ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.041 20-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Αθηνά λοιπόν βρίσκεται σε προοίστρο και ο κανονικός της έρχεται πέμπτη-παρασκευή,κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #10.042 20-05-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5.5 εβδομάδων... μη σε δω να κάνεις καμία σύγκριση μόνο... Click για ανάπτυξη... εγω?????????????ποτε!!!!!!! ο αντρας μου ειδε την πρωτη φωτο του Μορφεα -μπεμπη που ανεβασες και μου λεει ααααααα αυτο θα παρουμε? οχι του λεω αυτο ειναι της Γιουλης,Ο Μορφεααας που σε εχω φαει!!! α ναι μου λεει το δικο μας ποιο ειναι?να'το του λεω ααα της Γιουλης ειναι πιο ωραιος!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:57 Ο πυρροθριξ: #10.043 20-05-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... αρα τι θα κανετε?θα φερει η Βασια την Αθηνα κατω η θα φερεις τον Μορφεα Λαμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.044 20-05-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω?????????????ποτε!!!!!!! ο αντρας μου ειδε την πρωτη φωτο του Μορφεα -μπεμπη που ανεβασες και μου λεει ααααααα αυτο θα παρουμε? οχι του λεω αυτο ειναι της Γιουλης,Ο Μορφεααας που σε εχω φαει!!! α ναι μου λεει το δικο μας ποιο ειναι?να'το του λεω ααα της Γιουλης ειναι πιο ωραιος!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πες του: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #10.045 20-05-08 16:58 Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.046 20-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αρα τι θα κανετε?θα φερει η Βασια την Αθηνα κατω η θα φερεις τον Μορφεα Λαμια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρει η Βάσια το Μορφέα τη Πέμπτη στη Λαμία... Με τη βαλίτσα του κλπ.... μόνο προφ.....κά δεν θα του βάλω μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #10.047 20-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.048 20-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Click για ανάπτυξη... Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.049 20-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η moukelis έγραψε: #10.050 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Breed και κολοκύθια,ο Evian πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το πρώτο αστέρι στο σόου της καρδιάς της Δανάης,κι αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #10.051 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Αθηνά λοιπόν βρίσκεται σε προοίστρο και ο κανονικός της έρχεται πέμπτη-παρασκευή,κατάλαβα καλά? Click για ανάπτυξη... Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #10.042 20-05-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5.5 εβδομάδων... μη σε δω να κάνεις καμία σύγκριση μόνο... Click για ανάπτυξη... εγω?????????????ποτε!!!!!!! ο αντρας μου ειδε την πρωτη φωτο του Μορφεα -μπεμπη που ανεβασες και μου λεει ααααααα αυτο θα παρουμε? οχι του λεω αυτο ειναι της Γιουλης,Ο Μορφεααας που σε εχω φαει!!! α ναι μου λεει το δικο μας ποιο ειναι?να'το του λεω ααα της Γιουλης ειναι πιο ωραιος!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:57 Ο πυρροθριξ: #10.043 20-05-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... αρα τι θα κανετε?θα φερει η Βασια την Αθηνα κατω η θα φερεις τον Μορφεα Λαμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.044 20-05-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω?????????????ποτε!!!!!!! ο αντρας μου ειδε την πρωτη φωτο του Μορφεα -μπεμπη που ανεβασες και μου λεει ααααααα αυτο θα παρουμε? οχι του λεω αυτο ειναι της Γιουλης,Ο Μορφεααας που σε εχω φαει!!! α ναι μου λεει το δικο μας ποιο ειναι?να'το του λεω ααα της Γιουλης ειναι πιο ωραιος!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πες του: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #10.045 20-05-08 16:58 Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.046 20-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αρα τι θα κανετε?θα φερει η Βασια την Αθηνα κατω η θα φερεις τον Μορφεα Λαμια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρει η Βάσια το Μορφέα τη Πέμπτη στη Λαμία... Με τη βαλίτσα του κλπ.... μόνο προφ.....κά δεν θα του βάλω μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #10.047 20-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.048 20-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Click για ανάπτυξη... Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.049 20-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η moukelis έγραψε: #10.050 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Breed και κολοκύθια,ο Evian πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το πρώτο αστέρι στο σόου της καρδιάς της Δανάης,κι αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #10.051 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 5.5 εβδομάδων... μη σε δω να κάνεις καμία σύγκριση μόνο... Click για ανάπτυξη... εγω?????????????ποτε!!!!!!! ο αντρας μου ειδε την πρωτη φωτο του Μορφεα -μπεμπη που ανεβασες και μου λεει ααααααα αυτο θα παρουμε? οχι του λεω αυτο ειναι της Γιουλης,Ο Μορφεααας που σε εχω φαει!!! α ναι μου λεει το δικο μας ποιο ειναι?να'το του λεω ααα της Γιουλης ειναι πιο ωραιος!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:57 Ο πυρροθριξ: #10.043 20-05-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... αρα τι θα κανετε?θα φερει η Βασια την Αθηνα κατω η θα φερεις τον Μορφεα Λαμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.044 20-05-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω?????????????