Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:27 Η Αντα έγραψε: #9.601 19-05-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εδώ είναι το φοβερό! Είχα πει του κυρ Κυριάκου από το τηλέφωνο να το γράψει και αυτός το είχε ξεχάσει! Αφού πήγα, πλήρωσα και πήρα το χαρτί, τον ρωτάω: Το καλαθάκι πώς το περάσατε τελικά; (γιατί δεν είχε διαστάσεις και κάπως θα το έβαζε...)... απάντηση: Αχ, αυτό το ξέχασα!!!! Και το έκανε εκείνη την ώρα! Φαντάζεσαι να πήγαινα στο Μόναχο να φύγω και να μην μπορούσα να μπω στο αεροπλάνο; Click για ανάπτυξη... Θα το εβαζες στη τσεπη σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.602 19-05-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει ονυχοδρομια στο Jumbo?? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία φορά που είχα πάει είδα... όχι γατόδεντρα, μόνο ονυχοδρόμια... γιατί? Το σκέφτεσαι? Αφού έχεις το γατόδεντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Αντα έγραψε: #9.603 19-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία φορά που είχα πάει είδα... όχι γατόδεντρα, μόνο ονυχοδρόμια... γιατί? Το σκέφτεσαι? Αφού έχεις το γατόδεντρο... Click για ανάπτυξη... Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Fotini έγραψε: #9.604 19-05-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει ονυχοδρομια στο Jumbo?? Click για ανάπτυξη... Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Fotini έγραψε: #9.605 19-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Έχει το Jumbo δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Πειραιά! Αυτό που βρίσκεται στην πίσω πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.606 19-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #9.607 19-05-08 11:36 Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Αντα έγραψε: #9.608 19-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Click για ανάπτυξη... Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #9.609 19-05-08 11:38 Καλαθακια δεν θελω..εχω μπολικα!! δεν τα χρησιμοποιουν!! και γιατι αλλωστε αφου κοιμουνται στο καναπε και μαζι μας στο κρεβατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Fotini έγραψε: #9.610 19-05-08 11:45 Kiss me on the nose... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.611 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εδώ είναι το φοβερό! Είχα πει του κυρ Κυριάκου από το τηλέφωνο να το γράψει και αυτός το είχε ξεχάσει! Αφού πήγα, πλήρωσα και πήρα το χαρτί, τον ρωτάω: Το καλαθάκι πώς το περάσατε τελικά; (γιατί δεν είχε διαστάσεις και κάπως θα το έβαζε...)... απάντηση: Αχ, αυτό το ξέχασα!!!! Και το έκανε εκείνη την ώρα! Φαντάζεσαι να πήγαινα στο Μόναχο να φύγω και να μην μπορούσα να μπω στο αεροπλάνο; Click για ανάπτυξη... Θα το εβαζες στη τσεπη σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.602 19-05-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει ονυχοδρομια στο Jumbo?? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία φορά που είχα πάει είδα... όχι γατόδεντρα, μόνο ονυχοδρόμια... γιατί? Το σκέφτεσαι? Αφού έχεις το γατόδεντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Αντα έγραψε: #9.603 19-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία φορά που είχα πάει είδα... όχι γατόδεντρα, μόνο ονυχοδρόμια... γιατί? Το σκέφτεσαι? Αφού έχεις το γατόδεντρο... Click για ανάπτυξη... Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Fotini έγραψε: #9.604 19-05-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει ονυχοδρομια στο Jumbo?? Click για ανάπτυξη... Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Fotini έγραψε: #9.605 19-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Έχει το Jumbo δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Πειραιά! Αυτό που βρίσκεται στην πίσω πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.606 19-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #9.607 19-05-08 11:36 Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Αντα έγραψε: #9.608 19-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Click για ανάπτυξη... Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #9.609 19-05-08 11:38 Καλαθακια δεν θελω..εχω μπολικα!! δεν τα χρησιμοποιουν!! και γιατι αλλωστε αφου κοιμουνται στο καναπε και μαζι μας στο κρεβατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Fotini έγραψε: #9.610 19-05-08 11:45 Kiss me on the nose... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.611 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει ονυχοδρομια στο Jumbo?? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία φορά που είχα πάει είδα... όχι γατόδεντρα, μόνο ονυχοδρόμια... γιατί? Το σκέφτεσαι? Αφού έχεις το γατόδεντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Αντα έγραψε: #9.603 19-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία φορά που είχα πάει είδα... όχι γατόδεντρα, μόνο ονυχοδρόμια... γιατί? Το σκέφτεσαι? Αφού έχεις το γατόδεντρο... Click για ανάπτυξη... Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Fotini έγραψε: #9.604 19-05-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει ονυχοδρομια στο Jumbo?? Click για ανάπτυξη... Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Fotini έγραψε: #9.605 19-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Έχει το Jumbo δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Πειραιά! Αυτό που βρίσκεται στην πίσω πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.606 19-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #9.607 19-05-08 11:36 Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Αντα έγραψε: #9.608 19-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Click για ανάπτυξη... Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #9.609 19-05-08 11:38 Καλαθακια δεν θελω..εχω μπολικα!! δεν τα χρησιμοποιουν!! και γιατι αλλωστε αφου κοιμουνται στο καναπε και μαζι μας στο κρεβατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Fotini έγραψε: #9.610 19-05-08 11:45 Kiss me on the nose... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.611 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία φορά που είχα πάει είδα... όχι γατόδεντρα, μόνο ονυχοδρόμια... γιατί? Το σκέφτεσαι? Αφού έχεις το γατόδεντρο... Click για ανάπτυξη... Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Fotini έγραψε: #9.604 19-05-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει ονυχοδρομια στο Jumbo?? Click για ανάπτυξη... Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Fotini έγραψε: #9.605 19-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Έχει το Jumbo δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Πειραιά! Αυτό που βρίσκεται στην πίσω πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.606 19-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #9.607 19-05-08 11:36 Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Αντα έγραψε: #9.608 19-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Click για ανάπτυξη... Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #9.609 19-05-08 11:38 Καλαθακια δεν θελω..