Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Fotini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
συμφωνα με τους ειδικους τον καλυτερο χαρακτηρα εχουν τα περσικα εννοοντας οτι εχουν τον χαρακτηρα γατας δηλαδη απομακρα

Να τους βράσω τους ειδικούς! Ξέρω ότι εκεί στην Αμερική τους έχετε σε μεγάλη υπόληψη και τους πληρώνεται αδρά, αλλά θεωρώ ότι είναι μεγάλη μούφα:down: Όχι όλοι τους, αλλά οι περισσότεροι που μας το παίζουν και παντογνώστες!

ΥΓ: Τη φωτό που έβαλες πριν με τον γάτο να κοιμάται με ανοιχτά τα πόδια, πήγαινε στο Γατόσπιτο και βάλτη στην κατηγορία διαγωνισμού "Γατο-κοιμόμαστε"!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΓΙΟΥΛΗ!!!

ΒΑΣΙΑ!!!!

Ακόμα να μπείτε στο Γατόσπιτο να μας ψηφίσετε; Αλληλεγγύη στα Βιρμανάκια σού λένε μετά...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

omg :blink::blink::blink::blink:

μα γιατι το λες αυτο?????

omg :blink::blink::blink::blink:

μα γιατι το λες αυτο?????

:lol::lol::lol::lol:omg;;;;; :lol::lol::lol:
Γιατί, συνήθως, αυτοί οι ειδικοί μένουν στα βιβλία και μόνο. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται από την "πραγματική" ζωή, μόνο ό,τι έχουν διαβάσει ξέρουν... Πώς ακριβώς να εκφράσω τη σκέψη μου... είναι σαν να μιλάς για τις γάτες, χωρίς να έχεις ζήσει με αυτές, χωρίς να έχεις εμπειρία. Διαβάζεις για τον καρκίνο και θεωρείσαι ειδικός σε αυτή την ασθένεια, σπουδάζεις χρόνια, μελετάς, πας σε συνέδρια, μιλάς με εισηγήσεις, δίνεις συνεντεύξεις και γράφεις βιβλία - πάντα για τον καρκίνο... Αλλά ασθενή με καρκίνο ή καρκινικα κύτταρα δεν έχεις δει ποτέ σου live... Δεν ξέρω αν έγινα σαφής...

γατοκοιμομαστε

1kittenlaptopbz1.jpg

mimsandbinxmediumtv0.jpg

200520020ro4.jpg

Παιδιά πήζω στη δουλειά...

Βάσια, ο καλύτερος χαρακτήρας είναι υποκειμενικό θέμα... τα Περσικά είναι καλά γατάκια και ήσυχα... για όποιον θέλει το κεφάλι του ήσυχο... Για όποιον θέλει και λίγη περιπέτεια... ένα Βιρμανάκι είναι ιδανικό! ;)
Αυτό πιστεύω εγώ.

Fantom girl ... για ρώτα τη μητέρα σου κανένα αρσενικό Βιρμανάκι έχει, ή περιμένει γέννα? θα μπορούσε να στείλει Ελλάδα ή όχι? Ακόμα δεν έχει site ε?

ΓΙΟΥΛΗ!!!

ΒΑΣΙΑ!!!!

Ακόμα να μπείτε στο Γατόσπιτο να μας ψηφίσετε; Αλληλεγγύη στα Βιρμανάκια σού λένε μετά...:rolleyes:

Θα μπω σήμερα αργά....τρέχω τώρα...

:lol::lol::lol::lol:omg;;;;; :lol::lol::lol:
Γιατί, συνήθως, αυτοί οι ειδικοί μένουν στα βιβλία και μόνο. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται από την "πραγματική" ζωή, μόνο ό,τι έχουν διαβάσει ξέρουν... Πώς ακριβώς να εκφράσω τη σκέψη μου... είναι σαν να μιλάς για τις γάτες, χωρίς να έχεις ζήσει με αυτές, χωρίς να έχεις εμπειρία. Διαβάζεις για τον καρκίνο και θεωρείσαι ειδικός σε αυτή την ασθένεια, σπουδάζεις χρόνια, μελετάς, πας σε συνέδρια, μιλάς με εισηγήσεις, δίνεις συνεντεύξεις και γράφεις βιβλία - πάντα για τον καρκίνο... Αλλά ασθενή με καρκίνο ή καρκινικα κύτταρα δεν έχεις δει ποτέ σου live... Δεν ξέρω αν έγινα σαφής...

εεεε εγω στην αμερικη σπουδασα ανατομια μικρων ζωων με εξηδικευση στις γατες ζω με γατες απο τοτε που γεννηθικα οταν λεμε ειδικοι στην αμερικοι δεν εννοουμε μονο τουσ κριτες στις εκθεσεις αλλα ανθρωπους που εχουν γνωσεις πανω σε αυτες γωριζουν τον χαρακτηρα τους και πιστευω οτι τον καλυτερο χαρακτηρα τον εχουν οι αιγυπτιακες Μαο

birmankn6.jpg

μετα αποσυνομιλια ο ξαδελφος εστειλε φωτο απο την Ζαθουρα που ειναι εγκυος

birmaniasry4.jpg

αχαχαχαχχαχαααα

birmankn6.jpg

μετα αποσυνομιλια ο ξαδελφος εστειλε φωτο απο την Ζαθουρα που ειναι εγκυος

birmaniasry4.jpg

αχαχαχαχχαχαααα

Καλέ, αυτή έχει πολύ άσπρο τρίχωμα! Seal-point δεν είναι;:blink::blink: Πώς γίνεται αυτό;

Καλέ, αυτή έχει πολύ άσπρο τρίχωμα! Seal-point δεν είναι;:blink::blink: Πώς γίνεται αυτό;

ειναι ραγκντολ......

ειναι ραγκντολ......

Άντε...!!!:| Απαράδεκτη είμαι, βλέπω άσπρο γαντάκι και νομίζω ότι πρόκειται για Βιρμανίας...

Ωραία και τα Ραγκντολάκια.... :inlove:

Ο Μορφέας μου μοιάζει με το Ραγκντολάκι της υπογραφής σου...

αυτο τι ειναι ελα το χεις

busterthumbjp3.jpg

Άντε...!!!:| Απαράδεκτη είμαι, βλέπω άσπρο γαντάκι και νομίζω ότι πρόκειται για Βιρμανίας...
Είναι τα Mitted τα γαντοφορεμένα που μας μοιάζουν πολύ...:lol:

αυτο τι ειναι ελα το χεις

busterthumbjp3.jpg
Μας παραπλανείς... γιατί τα Mitted μοιάζουν τόσο με τα δικά μας... :P

ελα αυτο???? (ισως να μην ξερεις αλλα προσπαθισεεεε)
raggamuffinzn8.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back