Birman-maniacs

και καταληγουν να παιρνουν κατι αλλο...:P

1. Γιατί πέφτουν τα αδεσποτάκια σα βροχή πάνω τους και
2. Γιατί βλέπουν εξωτερικό και εκτροφεία και κάνουν πέρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια εβδομαδα θα μεινεις?σνιφ!!
Το άλλο Σάββατο επιστρέφουμε.... :(
Καλά καλέ.. αντί να βάζω χαρούμενες φάτσες μόνο λυπημένες μου'ρχονται... τι μου έχετε κάνει?? :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε τι ετοιμασια να κανω?
την ασφαλεια την ανελαβε ο Δ και την εβγαλε,δεν ξερω πως..παντως βγηκε!!!αυτο με ενδιαφερει εμενα...
Kρεμες προσωπου, αποτριχωση, μαυρισμα κτλ κτλ :lol:

χι χι
κορφος και παλι κορφος ε?
Αυτο ειπα και εγω...δεν μπορω να μπαινω στη θαλασσα, και οταν βγαινω να μετραω να δω αν εχω ολα τα μελη του σωματος μου...:lol:

Τι... καρχαρίες? Όχι καλέ... Είναι στενός ο κόλπος... τώρα που τα σκέφτομαι και αρκετά βαθύς σε πολλά σημεία... :hmm:
Δελφίνια πάντως έχουμε δει... μια μαμά με ένα μωρό... τέλεια ήταν...
Αχχ δελφινια...εχω δει μονο απο μακρια...πως να ειναι να αγγιζεις καποιο? ;)

μα ακριβως επειδη εχω διαβασει Κουστω το λεω...
Θα συμφωνησω μαζι σου Δαναη....τα δελφινια σκοτωνουν τους καρχαριες...:up:

αα ειναι πολυ νοστημο!!!!!!!!δυστυχως εγω δεν μπορω να φαω καθολου θαλασσινα μεχρι τον Νοεμβρη...κλαψ
Γιατι? τι περιεχει ο αχινος που δεν κανει?? :hmm::hmm:

Παιδί μου δεν το'πιασε η Άντα κα ανησύχησα!!! Μπράβο σέξυ μάνα!!! ;):lol:
Το επιασα ....αλλα τι να πω? οτι προτιμω κατι αλλο να ρουφηξω?? :lol: το παγωτο εννοω....

Θα συμφωνησω μαζι σου Δαναη....τα δελφινια σκοτωνουν τους καρχαριες...:up:
βρε... Αυτό το ξέρω ότι επιτίθενται όλα μαζί κλπ... αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να περάσει κάποιος περαστικός? Καλά δεν επιμένω... μου αρέσει να με μαθαίνουν οι φίλες μου πραματάκια... :)

Το επιασα ....αλλα τι να πω? οτι προτιμω κατι αλλο να ρουφηξω?? :lol: το παγωτο εννοω....
Αυτό το γλύφεις δεν το ρουφάς.. Α... ναι... ρουφάς το χωνάκι από κάτω όταν κάνει τρυπίτσα...

Και μετα κολυμπωντας μεχρι τα Κουφονησια??:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
περίπου... θαλασσοπνιγόμαστε στο καίκι ενός μπάρμπα θαλασσόλυκου... γιατί έχει πάντα θάλασσα σε εκείνο το σημείο...και πολύ το διασκεδάζουμε με τους τουρίστες που χλωμιάζουν σαν τα πανιά! :lol:

Kρεμες προσωπου, αποτριχωση, μαυρισμα κτλ κτλ :lol:
γιατι καλε?εγω παντρευομαι?εχω μαυρισει λιγο...κρεμες δεν μπορω να βαλω γιατι παιρνω κατι χαπια και απαγορευεται+η αποτριχωση επισης...μονο ξυραφακι...

Αυτό το γλύφεις δεν το ρουφάς.. Α... ναι... ρουφάς το χωνάκι από κάτω όταν κάνει τρυπίτσα...
αχ εχει φυγει και το επιπεδο μου!!!!κανει μπανιο!!!!!!!:lol:

Επειδη θα ειναι ο Ελβις παπας ε?? αν ηταν ο μπαρμπα Στρουμφ, θα ηταν οκ?? :lol:
οκ ειναι μονο ο Πητερ Παν!!!!!!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back