορα μεσω Ιντερνετ; Γιατι τις φοβαμαι αυτες τις αγορές:hmm:.

νιαου νιαου, γρ ,γρρρρ, νιαου και αλλα τετοια, τωρα κοιμαται στο γατοδεντρο να πάω να τη βουτήξω?:(
Ναι να πας!! οταν μου κανουν κατι τετοια ''κολπα'' και με ξυπνανε, μετα και εγω τα πειραζω!! ;) δεν με αφησες να κοιμηθω? ουτε εγω σε αφηνω!! :lol:

Ευχαριστω, με διευκολύνεις πολυ:)!! Εννοεις ομως με αγορα μεσω Ιντερνετ; Γιατι τις φοβαμαι αυτες τις αγορές:hmm:.

θα επικουνωνήσεις μεσω internet για να κλεισεις ένα γατάκι για να πληρώσεις...θα πληρώσεις εχει αφου θα πρέπει να πας να το παραλαβεις!πάντως μην μπεις στη διαδικασία να παρεις απο πετ σοπ ή να τους πεις να σου φέρουν γιατι εκτός του ότι μπορει να μην είναι βιρμανίας μπορεί να ειναι και άρρωστο:(

Ευχαριστω, με διευκολύνεις πολυ:)!! Εννοεις ομως με αγορα μεσω Ιντερνετ; Γιατι τις φοβαμαι αυτες τις αγορές:hmm:.
Δεν είναι αγορά όπου στο στέλνουν... πακέτο... :lol:
Κι εμείς μέσω internet επικοινωνήσαμε με τον εκτροφέα, κλείσαμε το γατάκι και μετά ή εμείς ή κάποιος φίλος πήγε και το πήρε...

Είδα geo ότι είχες Σιαμεζάκι... που το έχασες από Λευκαιμία ε? Κρίμα... :(
Τα Βιρμανάκια είναι υπέροχα πλάσματα.... έχεις διαβάσει ποτέ γι'αυτά?

Εχεις δικιο. Και ο πρωτος γατος που είχα ηταν αρρωστος οταν μου τον πηραν οι γονεις μου δωρο.Ηταν μαλιστα τυχερος που είχε ζησει. Θα μου δωσεις τα site σε παρακαλω;:)

Γιουλη για πες μια σχετικα γρηγορη και νοστιμη συνταγη ....κυριο συστατικο το φιλετο μοσχου!! :)

Και δυσκολη να ειναι, δεν με νοιαζει!! ;)

Το ξερω οτι δεν είναι ετσι, με πακετο...:D Απλα φοβαμαι για την αξιοπιστια. Στο κάτω- κατω δεν ειναι και το πιο απλο πραγμα να πας στο εξωτερικο, θελει προγραμματισμο. Δεν ξερω καν τους κανονες για να ταξιδεψουν ζωα με αεροπλανο ή πλοιο. Παντως,ναι, εχω διαβασει αρκετα για ολες τις ρατσες, εχω και βιβλία. Τις λατρεύω τις γάτες!!!!!!!!!!:):D:up:

Ευχαριστω πολυ Βασια:D!!

εχει ψαξιμο!
https://www.catalis-heilige-birma.de/index_engl20077.htm
απο αυτο πήρε η Γιούλη τον γάτο της!

Εχεις δικιο. Και ο πρωτος γατος που είχα ηταν αρρωστος οταν μου τον πηραν οι γονεις μου δωρο.Ηταν μαλιστα τυχερος που είχε ζησει. Θα μου δωσεις τα site σε παρακαλω;:)

Μια γενική εικόνα...

https://www.mypetz.gr/threads/Γάτα-Βιρμανίας.219073/

'Εχεις κάποιες επαφές με κάποιον από κάποια χώρα της Ευρώπης...? :hmm:
Ρωτώ για να σου στείλω εκτροφεία από εκεί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back