Birman-maniacs

DSCN0381.jpg
πολύ κουράστικα αυτές τις μέρες, ΄γνωριμία με άντρα-κούνελο, ταξίδι σε μία μέρα, ας κοιμηθώ λίγο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ κουράστικα αυτές τις μέρες, ΄γνωριμία με άντρα-κούνελο, ταξίδι σε μία μέρα, ας κοιμηθώ λίγο!
Μωρέ κουνελίτσα να γίνεις κι εσύ... και να μας βγάλεις πολλά κουνελάκια!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σωστό Γιούλη, πολύ σωστό!και τα κουνελάκια τα μοιραζόμαστε και τα κρατάμε ;)

σωστό Γιούλη, πολύ σωστό!και τα κουνελάκια τα μοιραζόμαστε και τα κρατάμε ;)
Αχ... Βάσια... δεν μπορώ... θέλω κι άλλα Βιρμανάκια... λες να έχω το σύνδρομο του... συλλέκτη ζώων??:(
Λες να γίνω σαν αυτές τις γεροντοκόρες που έχουν κάτι σπίτια με 20 γάτες??:(
Ανησυχώ... καλά που έχω κάνει κι ένα ανθρωπάκι...:confused:

το αυτοκίνητο εν τω μεταξύ γέμισε τρίχα, όλη την ώρα σουλατσάριζε η μικρή και καθόταν αγκαλιά σε μένα, με έκανε βιρμανίας κι εμένα όλο τρίχα.Κατευθείαν αφήσαμε και το αμαξι για καθάρισμα!τελικά Γιούλη ο Μορφέας θα φάει το χιλιόμετρο δεν βλεπω να έρχεται η δικιά μας, και μόνο από το ταξίδι θα τις κόβονται όλα!μήπως να πάρω την Πεμπτη και ένα κουνελάκι μαζί μου?η θα της πέσει βαρύ τόσο κοντά?

Αχ... Βάσια... δεν μπορώ... θέλω κι άλλα Βιρμανάκια... λες να έχω το σύνδρομο του... συλλέκτη ζώων??:(
Λες να γίνω σαν αυτές τις γεροντοκόρες που έχουν κάτι σπίτια με 20 γάτες??:(
Ανησυχώ... καλά που έχω κάνει κι ένα ανθρωπάκι...:confused:

αυτό είναι για μένα που δεν έχω παιδί, εσύ μια χαρά!οπότε άσε να μαζεύω εγώ.Σου είπα ότι απέχουμε 1 μιση ώρα μέσα για το εκτροφείο, θα μοιραζόμαστε τα γατιά για να μην κουράζεσαι:lol:

Καλά με έχει πιάσει λογοδιάρροια, εμ είχα μία μέρα να σας μιλήσω!η LILY αγοράκι ψάχνει?

Εδώ ο Μορφέας με την αδελφή του μικρός...
lily τι γατάκι ψάχνεις??

b_wurf_181107_3akt.jpg

κορίτσια κατεβαίνω Τρίτη Αθήνα μέχρι Πεμπτη, αν θέλετε Τεταρτη πάμε για καφέ?to know us better, που λέει και το ελληνικό, είστε?προτείνω Κηφησιά, αν θέλετε και βολεύει:)μπορεί να ρθει όποιος cat maniac θέλει, ανοικτή πρόσκληση

ΑΜΕ! Μέσα! Αρκεί να είναι μετά τη δουλειά μας, εκεί γύρω στις 5.30-6.00... Αν σας βολεύει και εσάς, φυσικά:happy:

Κι εδώ πολύ μωρό...!:baby:

b_wurf_221007_7akt.jpg

LILY αν σε βολεύει το Βέλγιο με ενδιάμεση στάση υπάρχει το εκτροφείο που έχει αρκετά ζευγαρώματα σε αναμονή και η κυρία είναι πολύ συζητήσιμη, μπορεί και να στο φέρει η ίδια, μάλιστα αν κλείσεις εσύ εισήτησιο απο to airticket ειναι φτηνά, αν κλείσεις πιο νωρίς
https://www.baiedesamours.eu/en/aviablekittens.html
τα δίνει 500 ευρώ νομίζω

Φωτεινή γιατι δεν κοιτάς για αυθημερόν?δεν προλαβαίνεις?

Μία αναζήτηση που έκανα στο airtickets.gr για να δω δρομολόγια, δε μου έβγαζε αυθημερόν:( Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το κάνω έτσι, μακάρι να τα καταφέρω να πάω και να γυρίσω την ίδια μέρα... Θα το ψάξω περισσότερο από Μάιο με ταξιδιωτικό γραφείο.

ΑΜΕ! Μέσα! Αρκεί να είναι μετά τη δουλειά μας, εκεί γύρω στις 5.30-6.00... Αν σας βολεύει και εσάς, φυσικά:happy:

εγώ θα είμαι free όποτε βολευεστε!και για να γνωριστούμε με φωτο απο τα παιδιά μας!η Αντα το είχε πει νομίζω:lol:

Τέλεια!
Μαζευτήκαμε μέχρι τώρα...
Βάσια, Άντα, Φωτεινή κι εγώ...

Φωτεινή ποιο αεροδρόμιο θες?

Φωτεινή ποιο αεροδρόμιο θες?

:confused::confused: Αν κατάλαβα καλά, σε ποιό αεροδρόμιο θέλω να πάω; Βολεύει περισσότερο της Στουτγάρδης, είναι πιο κοντά στην πόλη που βρίσκεται το εκτροφείο...

από το Μοναχο πόση ώρα είναι το εκτροφείο?μήπως όντως να στο φέρναν εκεί και να το έπαιρνες

καλά οι χάρακες ακόμα δεν βγαινουν. άσχετο

από το Μοναχο πόση ώρα είναι το εκτροφείο?μήπως όντως να στο φέρναν εκεί και να το έπαιρνες

καλά οι χάρακες ακόμα δεν βγαινουν. άσχετο
2 ώρες οδήγηση...

LILY αν σε βολεύει το Βέλγιο με ενδιάμεση στάση υπάρχει το εκτροφείο που έχει αρκετά ζευγαρώματα σε αναμονή και η κυρία είναι πολύ συζητήσιμη, μπορεί και να στο φέρει η ίδια, μάλιστα αν κλείσεις εσύ εισήτησιο απο to airticket ειναι φτηνά, αν κλείσεις πιο νωρίς
https://www.baiedesamours.eu/en/aviablekittens.html
τα δίνει 500 ευρώ νομίζω

Η Lily έχει βγει απο το mycat... της έστειλα το σχόλιό σου με pm για να το δει σίγουρα!!
Φαίνεται καλή περίπτωση...!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back