Birman-maniacs

μπα στο ρυζι εχω προβλημα!με πιανει το εντερο!τελειο γαστρεντερικο:Pμονο αγριο ρυζι τρωω!για πειτε μου ιδεες για χρωμα κουρτινας!σας ειπα τα επιπλα ο τοιχος ειναι χρωμα του παγου!
αρα το σπιτι παιζει ασπρο-μαυρο-κοκκινο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παλι μαρι το στομαχι?μηπως να το κοιταχουμε?

το χω κοιταξει!εχω κανει γαστροσκοπηση, γαστριτιδα απο αγχος!αλλα τρωω πολυ γρηγορα και το επιδεινωνει!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αρα το σπιτι παιζει ασπρο-μαυρο-κοκκινο?

ναι, στα υπνοδωματια ειναι βανιλια, δηλ λιγο μπεζ να το πω...κιτρινο ξερετε μωρε το γλυκο ομως!και οι πορτες βεγκε!

μπα!ο καλος μου ταβλιαστηκες αμεσως, εμενα μου ανεβηκε το φαγητο παλι και σηκωθηκα μην με πιασει κανα στομαχι παλι!:(
Μάλιστα:hmm:... τώρα να τη πιστέψουμε?? Χαι καλά!

μπα στο ρυζι εχω προβλημα!με πιανει το εντερο!τελειο γαστρεντερικο:Pμονο αγριο ρυζι τρωω!για πειτε μου ιδεες για χρωμα κουρτινας!σας ειπα τα επιπλα ο τοιχος ειναι χρωμα του παγου!
Ανοιχτόχρωμη... Δεν μου πολύ αρέσουν οι σκούρες κουρτίνες... είναι φωτεινό το σπίτι?

το χω κοιταξει!εχω κανει γαστροσκοπηση, γαστριτιδα απο αγχος!αλλα τρωω πολυ γρηγορα και το επιδεινωνει!:(
Γιατι τρως πολυ γρηγορα? βαριεσαι να καθεσαι στο τραπεζι ή πεινας? :hmm:εμενα μου συμβαινει το δευτερο...

Βασια το κοκκινο τι κοκκινο ειναι?εντονο?κεραμυδι?μπορντω?

Ανοιχτόχρωμη... Δεν μου πολύ αρέσουν οι σκούρες κουρτίνες... είναι φωτεινό το σπίτι?
Γιηνα χρωματα....οχι πολυ σκουρα...

Παντως εισαι τολμηρη....ασπρο καναπε? μπραβο σου!! θα ημουν ολη μερα μην και μην ....ασε θα ειχα τα νευρα κουρελια :lol:

Βασια το κοκκινο τι κοκκινο ειναι?εντονο?κεραμυδι?μπορντω?

ειναι κοκκινο φωτεινο και λιγο προς το σκουρο, δεν μπορω να στο περιγραψω σαν κερασι αλλα το σκουρο!;)και ναι το σπιτι ειναι πολυ φωτεινο μεγαλη μπαλκονοπορτα 4 μετρα και....και διπλα της μια αλλη μικρη

Βασια εγω θα εβαζα λεπτη οργαντζα μεσα σε ανοιχτο χρωμα και απ'εξω πιο σκουρο μαλλον κατι σε κοκκινο που να κανει νερα πορτοκαλι οταν κουνιεται..

Παντως εισαι τολμηρη....ασπρο καναπε? μπραβο σου!! θα ημουν ολη μερα μην και μην ....ασε θα ειχα τα νευρα κουρελια :lol:

ειναι δερμα, δεν παθαινει κατι!αλλα θα βαλω ριχταρια!μονο δερμα ειπαμε γιατι ειχαμε θεμα με τη γατα, λεγαμε μηπως ακονιζει τα νυχια της!αλλα το καημενο δεν κανει τιποτα!και ελεγα στα μαγαζια δερμα θελω μονο, με κοιταγαν λιγο περιεργα και ελεγα εχω γατα,:Dμε ενα χαμογελο:Dκαι δεν την ειχα παρει ακομα:redface:αλλα η χαρα της μαμας

Εγώ το πρότεινα αυτό... :redface::P:lol:

αχ συμπεθερακι ημουν πολυ ζαλισμενη εκεινη την ωρα και δεν το καταλαβα!τελεια τετοια θελω και να ειναι λιγο χοντρη ελεγα?:hmm:

μπορεις να βαλεις και υφασματινα στορια-πολυ ωραια ειναι αυτα

Βασια εγω θα εβαζα λεπτη οργαντζα μεσα σε ανοιχτο χρωμα και απ'εξω πιο σκουρο μαλλον κατι σε κοκκινο που να κανει νερα πορτοκαλι οταν κουνιεται..

δηλαδη να βαλω διπλη?χμμμ θα ειναι ωραια με πορτοκαλι?που δενει καλο μου:hmm:

ειναι κοκκινο φωτεινο και λιγο προς το σκουρο, δεν μπορω να στο περιγραψω σαν κερασι αλλα το σκουρο!;)και ναι το σπιτι ειναι πολυ φωτεινο μεγαλη μπαλκονοπορτα 4 μετρα και....και διπλα της μια αλλη μικρη
Ναι... :hmm:Τότε μπορείς και να μη βάλεις ανοιχτόχρωμες... στα γήινα χρώματα δεν θα μου άρεσε... κάτι ψιλοεξτρήμ ίσως αλλά το κόκκινο? Τι κόκκινο? δεν πρέπει να είναι διαφορετικό κόκκινο γιατί θα γίνει κιτς...

μπορεις να βαλεις και υφασματινα στορια-πολυ ωραια ειναι αυτα

μπα θα βαλω μεταλλικο στορι σε χρωμα του παγου παλι στο ενα παραθυρο που εχει η κουζινα ενιαια με το σαλονι ειναι!αλλα θελω κουρτινα στα αλλα 2!

βρε ufακι κοκκινο σε λεω που να κανει νερα πορτοκαλι οταν κουνιεται..

Μου αρέσει η ιδέα του πορτοκαλοκόκκινου, με βάση το πορτοκαλί! Αλλά προτιμώ ένα φύλλο...το ύφος σου είναι ανάλαφρο και φοβάμαι ότι η διπλή κουρτίνα θα το βαρύνει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back