Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εδώ είναι το φοβερό! Είχα πει του κυρ Κυριάκου από το τηλέφωνο να το γράψει και αυτός το είχε ξεχάσει! Αφού πήγα, πλήρωσα και πήρα το χαρτί, τον ρωτάω: Το καλαθάκι πώς το περάσατε τελικά; (γιατί δεν είχε διαστάσεις και κάπως θα το έβαζε...)... απάντηση: Αχ, αυτό το ξέχασα!!!! Και το έκανε εκείνη την ώρα! Φαντάζεσαι να πήγαινα στο Μόναχο να φύγω και να μην μπορούσα να μπω στο αεροπλάνο;
Θα το εβαζες στη τσεπη σου!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει ονυχοδρομια στο Jumbo?? :hmm:

Τη τελευταία φορά που είχα πάει είδα... όχι γατόδεντρα, μόνο ονυχοδρόμια... γιατί? Το σκέφτεσαι? Αφού έχεις το γατόδεντρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τη τελευταία φορά που είχα πάει είδα... όχι γατόδεντρα, μόνο ονυχοδρόμια... γιατί? Το σκέφτεσαι? Αφού έχεις το γατόδεντρο...
Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη?

Εχει ονυχοδρομια στο Jumbo?? :hmm:

Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (:down:), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους!

Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη?

Έχει το Jumbo δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Πειραιά! Αυτό που βρίσκεται στην πίσω πλευρά;)

Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής:hmm:...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά...

Ποσο το πηρες Φωτεινη? :hmm:Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε.

Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής:hmm:...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά...
Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε?

Καλαθακια δεν θελω..εχω μπολικα!! δεν τα χρησιμοποιουν!! και γιατι αλλωστε αφου κοιμουνται στο καναπε και μαζι μας στο κρεβατι!! :)

Kiss me on the nose...:) :inlove:

miccy1.jpg

Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (:down:), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote]

Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους?
Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα.

Ποσο το πηρες Φωτεινη?

4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι:P

Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε?
Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική.

4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι:P
Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! :)

Ποσο το πηρες Φωτεινη? :hmm:Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε.
Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! :up::up:
Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα.

Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! :)

ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!!:lol:

Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα?

Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! :up::up:
Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα.

Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς!:up:

Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! :lol: (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...:mad:)
Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι...:whistle:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer.
5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food.
Για κατι τετοιο ψαχνω....:hmm:

Συνημμένα

• clip_image002.jpg
    clip_image002.jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back