Birman-maniacs

ναι εεε ξανασκεψου το

new_page_1.htm_txt_StandardPage2.gif
συγνωμη ρε Βασιλη!σου αρεσει εσενα αυτη η γατα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα τη βλέπω τη διαγραφή:DΓια άλλη μια μέρα και τι δεν είπατε πάλι,δεν ξέρω και εγώ ποση ώρα διάβαζα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα τη βλέπω τη διαγραφή:DΓια άλλη μια μέρα και τι δεν είπατε πάλι,δεν ξέρω και εγώ ποση ώρα διάβαζα:lol:
τα προλαβες ολα?
μπραβο σου...:):):)

συγνωμη ρε Βασιλη!σου αρεσει εσενα αυτη η γατα?
Μπορώ να πώ οτι είναι όμορφη γάτα...Σαν τη Βιρμανίας όμως,προσωπική άποψη φυσικά,δεν έχω βρεί άλλη γάτα να έχει τόσο άψογα χαρακτηριστικά σε τέλεια αρμονία..με απλά λόγια θεωρώ οτι στην ομορφιά όχι απλώς υπερέχει,αλλά δεν συγκρίνεται με άλλες ράτσες..Τώρα για χαρακτήρα,δεν εκφέρω γνώμη,καθώς δεν έχω Βιρμανίας,αλλά απο αυτά που έχω διαβάσει και απο μια σύντομη επαφή με τον Μορφέα,απλώς έπαθα ζημιά!Να ξέρεις όμως οτι μιλάς και σε αυθεντικό Birmaniac:)

Με πιο απλά λόγια δεν μ'αρέσει:D

Μπορώ να πώ οτι είναι όμορφη γάτα...Σαν τη Βιρμανίας όμως,προσωπική άποψη φυσικά,δεν έχω βρεί άλλη γάτα να έχει τόσο άψογα χαρακτηριστικά σε τέλεια αρμονία..με απλά λόγια θεωρώ οτι στην ομορφιά όχι απλώς υπερέχει,αλλά δεν συγκρίνεται με άλλες ράτσες..Τώρα για χαρακτήρα,δεν εκφέρω γνώμη,καθώς δεν έχω Βιρμανίας,αλλά απο αυτά που έχω διαβάσει και απο μια σύντομη επαφή με τον Μορφέα,απλώς έπαθα ζημιά!Να ξέρεις όμως οτι μιλάς και σε αυθεντικό Birmaniac:)
βεβαιως και το ξερω αγαπητε!!!!:)
δεν παρατηρησες τιποτα?;)

Πραγματικά απορώ πως οι Βιρμανίας δεν είναι η πιο φημισμένη γάτα παγκοσμίως..:hmm:Μάλλον η έρευνα πρέπει να ήταν στημένη σίγουρα:D

Περιμένω να μου στείλετε φωτογραφίες στο Birman.gr@gmail.com για να φτιάξω γκαλερί:D Διαλέξτε και στείλτε όποιες θέλετε:)

Γεια σου Βασιλη, οταν με το καλο διαβάσεις το μηνυμα μου..το ονομα που εδωσα ειναι τελειως λαθος!! το λεω αυτο γιατι αν δεν κρατησω τις αποστασεις αναμεσα στα δυο ονοματα ή δεν βαζω τονο δεν μου αναγνωριζει το username!! :/: τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?
Στο άλλαξα και στο έκανα Αντα:)

Πραγματικά απορώ πως οι Βιρμανίας δεν είναι η πιο φημισμένη γάτα παγκοσμίως..:hmm:Μάλλον η έρευνα πρέπει να ήταν στημένη σίγουρα:D
γιατι ποιος ηρθε πρωτος?

σημερα μιλησα με fedex για αγορες απο χωρες εξω απο ΕΕ ,αν το προιον εχει 20 και πανω ΤΕΛΩΝΕΙΟ δηλ τουλαχιστον 100 ευρω!
Οποτε έκανα αγορά απο Αμερική,επέλεγα ταχυδρομείο.Αργεί αλλά γλιτώνεις τελωνεία και ιστορίες..Την τελευταία φορά που αγόρασα απο Αμερική,επειδή το ήθελα γρήγορα(εξάρτημα υπολογιστή) διάλεξα να είναι "as a gift".Κάπου είχα διαβάσει πως δεν περνάει ετσι τελωνείο,τυχαίο ή οχι,τελωνείο δεν πλήρωσα τίποτα και ήταν και πανάκριβο καθως ήταν επεξεργαστής;)Πάντως αποφεύγω να ψωνίζω απο Αμερική

καλα ρε Βασιλη τιποτα δεν παρατηρησες?

καλα ρε Βασιλη τιποτα δεν παρατηρησες?
Αν εννοείς για την υπογραφή σου ΤΙΠΟΤΑ,με πονάει βλέπεις:lol:Ποτε το παίρνεις?

Αν εννοείς για την υπογραφή σου ΤΙΠΟΤΑ,με πονάει βλέπεις:lol:Ποτε το παίρνεις?
:lol::lol::lol::lol::lol:
:up::up::up::up::up:
μαλλον Σεπτεμβρη..αυριο θα σας πω σιγουρα ποτε θα το εχω..

:lol::lol::lol::lol::lol:
:up::up::up::up::up:
μαλλον Σεπτεμβρη..αυριο θα σας πω σιγουρα ποτε θα το εχω..
Τρελή φάτσα:DΜπράβο!!!Αντε με το καλό!!!!Τελικά το αρσενικό seal πήρες?

Τρελή φάτσα:DΜπράβο!!!Αντε με το καλό!!!!Τελικά το αρσενικό seal πήρες?
ναι!!!αλλα εμενα δεν μου κανει seal..μαλλον μπλε...
εσυ τι λες?:hmm:

ναι!!!αλλα εμενα δεν μου κανει seal..μαλλον μπλε...
εσυ τι λες?:hmm:
Εφόσον πήρες και αρσενικό μην το συζητάς καθόλου:up::)Είναι πολύ μικρό ακόμα για να πείς με σιγουριά..Για blue point και μένα μου 'μοιάζει να σου πώ την αλήθεια:hmm:Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος,αφού είναι φωτογραφία και είναι και πολύ μικρό.Αυτές σου είπαν οτι είναι seal?Οπως και να 'χει είναι Βιρμανίας:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back