Birman-maniacs

Είναι ακόμα στον προοιστρο... όπου να'ναι, δεν μπορεί... Πάντως να εύχεσαι να έχει έντονες κάψες έστω κι αν δεν κοιμάστε το βράδυ, για να είναι φουντωμένη κι έτοιμη όταν θα έρθει το παιδί μου...

αχ και να δουμε τι θα κανει το παιδι σου!ελπιζω να μην μας μεινει η φωτογραφια ως εικονα μονο, να εχουμε και πραξεις:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ακόμα στον προοιστρο... όπου να'ναι, δεν μπορεί... Πάντως να εύχεσαι να έχει έντονες κάψες έστω κι αν δεν κοιμάστε το βράδυ, για να είναι φουντωμένη κι έτοιμη όταν θα έρθει το παιδί μου...
Για να τον βαλει κατω και να του αλλαξει τα φωτα, ε?? χι χι :lol::lol: τι εχει να γινει...θα φευγουν τουφες τουφες απο δω και απο εκει!! το φανταζεσαι να βρεις τον Μορφεα τρομαγμενο σε μια γωνια του δωματιου??? :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ποια ηλικία τη στείρωσες?
Περσι τον οκτωβρη........τον μηνα δεν θυμαμαι ακριβως. Πρεπει να δω στο βιβλιαριο της.

Περσι τον οκτωβρη........τον μηνα δεν θυμαμαι ακριβως. Πρεπει να δω στο βιβλιαριο της.
Δηλ. πόσα χρόνια ήταν αστείρωτη?? :hmm:

4 χρονια!!

αχ και να δουμε τι θα κανει το παιδι σου!ελπιζω να μην μας μεινει η φωτογραφια ως εικονα μονο, να εχουμε και πραξεις:lol::lol:
Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό... είναι και πρωτάρης και μικρός ρε συ Βάσια... :(

Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό... είναι και πρωτάρης και μικρός ρε συ Βάσια... :(
Δύο πρωτάρικα μαζί...

Δύο πρωτάρικα μαζί...

λες να καθονται και να βλεπονται!και να περιμενουν αλλον να ερθει να τους ......τακτοποιησει:lol::lol:

Το blue lagoon το εχετε δει? μικρα ηταν και αυτα, αλλα το ενστικτο στο τελος υπερισχυσε!! :up: Η φυση θα τους δειξει τι και πως να το κανουν...

μπραβο Αντα!θα εχω εσενα σε ανοιχτη συνομιλια να καθοδηγεις το ζευγαρι!:up:

:blink:Και δε γέννησε ποτέ? Και είχε οίστρους κανονικά?? Ή έπαιρνε αντισύλληψη?

Γιούλη σου απαντησα στο Mail δες και πεσ μου!χιχι;)

:blink:Και δε γέννησε ποτέ? Και είχε οίστρους κανονικά?? Ή έπαιρνε αντισύλληψη?
Πως δεν ειχε ...τουλαχιστον 2 το χρονο, βεβαια τωρα που μεγαλωνε ειχε και πιο συχνα. Την χαπακωνα κανονικα. :down: Ειχα και ασχημη εμπειρια στο παρελθον, με μια γατουλα που ειχα οταν ημουν 15 -16. Εκανε πολυ ''ασχημα'' δηλαδη νιαουριζε πολυ εντονα και η μητερα μου την αφησε ελευθερη. Γυρισε μετα απο μια εβδομαδα με ''γεματη '' κοιλιτσα...τελοσπα για να μην πολυλογω τα γατακια τα πηγαμε στο εξοχικο της θειας μου, μαζι με τη γατα και στο τελος χαθηκε. :( Απλα μια μερα δεν ηταν πια εκει...