ποτε!!!!!!! ο αντρας μου ειδε την πρωτη φωτο του Μορφεα -μπεμπη που ανεβασες και μου λεει ααααααα αυτο θα παρουμε? οχι του λεω αυτο ειναι της Γιουλης,Ο Μορφεααας που σε εχω φαει!!! α ναι μου λεει το δικο μας ποιο ειναι?να'το του λεω ααα της Γιουλης ειναι πιο ωραιος!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πες του: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #10.045 20-05-08 16:58 Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.046 20-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αρα τι θα κανετε?θα φερει η Βασια την Αθηνα κατω η θα φερεις τον Μορφεα Λαμια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρει η Βάσια το Μορφέα τη Πέμπτη στη Λαμία... Με τη βαλίτσα του κλπ.... μόνο προφ.....κά δεν θα του βάλω μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #10.047 20-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.048 20-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Click για ανάπτυξη... Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.049 20-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η moukelis έγραψε: #10.050 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Breed και κολοκύθια,ο Evian πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το πρώτο αστέρι στο σόου της καρδιάς της Δανάης,κι αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #10.051 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... αρα τι θα κανετε?θα φερει η Βασια την Αθηνα κατω η θα φερεις τον Μορφεα Λαμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.044 20-05-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω?????????????ποτε!!!!!!! ο αντρας μου ειδε την πρωτη φωτο του Μορφεα -μπεμπη που ανεβασες και μου λεει ααααααα αυτο θα παρουμε? οχι του λεω αυτο ειναι της Γιουλης,Ο Μορφεααας που σε εχω φαει!!! α ναι μου λεει το δικο μας ποιο ειναι?να'το του λεω ααα της Γιουλης ειναι πιο ωραιος!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πες του: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #10.045 20-05-08 16:58 Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.046 20-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αρα τι θα κανετε?θα φερει η Βασια την Αθηνα κατω η θα φερεις τον Μορφεα Λαμια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρει η Βάσια το Μορφέα τη Πέμπτη στη Λαμία... Με τη βαλίτσα του κλπ.... μόνο προφ.....κά δεν θα του βάλω μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #10.047 20-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.048 20-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Click για ανάπτυξη... Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.049 20-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η moukelis έγραψε: #10.050 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Breed και κολοκύθια,ο Evian πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το πρώτο αστέρι στο σόου της καρδιάς της Δανάης,κι αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #10.051 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω?????????????ποτε!!!!!!! ο αντρας μου ειδε την πρωτη φωτο του Μορφεα -μπεμπη που ανεβασες και μου λεει ααααααα αυτο θα παρουμε? οχι του λεω αυτο ειναι της Γιουλης,Ο Μορφεααας που σε εχω φαει!!! α ναι μου λεει το δικο μας ποιο ειναι?να'το του λεω ααα της Γιουλης ειναι πιο ωραιος!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πες του: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #10.045 20-05-08 16:58 Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.046 20-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αρα τι θα κανετε?θα φερει η Βασια την Αθηνα κατω η θα φερεις τον Μορφεα Λαμια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρει η Βάσια το Μορφέα τη Πέμπτη στη Λαμία... Με τη βαλίτσα του κλπ.... μόνο προφ.....κά δεν θα του βάλω μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #10.047 20-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.048 20-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Click για ανάπτυξη... Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.049 20-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η moukelis έγραψε: #10.050 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Breed και κολοκύθια,ο Evian πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το πρώτο αστέρι στο σόου της καρδιάς της Δανάης,κι αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #10.051 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.046 20-05-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αρα τι θα κανετε?θα φερει η Βασια την Αθηνα κατω η θα φερεις τον Μορφεα Λαμια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρει η Βάσια το Μορφέα τη Πέμπτη στη Λαμία... Με τη βαλίτσα του κλπ.... μόνο προφ.....κά δεν θα του βάλω μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #10.047 20-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.048 20-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Click για ανάπτυξη... Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.049 20-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η moukelis έγραψε: #10.050 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Breed και κολοκύθια,ο Evian πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το πρώτο αστέρι στο σόου της καρδιάς της Δανάης,κι αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #10.051 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αρα τι θα κανετε?θα φερει η Βασια την Αθηνα κατω η θα φερεις τον Μορφεα Λαμια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρει η Βάσια το Μορφέα τη Πέμπτη στη Λαμία... Με τη βαλίτσα του κλπ.... μόνο προφ.....