Birman-maniacs

κοριτσακια φεύγω παω στην οικοδομή!θα τα πουμε σε καμια ωρίτσα!φιλια
γεια σου:bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σορρυ ομως τον εχει γυρω στους 2 μηνες.....τι του κανει πια?
παιδι μου τον κραταει για να μην μπορει να μιλαει απο το σπιτι..την θελει ολη δικια του καταλαβες?και για μας τιποτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα δεν διαφωνω.... περα απο την πλακα, θα πρεπει να τον φτιαξει καποτε.Σε λιγο θα ερθει το καλοκαιρι...και θα της πει απο σεπτεμβρη!! :|

Δαναη εσυ γιατι κανεις τοσες εξετασεις τωρα τελευταια?? συμβαινει κατι? :(

Κρίμα... και σκεφτόμασταν όταν έλθουμε στους Δελφούς να σου φέρναμε ένα super καινούργιο κινητό... τώρα του'πα ότι τον είπες γάιδαρο και δεν θα σου το φέρει... :lol::lol::lol::lol::lol:
ελπιζω να του ειπες οτι αστειευομουν,μην με μισησει πριν με γνωρισει ο ανθρωπος...
αλλα αυτο που με πειραξε πιο πολυ ειναι οτι εχασα το καινουριο κινητο..:lol:

Καλα δεν διαφωνω.... περα απο την πλακα, θα πρεπει να τον φτιαξει καποτε.Σε λιγο θα ερθει το καλοκαιρι...και θα της πει απο σεπτεμβρη!! :|
Γιουλη ακους?:P

Δαναη εσυ γιατι κανεις τοσες εξετασεις τωρα τελευταια?? συμβαινει κατι? :(
κανω εξετασεις αιματος καθε μηνα γιατι παιρνω κατι χαπια που ανεβαζουν την χοληστερινη
χθες εκανα υπερηχο θυρεοειδους-που ειμαι θετικη
και την δευτερα εχω υπερηχο στηθους γιατι βρηκαν ενα γουρμπαλακι
αυτα προς το παρον

Καλημέρα σ'εσάς και στα παιδιά σας!

Σας έβλεπα στον ύπνο μου... κατ' αρχάς έβλεπα ότι πέρασα από το σπίτι της Φωτεινής κι ήταν η Ρενάτα έξω ενώ η Φωτεινή έλειπε... και προσπάθησα να την πάρω να μη χαθεί, όταν ανακάλυψα ότι ήταν ένα ράγκντολ τελικά κι όχι η Ρενάτα... Μετά μπήκα με κάποιο τρόπο μέσα στο σπίτι και είδα πολλά αδεσποτάκια να τριγυρνούν αλλά πουθενά η Ρενάτα... Φωτεινή... για σένα αγωνιούσα στον ύπνο μου:mad::lol:
Μετά είδα ότι για μια μέρα δεν είχα μπει καθόλου στο mycat και με πήρε η Βάσια να μου πει ότι της έλειψα...Αχ Βασοσυμπεθεράκι μου...

Απ' ότι κατάλαβατε ακόμα και στον ύπνο μου...εσάς βλέπω! :lol:
κι εγω βιρμανακια βλεπω..χθες ειδα οτι κρατουσα ενα γυρω απο τον λαιμο μου,οπως οι βοσκοι τα προβατακια..:P

Γειά!Ειναι η πιο ομορφη Βιρμανίας που εχω δει!!:up:Θέλω παρα πολυ μια γατα Βιρμανιας! Υπαρχει εκτροφεας στην Ελλαδα; Απο που την πήρες;

Are you talking to me?:confused: Από την Ιταλία ήρθε, αν αναφέρεσαι στη Ρενάτα, από ένα εκτροφείο στη Γένοβα... Εδώ δεν έχουμε εκτροφείς, καρντιά μου...

Γιουλη ακους?:P

Άντα στο Γερμανό δουλεύει... ο Γιώργος??
Ακούω...Άστα τρέχει όπως σας είπα τώρα, αλλά όταν τελειώσει στις 21 Μαίου στη γιορτή της μαμάς του.... θα ασχοληθεί...
'Αντα στη μαμά του έχει πολλή αδυναμία γιατί του μεγαλώνει τα παιδιά του βλέπεις... μιας και η μαμά τους την... κοπάνησε προ πολλού... :((χωρίς σχόλια εδώ σας παρακαλώ...)
Ετσι ανέλαβε πλήρως την ανακαίνιση και την επίπλωση του σπιτιού της.
Δεν τον κατηγορώ, τον καταλαβαίνω και του δίνω δίκιο.
Μάνα είναι μόνο μια!