εχω μπολικα!! δεν τα χρησιμοποιουν!! και γιατι αλλωστε αφου κοιμουνται στο καναπε και μαζι μας στο κρεβατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Fotini έγραψε: #9.610 19-05-08 11:45 Kiss me on the nose... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.611 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει ονυχοδρομια στο Jumbo?? Click για ανάπτυξη... Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Fotini έγραψε: #9.605 19-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Έχει το Jumbo δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Πειραιά! Αυτό που βρίσκεται στην πίσω πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.606 19-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #9.607 19-05-08 11:36 Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Αντα έγραψε: #9.608 19-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Click για ανάπτυξη... Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #9.609 19-05-08 11:38 Καλαθακια δεν θελω..εχω μπολικα!! δεν τα χρησιμοποιουν!! και γιατι αλλωστε αφου κοιμουνται στο καναπε και μαζι μας στο κρεβατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Fotini έγραψε: #9.610 19-05-08 11:45 Kiss me on the nose... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.611 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Έχει το Jumbo δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό Πειραιά! Αυτό που βρίσκεται στην πίσω πλευρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.606 19-05-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #9.607 19-05-08 11:36 Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Αντα έγραψε: #9.608 19-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Click για ανάπτυξη... Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #9.609 19-05-08 11:38 Καλαθακια δεν θελω..εχω μπολικα!! δεν τα χρησιμοποιουν!! και γιατι αλλωστε αφου κοιμουνται στο καναπε και μαζι μας στο κρεβατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Fotini έγραψε: #9.610 19-05-08 11:45 Kiss me on the nose... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.611 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα μου κανει εντυπωση...εχω παει τοσες φορες στο Jumbo και ποτε δεν ειδα...σε ποιο πηγες Γιουλη? Click για ανάπτυξη... Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:36 Η Αντα έγραψε: #9.607 19-05-08 11:36 Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Αντα έγραψε: #9.608 19-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Click για ανάπτυξη... Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #9.609 19-05-08 11:38 Καλαθακια δεν θελω..εχω μπολικα!! δεν τα χρησιμοποιουν!! και γιατι αλλωστε αφου κοιμουνται στο καναπε και μαζι μας στο κρεβατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Fotini έγραψε: #9.610 19-05-08 11:45 Kiss me on the nose... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.611 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Αντα έγραψε: #9.608 19-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Click για ανάπτυξη... Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #9.609 19-05-08 11:38 Καλαθακια δεν θελω..εχω μπολικα!! δεν τα χρησιμοποιουν!! και γιατι αλλωστε αφου κοιμουνται στο καναπε και μαζι μας στο κρεβατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Fotini έγραψε: #9.610 19-05-08 11:45 Kiss me on the nose... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.611 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νομίζω στη Βαρυμπόμπη... αυτό στον παράδορμο της Εθνικής...(εκτός αν τα είχα δει πιο παλιά... στο Jumbo όταν ήταν στην Ερθραία). Δεν θυμάμαι καλά... Click για ανάπτυξη... Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Αντα έγραψε: #9.609 19-05-08 11:38 Καλαθακια δεν θελω..εχω μπολικα!! δεν τα χρησιμοποιουν!! και γιατι αλλωστε αφου κοιμουνται στο καναπε και μαζι μας στο κρεβατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Fotini έγραψε: #9.610 19-05-08 11:45 Kiss me on the nose... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.611 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλαθακια δεν θελω..εχω μπολικα!! δεν τα χρησιμοποιουν!! και γιατι αλλωστε αφου κοιμουνται στο καναπε και μαζι μας στο κρεβατι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:45 Η Fotini έγραψε: #9.610 19-05-08 11:45 Kiss me on the nose... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.611 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kiss me on the nose... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.611 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote] Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους? Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Fotini έγραψε: #9.612 19-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Click για ανάπτυξη... 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.613 19-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκεινο πανω στη λεωφορο προς Εκαλη δηλαδη εκλεισε? Click για ανάπτυξη... Ναι έκλεισε και άνοιξε στην Εθνική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #9.614 19-05-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: 4 ευρουλάκια... Αλλιώς δε θα το αγόραζα, αφού ξέρω τι στραβάδι είναι Click για ανάπτυξη... Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.615 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο το πηρες Φωτεινη? Βεβαια τωρα σκεφτομαι να παρω μια αυτοματη ταιστρα....για το καλοκαιρι που θα φευγουμε. Click για ανάπτυξη... Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η Fotini έγραψε: #9.616 19-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Αν τα καταφέρεις, πέρνα κι από 'μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #9.617 19-05-08 11:50 Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αληθεια αφου εχω αναλαβει τη σεξουαλικη παιδαγωγηση των χνουδομπαλων, ποιος θα αναλαβει την εκπαιδευση της δικιας μου?? που ειναι και γρια κοτα ??? εννοω γρια γατα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Fotini έγραψε: #9.618 19-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ χρήσιμες και η ταίστρα και η ποτίστρα!! Με έχουν σώσει... Την ποτίστρα την έχω μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #9.619 19-05-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 479 480 481 482 483 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 481 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ειναι για 4 ευρω θα παρω και εγω...κ θα κανω εντατικα μαθηματα στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...) Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #9.620 19-05-08 11:52 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα clip_image002.jpg 5,5 KB · Εμφανίσεις: 17
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) The ’Pet-Mate’ feeder C50 serves five meals at the pets’ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer. 5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food. Για κατι τετοιο ψαχνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.