κά δεν θα του βάλω μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 16:59 Ο erefer έγραψε: #10.047 20-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.048 20-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Click για ανάπτυξη... Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.049 20-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η moukelis έγραψε: #10.050 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Breed και κολοκύθια,ο Evian πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το πρώτο αστέρι στο σόου της καρδιάς της Δανάης,κι αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #10.051 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι.. έτσι είναι... ε ρε... τσίγκλησμα που έχει να φάει από πίσω από το μπαμπά της... θα την ετοιμάζει για το γαμπρό! Ε.... θέλουμε και νυφικό!!! Τα έξοδα δικά μας βέβαια! Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.048 20-05-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Click για ανάπτυξη... Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.049 20-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η moukelis έγραψε: #10.050 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Breed και κολοκύθια,ο Evian πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το πρώτο αστέρι στο σόου της καρδιάς της Δανάης,κι αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #10.051 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είναι κούκλος,να σου ζήσει.Θα τον πάρεις σίγουρα,δεν ειναι τελικά breed;Ούτε εμένα πάντως μου φαίνεται ότι πληροί τις προδιαγραφές.Ε όλα τα μωρά μαζί θα σας έρθουν;Και η Αθηνά προοίστρο;Απίστευτο! Click για ανάπτυξη... Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.049 20-05-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η moukelis έγραψε: #10.050 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Breed και κολοκύθια,ο Evian πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το πρώτο αστέρι στο σόου της καρδιάς της Δανάης,κι αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #10.051 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Η moukelis έγραψε: #10.050 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Breed και κολοκύθια,ο Evian πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το πρώτο αστέρι στο σόου της καρδιάς της Δανάης,κι αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #10.051 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι Breed και κολοκύθια,ο Evian πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το πρώτο αστέρι στο σόου της καρδιάς της Δανάης,κι αυτό έχει σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:03 Ο πυρροθριξ: #10.051 20-05-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας.... με λένε Evian.... και μου είπαν ότι πληρώ τις προδιαγραφές για να γίνω παιδάκι της Δανάης.... Μανούλα... Click για ανάπτυξη... παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.052 20-05-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: ΤέλειαΑύριο δεν δουλεύουμε με την κατερίνα,την έκανα και εγώ την μεταφορά του γαμπρού ή της νύφης,αλλά βλέπω δεν βιαζόμαστεΠόσες μέρες θα κατσουν μαζί Γιούλη?Η ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? Click για ανάπτυξη... Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η Αντα έγραψε: #10.053 20-05-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ... πολύ μωρούλι.... Click για ανάπτυξη... Γλυκας ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο πυρροθριξ: #10.054 20-05-08 17:06 στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στις 17:00 θα γυριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:06 Ο erefer έγραψε: #10.055 20-05-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό θα εξαρτηθεί Βασίλη μου... Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ζευγάρωμα (η πράξη δηλ.) χρειάζονται περίπου 3 μέρες... ίσως να μας πάρει λίγο ακόμα η προσαρμογή της Αθηνάς... Παιδιά έχω κι εγώ λιγάκι αγχωθεί... αλλά σάμπως εγώ θα ζευγαρώσω? Θα αφήσουμε τη φύση να κάνει δουλειά! Click για ανάπτυξη... Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.056 20-05-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0918.JPG 65 KB · Εμφανίσεις: 30 geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδιιιιι μουυυυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Evian! Κι εγώ σε περιμένω με χαρά! Με αγάπη ο... μεγάλος σου αδελφός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:08 Ο geo_ttc έγραψε: #10.057 20-05-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Καλοοο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Ο erefer έγραψε: #10.058 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπει σε λίγο πιστεύω... γυρίζει από Καρδίτσα με τις εξετάσεις του οίστρου της Αθηνάς στο χέρι! Click για ανάπτυξη... Απόψε θα κοιμηθώ χαμογελαστός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.059 20-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 501 502 503 504 505 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 503 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει, φαντάζομαι κι η Βάσια θα τους φτιάξει ατμόσφαιρα οπότε θα σμίξουν πιο γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Κεράκια κλπ? Να σου πω εγώ τι θέλουν αυτά? Την ησυχία τους... κι όχι τη Βάσια να τρέχει από πίσω... κι αν δεν κάνουν τίποτα....ξέρει αυτή... απλά θα γραπώσει την Αθηνά και μετά θα την κουτουπώσει ο Μορφέας... το έχει ξανακάνει σε σκύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 17:10 Ο erefer έγραψε: #10.060 20-05-08 17:10 ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?Μπές να μας ενημερώσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.