Γιαυτο διαλεξα να χαπακωνω τη Πισου, αν και ηξερα οτι μακροπροθεσμα δεν θα κανει καλο στην υγεια της....:|

Πως δεν ειχε ...τουλαχιστον 2 το χρονο, βεβαια τωρα που μεγαλωνε ειχε και πιο συχνα. Την χαπακωνα κανονικα. :down: Ειχα και ασχημη εμπειρια στο παρελθον, με μια γατουλα που ειχα οταν ημουν 15 -16. Εκανε πολυ ''ασχημα'' δηλαδη νιαουριζε πολυ εντονα και η μητερα μου την αφησε ελευθερη. Γυρισε μετα απο μια εβδομαδα με ''γεματη '' κοιλιτσα...τελοσπα για να μην πολυλογω τα γατακια τα πηγαμε στο εξοχικο της θειας μου, μαζι με τη γατα και στο τελος χαθηκε. :( Απλα μια μερα δεν ηταν πια εκει...

γιατι δεν την στειρωνες Αντουλα?θα σε μαλώσω:cool:...

γιατι δεν την στειρωνες Αντουλα?θα σε μαλώσω:cool:...
Δεν ηξερα τοτε οσα ξερω τωρα...μπορει να φταει ουτε δεν ειχα και ενα καλο κτηνιατρο να με ενημερωνει για αρρωστειες, και αλλα. Απλα ηξερα να τη ταιζω, να τη βουρτσιζω,να της αλλαζω την αμμο και την αγαπαω. Μου φαινοταν απλο...τωρα ομως ειμαι πιο συνειδοποιημενη για το τι στην ''πραγματικοτητα'' χρειαζεται ενα ζωο ειτε αυτο ειναι γατα, σκυλος ή καποιο αλλο. Χρειαζεται υπευθυνοτητα. :)

Τοτε ουτε για τα χαπια που διακοπτουν τον οιστρο δεν ηξερα, ποσο μαλλον για τη στειρωση.:(

καλα αν δεν σε ενημερωσε κανεις δεν φταις εσυ!

καλα αν δεν σε ενημερωσε κανεις δεν φταις εσυ!
Τωρα που με σκεφτομαι οταν ημουν πιτσιρικα, δεν ημουν και πολυ ανεξαρτητη απο τη μητερα μου. Μπορει και λογω οτι ειμασταν μονες μας, να την ειχε κανει υπερπροστατευτικη....ετσι περιμενα απο εκεινη να κανει πολλα πραγματα, ειχα μια συμπεριφορα ''παθητικη''. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...Μετα που πηγα εξωτερικο, εγινα εξωστρεφης και οπως ειμαι σημερα, πηρα τα πανω μου, στηριχτηκα μονο στον εαυτο μου - αφου δεν ειχα πια τη μαμα να με ''σωζει'' - και ειδα οτι μπορουσα να τα καταφερω!! :up::lol:. Ετσι αν δεν ειχε εκεινη ενημερωθει, ουτε και εγω ηξερα..Και τελικα ημουν 12-13 χρονων οταν ειχα τη Michelle.:)

Δεν ηξερα τοτε οσα ξερω τωρα...μπορει να φταει ουτε δεν ειχα και ενα καλο κτηνιατρο να με ενημερωνει για αρρωστειες, και αλλα. Απλα ηξερα να τη ταιζω, να τη βουρτσιζω,να της αλλαζω την αμμο και την αγαπαω. Μου φαινοταν απλο...τωρα ομως ειμαι πιο συνειδοποιημενη για το τι στην ''πραγματικοτητα'' χρειαζεται ενα ζωο ειτε αυτο ειναι γατα, σκυλος ή καποιο αλλο. Χρειαζεται υπευθυνοτητα. :)
καλημερα σε ολους!!!!!
Αντακο μην στεναχωριεσαι!!!!κανενας δεν ηξερε στο πρωτο του ζωο αυτα που ξερει στο δευτερο...
κι εγω αν ηξερα αυτα που ξερω τωρα πολλα πραγματα θα τα εκανα διαφορετικα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back