Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #11.441 02-06-08 12:07 Οχι δεν τα εβαλα....καλα μου εκαγαν κατι πληγες....εβαλα αθλητικα, για να ειμαι πιο ευκινητη σημερα γιατι εχω και τρεξιμο κ μετα τη δουλεια - πηραμε υπολογιστη το σαββατο και σημερα θα το παραλαβουμε! Η αδελφη του Γιωργου ειναι ακομη στο νοσοκομειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.442 02-06-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι δεν τα εβαλα....καλα μου εκαγαν κατι πληγες....εβαλα αθλητικα, για να ειμαι πιο ευκινητη σημερα γιατι εχω και τρεξιμο κ μετα τη δουλεια - πηραμε υπολογιστη το σαββατο και σημερα θα το παραλαβουμε! Η αδελφη του Γιωργου ειναι ακομη στο νοσοκομειο. Click για ανάπτυξη... Adidas εργοταξιακά! Αχου... το κορίτσι ακόμα παιδεύεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Η Αντα έγραψε: #11.443 02-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Adidas εργοταξιακά! Αχου... το κορίτσι ακόμα παιδεύεται... Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.444 02-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Click για ανάπτυξη... Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:16 Ο πυρροθριξ: #11.445 02-06-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Click για ανάπτυξη... καλε μην το ψαχνετε....τα nike ειναι τα καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.446 02-06-08 12:17 Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Ο πυρροθριξ: #11.447 02-06-08 12:17 Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.448 02-06-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Click για ανάπτυξη... Απα πα δεν μου αρεσουν καθολου αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.449 02-06-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #11.450 02-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... το καημενο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:22 Η Αντα έγραψε: #11.451 02-06-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι δεν τα εβαλα....καλα μου εκαγαν κατι πληγες....εβαλα αθλητικα, για να ειμαι πιο ευκινητη σημερα γιατι εχω και τρεξιμο κ μετα τη δουλεια - πηραμε υπολογιστη το σαββατο και σημερα θα το παραλαβουμε! Η αδελφη του Γιωργου ειναι ακομη στο νοσοκομειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.442 02-06-08 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι δεν τα εβαλα....καλα μου εκαγαν κατι πληγες....εβαλα αθλητικα, για να ειμαι πιο ευκινητη σημερα γιατι εχω και τρεξιμο κ μετα τη δουλεια - πηραμε υπολογιστη το σαββατο και σημερα θα το παραλαβουμε! Η αδελφη του Γιωργου ειναι ακομη στο νοσοκομειο. Click για ανάπτυξη... Adidas εργοταξιακά! Αχου... το κορίτσι ακόμα παιδεύεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Η Αντα έγραψε: #11.443 02-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Adidas εργοταξιακά! Αχου... το κορίτσι ακόμα παιδεύεται... Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.444 02-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Click για ανάπτυξη... Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:16 Ο πυρροθριξ: #11.445 02-06-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Click για ανάπτυξη... καλε μην το ψαχνετε....τα nike ειναι τα καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.446 02-06-08 12:17 Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Ο πυρροθριξ: #11.447 02-06-08 12:17 Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.448 02-06-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Click για ανάπτυξη... Απα πα δεν μου αρεσουν καθολου αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.449 02-06-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #11.450 02-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... το καημενο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:22 Η Αντα έγραψε: #11.451 02-06-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι δεν τα εβαλα....καλα μου εκαγαν κατι πληγες....εβαλα αθλητικα, για να ειμαι πιο ευκινητη σημερα γιατι εχω και τρεξιμο κ μετα τη δουλεια - πηραμε υπολογιστη το σαββατο και σημερα θα το παραλαβουμε! Η αδελφη του Γιωργου ειναι ακομη στο νοσοκομειο. Click για ανάπτυξη... Adidas εργοταξιακά! Αχου... το κορίτσι ακόμα παιδεύεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Η Αντα έγραψε: #11.443 02-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Adidas εργοταξιακά! Αχου... το κορίτσι ακόμα παιδεύεται... Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.444 02-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Click για ανάπτυξη... Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:16 Ο πυρροθριξ: #11.445 02-06-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Click για ανάπτυξη... καλε μην το ψαχνετε....τα nike ειναι τα καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.446 02-06-08 12:17 Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Ο πυρροθριξ: #11.447 02-06-08 12:17 Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.448 02-06-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Click για ανάπτυξη... Απα πα δεν μου αρεσουν καθολου αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.449 02-06-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #11.450 02-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... το καημενο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:22 Η Αντα έγραψε: #11.451 02-06-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Adidas εργοταξιακά! Αχου... το κορίτσι ακόμα παιδεύεται... Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.444 02-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Click για ανάπτυξη... Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:16 Ο πυρροθριξ: #11.445 02-06-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Click για ανάπτυξη... καλε μην το ψαχνετε....τα nike ειναι τα καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.446 02-06-08 12:17 Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Ο πυρροθριξ: #11.447 02-06-08 12:17 Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.448 02-06-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Click για ανάπτυξη... Απα πα δεν μου αρεσουν καθολου αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.449 02-06-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #11.450 02-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... το καημενο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:22 Η Αντα έγραψε: #11.451 02-06-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Click για ανάπτυξη... Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:16 Ο πυρροθριξ: #11.445 02-06-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Click για ανάπτυξη... καλε μην το ψαχνετε....τα nike ειναι τα καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.446 02-06-08 12:17 Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Ο πυρροθριξ: #11.447 02-06-08 12:17 Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.448 02-06-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Click για ανάπτυξη... Απα πα δεν μου αρεσουν καθολου αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.449 02-06-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #11.450 02-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... το καημενο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:22 Η Αντα έγραψε: #11.451 02-06-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σε παρακαλω..ειναι puma!!! Click για ανάπτυξη... καλε μην το ψαχνετε....τα nike ειναι τα καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.446 02-06-08 12:17 Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Ο πυρροθριξ: #11.447 02-06-08 12:17 Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.448 02-06-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Click για ανάπτυξη... Απα πα δεν μου αρεσουν καθολου αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.449 02-06-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #11.450 02-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... το καημενο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:22 Η Αντα έγραψε: #11.451 02-06-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Ο πυρροθριξ: #11.447 02-06-08 12:17 Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.448 02-06-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Click για ανάπτυξη... Απα πα δεν μου αρεσουν καθολου αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.449 02-06-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #11.450 02-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... το καημενο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:22 Η Αντα έγραψε: #11.451 02-06-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:17 Η Αντα έγραψε: #11.448 02-06-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Click για ανάπτυξη... Απα πα δεν μου αρεσουν καθολου αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.449 02-06-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #11.450 02-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... το καημενο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:22 Η Αντα έγραψε: #11.451 02-06-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... συγνώμη! Να πάρεις elesse ή Filla είναι πιο θηλυκούλια! Click για ανάπτυξη... Απα πα δεν μου αρεσουν καθολου αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.449 02-06-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #11.450 02-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... το καημενο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:22 Η Αντα έγραψε: #11.451 02-06-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #11.450 02-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... το καημενο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:22 Η Αντα έγραψε: #11.451 02-06-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευτυχως εχει αρχισει να σηκωνεται, αν και ''βαριεται'' λιγο....Σκεφτομουν να κανει ενα ντους, κατι να παρει τα πανω της...ειναι κ η ψυχολογια που σε ριχνει πολλες φορες...Στη θεση της θα ουρλιαζα απο απελπισια και αγανακτηση. Click για ανάπτυξη... το καημενο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:22 Η Αντα έγραψε: #11.451 02-06-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αντακο με γεια ο υπολογιστης!!!!!!τι πηρατε??? Click για ανάπτυξη... Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.452 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... Μεγειά!! Ζηλεύω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η Αντα έγραψε: #11.453 02-06-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αστα...μη τα συζητάς... κι εγώ θα τρελαινόμουν... για αλλαγή νοσοκομείου τίποτα? Click για ανάπτυξη... Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.454 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι..ειναι 99% σιγουροι οτι ειναι αυτο το still - ρευματοειδης αρθριτιδα. Ακομη ομως κρατιουνται στο 1%...μηπως τελικα δεν ειναι αυτο. Αχχ τι να πω? το συζητησα κ με τη μαμα μου...δεν μπορω να επιμεινω τελικα πολυ, τι αγαπαω πιο πολυ το παιδι τους απο κεινους? αν εκεινοι νιωθουν οτι κανουν τα παντα, εγω απλα θα πω τη γνωμη μου... Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.455 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μεγειά!! Ζηλεύω.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #11.456 02-06-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα.. κι αφού βγήκε η διάγνωση... από εδώ και πέρα τι?? Click για ανάπτυξη... Τιποτα...ακομη δεν εχουν πει το 100%!! κουφάθηκες? εγω να δεις!! αλλα ειπαμε ....ας κανουν οτι θεωρουν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.457 02-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ευχαριστουμε....αντε να μας βαλουν και το ιντερνετ! θελω να παρω web camera να μιλαω και με τις φιλες μου στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:31 Η Αντα έγραψε: #11.458 02-06-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... Αυτο συμβαινει και τωρα...μερικες φορες οταν τρωμε, εχω και μια Πισου αγκαλια να γουργουριζει...Τωρα βεβαια το καλοκαιρι, δεν μας ''αγαπουν'' και τοσο πολυ!! κανει ζεστη γιαυτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #11.459 02-06-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 571 572 573 574 575 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 573 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάποια στιγμή στο μέλλον όλες θα βάλουμε.... μας φαντάζεσαι να γράφουμε κι από δίπλα να περνάνε οι ουρές των γατιών?? Click για ανάπτυξη... καλε εγω εχω...αλλα πεφτει πολυ η ταχυτητα στο msn οταν χρησιμοποιεις και την καμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2008 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #11.460 02-06-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα ρωτας εμενα....αχχ μια κεντρικη μοναδα Hp κατι με 4 τερρα μου ειπε ο Γιωργος και μια οθονη 19'' sony. Ειδε την προσφορα, τη μελετησε - καθως εγω ειμαι ψιλοασχετη στο να κρινω ταχυτητες, μνηνη και καρτες γραφικων....τα ξεχναω δηλαδη οσες φορες και αν μου τα εξηγεις- και ετσι το πηραμε!!! Click για ανάπτυξη... ρωτησα γιατι νομιζα οτι θα περνατε laptop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.