Are you talking to me?:confused: Από την Ιταλία ήρθε, αν αναφέρεσαι στη Ρενάτα, από ένα εκτροφείο στη Γένοβα... Εδώ δεν έχουμε εκτροφείς, καρντιά μου...

Πες βρε ένα ευχαριστώ στο κορίτσι που σου΄κανε τέτοιο κοπλιμέντο και τα υπόλοιπα για εκτροφεία κλπ. της τα'παμε εμείς! :P

κοριτσακια φεύγω παω στην οικοδομή!θα τα πουμε σε καμια ωρίτσα!φιλια
Το κράνος μη ξεχάσεις! :hello:

Άντα στο Γερμανό δουλεύει... ο Γιώργος??
Ακούω...Άστα τρέχει όπως σας είπα τώρα, αλλά όταν τελειώσει στις 21 Μαίου στη γιορτή της μαμάς του.... θα ασχοληθεί...
'Αντα στη μαμά του έχει πολλή αδυναμία γιατί του μεγαλώνει τα παιδιά του βλέπεις... μιας και η μαμά τους την... κοπάνησε προ πολλού... :((χωρίς σχόλια εδώ σας παρακαλώ...)
Ετσι ανέλαβε πλήρως την ανακαίνιση και την επίπλωση του σπιτιού της.
Δεν τον κατηγορώ, τον καταλαβαίνω και του δίνω δίκιο.
Μάνα είναι μόνο μια!
ε αμα ειναι ετσι ενταξει!!!:)

Δανάη κανένα νέο από τους Ούνους?

https://www.cg8.co.uk/ Φωτεινουλα σημερα που κοιταξα για το catnip,ξανα ειδα οτι εβγαλαν αυτη την ανακοινωση..τι περιεργο. :hmm:

Δεν ξέρω τι είπε η συγκεκριμένη πελάτισσα, αλλά εγώ έμεινα ευχαριστημένη από την κοπέλα που έστειλε το catnip, την Andrea. Και γρήγορα ήρθαν οι σπόροι και σωστά πακεταρισμένοι ήταν και ένα σημείωμα βρήκα μέσα στο φάκελο με ευγενικές κουβέντες. Κρίμα. Ελπίζω να μπουν ξανά στο e-bay...

Καλημέρα σ'εσάς και στα παιδιά σας!

Σας έβλεπα στον ύπνο μου... κατ' αρχάς έβλεπα ότι πέρασα από το σπίτι της Φωτεινής κι ήταν η Ρενάτα έξω ενώ η Φωτεινή έλειπε... και προσπάθησα να την πάρω να μη χαθεί, όταν ανακάλυψα ότι ήταν ένα ράγκντολ τελικά κι όχι η Ρενάτα... Μετά μπήκα με κάποιο τρόπο μέσα στο σπίτι και είδα πολλά αδεσποτάκια να τριγυρνούν αλλά πουθενά η Ρενάτα... Φωτεινή... για σένα αγωνιούσα στον ύπνο μου:mad::lol:
Μετά είδα ότι για μια μέρα δεν είχα μπει καθόλου στο mycat και με πήρε η Βάσια να μου πει ότι της έλειψα...Αχ Βασοσυμπεθεράκι μου...

Απ' ότι κατάλαβατε ακόμα και στον ύπνο μου...εσάς βλέπω! :lol:

:) Κι εγώ σας έχω δει στον ύπνο μου... Αλλά μη ρωτήσετε πώς σας είδα γιατί δε θυμάμαι. Την επόμενη φορά θα σας πω, θα βάλω post-it στον εγκέφαλο:P:lol:

κανω εξετασεις αιματος καθε μηνα γιατι παιρνω κατι χαπια που ανεβαζουν την χοληστερινη
χθες εκανα υπερηχο θυρεοειδους-που ειμαι θετικη
και την δευτερα εχω υπερηχο στηθους γιατι βρηκαν ενα γουρμπαλακι
αυτα προς το παρον
Να σου ευχηθω να πανε ολα καλα!! :up:

Αυτή την τύπωσα και την έβαλα με κορνίζα στο υπνοδωμάτιό μου στο τοίχο, πάνω από τη κεφάλα του Μάριου!!! :mad::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: :up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back