Birman-maniacs

καλημέρα παλι μου βγαλατε τα ματια!τσ τσ τι παρλα θεε μου!:)δελτιο πιπιου Αθηνας.....ήσυχο με πολύ λιγα μποφοράκια, αραια και που νιααα και νιααα, αλλα ειναι πολυ στον κοσμο της ρε παιδια!μαλλον δεν ξερει τι νιωθει και εχει παθει το ζωντανο!:hmm:

Καλημέρα παιδιά!
Καλημέρα συμπεθεράκι!!
Μάλλον τελικά ο οίστρος της είναι... ήσυχος... :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα παιδιά!
Καλημέρα συμπεθεράκι!!
Μάλλον τελικά ο οίστρος της είναι... ήσυχος... :hmm:

ετσι το βλεπω!την ειδε ο Γιωργος και μου λεει "καλα βλεπω να τον παιρνουν τον Μορφέα απο εδω σε λωρίδες!θα τον φάει αυτη!":lol::lol:εχει παθει λαλα το ζωο!πολλα νευρα!σημερα εν τω μεταξυ κοιμοταν διπλα μου και ακουω μπαμ, επεσε απο το κρεβάτι η χαζη!:lol::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μετα λέω θα εχει αγχος και ο γαμπρος, τωρα δεν θα ειναι και η μαμα του μαζι:(μου λεει παλι ο Γιωργος καλε θα τον κανουμε να νιωσει σαν το σπιτι!και στο κρεβατι μας θα τον βαλουμε χιχι

μετα λέω θα εχει αγχος και ο γαμπρος, τωρα δεν θα ειναι και η μαμα του μαζι:(μου λεει παλι ο Γιωργος καλε θα τον κανουμε να νιωσει σαν το σπιτι!και στο κρεβατι μας θα τον βαλουμε χιχι
Μπα... ο Μορφέας είναι τελείως ανεξάρτητος... παιχνίδια και χαρούλες κάνει με όλους... θα προσαρμοστεί αμέσως!
Κατά τα άλλα... δεν έχω ιδέα τι μπορεί τελικά να συμβεί...

ετσι το βλεπω!την ειδε ο Γιωργος και μου λεει "καλα βλεπω να τον παιρνουν τον Μορφέα απο εδω σε λωρίδες!θα τον φάει αυτη!":lol::lol:εχει παθει λαλα το ζωο!πολλα νευρα!σημερα εν τω μεταξυ κοιμοταν διπλα μου και ακουω !:lol::redface:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τον λυπαμαι τον καημενουλη!θα τον παρουμε απο το σπιτι του, θα ειναι με 2 αγνωστους και μια τρελη με φουντωτη ουρα να του κανει χι και χι!:(

γελας?ποσο χαζο ειναι να πεφτει κατω μονο του?:(και μετα τη χαιδευα αλλα ειχε νευρα, νευριασε που επεσε γατι υφο!:lol:

Φωτεινη αν εναι δωσε τους σπορους στην Γιουλη και θα τους παρω οταν θα παραλαβει πισω το πακετο Μορφεας!
:lol:

τον λυπαμαι τον καημενουλη!θα τον παρουμε απο το σπιτι του, θα ειναι με 2 αγνωστους και μια τρελη με φουντωτη ουρα να του κανει χι και χι!:(

Να μην τον λυπάσαι!! Και να εύχεστε τα βράδια την Αθηνά να κυνηγά και να μην είναι στο κρεβάτι σας! ;)

Καλημερα!! χτες ειχα ενα τρελο πονοκεφαλο ....επεσα απο τις 9 και κοιμηθηκα σημερα ξυπνησα μια χαρα, και μολις μπηκα στο γραφειο παλι με επιασε!! :confused: Θα μιλησουμε κατα το μεσημερακι, θελω να τελειωσω τα standards για τα οποια με εχει πρηξει !!

γελας?ποσο χαζο ειναι να πεφτει κατω μονο του?:(και μετα τη χαιδευα αλλα ειχε νευρα, νευριασε που επεσε γατι υφο!:lol:
Δηλ. έκανε κουχ κουχ?? :lol:

Φωτεινουλα δεν ξερω αν θα συναντηθουμε σημερα...εχω καποια πραγματακια που θελω να κανω. Αν ειναι το κανονιζουμε απο εβδομαδα, και να ειμαστε ολες μαζι ...;)

Αντα τι εγινε με τον Αλφι στο γιατρο?

Βάσια? Να ρωτήσω τις Γερμανίδες αν όλες οι γάτες τους έχουν τους ίδιους οίστρους κι αν έχουν καμία στυλ Αθηνάς?

Γιούλη λες τελικα να μην θελει η Αθηνα?την βλεπω πολυ στην κοσμαρα της!

Βάσια? Να ρωτήσω τις Γερμανίδες αν όλες οι γάτες τους έχουν τους ίδιους οίστρους κι αν έχουν καμία στυλ Αθηνάς?

ρωτα τι να σου πω?παντως η γατα ακομα δεν στηνεται:(και μονο στο παιχνιδι εχει το νου!τρελο γατι!

Γιούλη λες τελικα να μην θελει η Αθηνα?την βλεπω πολυ στην κοσμαρα της!
Μια δοκιμή θα μας πείσει... διάβασε τι σου γράφω πιο πάνω για τις Γερμανίδες.

ρωτα τι να σου πω?παντως η γατα ακομα δεν στηνεται:(και μονο στο παιχνιδι εχει το νου!τρελο γατι!
:hmm:ΟΚ....

καλα σημερα που ειμαι εδω δεν μιλατε καθόλου:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back