Birman-maniacs

λοιπον καληνυχτα απο μενα...:):):)
Καληνύχτα Δανάη:hello:
Δε πιστεύω να ονειρεύεσαι εκτροφεία τα βράδυα?:D Να πρέπει να διαλέξεις αναμεσα σε 100 Βιρμανάκια:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω στην αρχη ηθελα μονο seal και αρσενικο αλλα μετα καταλαβα ποσο δυσκολο ειναι να βρεις καποιο διαθεσιμο και ετσι μετα εγινα δεκτικος και σε blue και σε choc.

παρτε οτι βρειτε!κι εγω αγορι ηθελα κοριτσι μου εκατσε!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε βαλε avatar τον μικρο, να εχεις μια φατσα κι εσυ....ποσο ειναι ο μικρος τωρα?:hmm:

τι λες?δεν στο λενε παντα!το γραφει το pedigree πανω μερικεσ φορες και μενεις...ρωτα ρωτα...
Λοιπον,σε ενα e-mail της μου εγραψε αυτο :
Ok, thanks for precisions.
So i have only one very nice kitten not tabby. it's this young boy chocolate point, whith good temperament and nice qualities....
He is available for her 3 or 4 month ( he was born the 16/05/2008 ), whith entire vaccinations+rage + microqhip + pedigree, and if you want, my veterinaty can neutered her !
If you want more informations, tell me what.
Friendly,
Magali Rouchon
https://magdream.net

Oποτε μαλλον με αφηνει να το επιλεξω εγω και αφου της ειπα οτι δεν θελω μαλλον δεν θα το στειρωσει,αν και θελω να την ξαναρωτησω επι του θεματος φοβαμαι γιατι μπορει να υποπτευθει οτι θελω να τον αφησω ενεργο και μετα να τον στειρωσει αναγκαστικα...

Λοιπον,σε ενα e-mail της μου εγραψε αυτο :
Ok, thanks for precisions.
So i have only one very nice kitten not tabby. it's this young boy chocolate point, whith good temperament and nice qualities....
He is available for her 3 or 4 month ( he was born the 16/05/2008 ), whith entire vaccinations+rage + microqhip + pedigree, and if you want, my veterinaty can neutered her !
If you want more informations, tell me what.
Friendly,
Magali Rouchon
https://magdream.net

Oποτε μαλλον με αφηνει να το επιλεξω εγω και αφου της ειπα οτι δεν θελω μαλλον δεν θα το στειρωσει,αν και θελω να την ξαναρωτησω επι του θεματος φοβαμαι γιατι μπορει να υποπτευθει οτι θελω να τον αφησω ενεργο και μετα να τον στειρωσει αναγκαστικα...

ετσι!μπορει να εννοει αν θες να τον στειρωσεις τωρα ή μετα?αν και επειδη εισαι Ελλαδα δεν τους νοιαζει, αν ησουν κοντα....:(κατι αλλο γιατι το λεει her,φανταζεσαι να παθεις τα ιδια με μενα, ο Duran να γινει Duranitsa, και εμενα ο Ηρακλης εγινε Αθηνα....:lol::lol:

Και εγω στην αρχη ηθελα μονο seal και αρσενικο αλλα μετα καταλαβα ποσο δυσκολο ειναι να βρεις καποιο διαθεσιμο και ετσι μετα εγινα δεκτικος και σε blue και σε choc.
Εγώ θα πάω μεχρι τελικής πτώσης, αν ειναι να δωσω 1300 ευρώ και να μου δωσουν οτι γουστάρουν κάνουν λάθος:lol: Καταλαβαινω βεβαια τι εννοεις και μενα με πιάνει μερικές φορές να πάρω οτι χρώμα να 'ναι, εξάλλου ολα ωραία είναι:D Ομως seal point θα πάρω γιατί το εχω τρέλα:lol:

ετσι!μπορει να εννοει αν θες να τον στειρωσεις τωρα ή μετα?αν και επειδη εισαι Ελλαδα δεν τους νοιαζει, αν ησουν κοντα....κατι αλλο γιατι το λεει her,φανταζεσαι να παθεις τα ιδια με μενα, ο Duran να γινει Duranitsa, και εμενα ο Ηρακλης εγινε Αθηνα....
:lol::lol::lol:Και εμενα με παρεξενεψε το her αλλα καταλαβα οτι ειναι αποτελεσμα των κακων Αγγλικως της

Εγώ θα πάω μεχρι τελικής πτώσης, αν ειναι να δωσω 1300 ευρώ και να μου δωσουν οτι γουστάρουν κάνουν λάθος:lol: Καταλαβαινω βεβαια τι εννοεις και μενα με πιάνει μερικές φορές να πάρω οτι χρώμα να 'ναι, εξάλλου ολα ωραία είναι:D Ομως seal point θα πάρω γιατί το εχω τρέλα:lol:

ξανα ο επιμενων νικα!!!;)παντως μωρε δεν ειναι και το χρωμα,εγω εχω seal και θελω τωρα ενα μπλε!:redface:για αλλαγη μωρε..

ποτε μεσα Σεπτεμβρη θα ταξιδεψεις ε?
Αυτό με τη προκαταβολή θα το κανω και εγώ γιατι αλλιώς δεν σε παιρνουν στα σοβαρά
Ναι καπου τοτε,τωρα με την προκαταβολη εκεινη μου την ζητησε με αλλους εκτροφεις που ειχα μιλησει δεν μου ζηταγανε...Εξαρταται απο τον εκτροφεα.

Θοδωρή(ετσι δε σε λένε:hmm:) τι προκαταβολή εδωσες? Εγω σκέφτομαι να δωσω 400 ευρώ:hmm:

Ναι καπου τοτε,τωρα με την προκαταβολη εκεινη μου την ζητησε με αλλους εκτροφεις που ειχα μιλησει δεν μου ζηταγανε...Εξαρταται απο τον εκτροφεα.
Το ξέρω εμενα αυτή δε μου ζήτησε, εγώ θα της πώ;)

Εγώ θα πάω μεχρι τελικής πτώσης, αν ειναι να δωσω 1300 ευρώ και να μου δωσουν οτι γουστάρουν κάνουν λάθος Καταλαβαινω βεβαια τι εννοεις και μενα με πιάνει μερικές φορές να πάρω οτι χρώμα να 'ναι, εξάλλου ολα ωραία είναι Ομως seal point θα πάρω γιατί το εχω τρέλα
Οπως σου ειπα και εγω ημουν καραφανατικος seal ενας Θεος ξερει τι τραβηξε η κ.Γιουλη για να με πεισει να δω και αλλα χρωματα,μετα απο καιρο απαγοητευσεων θα αρχισεις να γλυκενεσαι και απο αλλα χρωματα:lol:.

Θοδωρή(ετσι δε σε λένε) τι προκαταβολή εδωσες? Εγω σκέφτομαι να δωσω 400 ευρώ
Ναι ετσι με λενε,εμενα μου ζητησε 250 και της εστειλα τοσα,το γατακι κανει 900...

βιρμανακι να ειναι και οτι να ναι λεω εγω..εκτος απο κοκκινο παιδια , δεν τα μπορω...λυπαμαι αλλα ...:(

Ναι ετσι με λενε,εμενα μου ζητησε 250 και της εστειλα τοσα,το γατακι κανει 900...

καλα το πηρες!εδω μιλαμε ανω των 1000 ....εχει χαθει το τοπι:lol:

ποια καλε?βρηκες εσυ?:confused:
Βρέ δεν ειπα οτι τελη Αυγουστου θα στειλω e-mail για να κανονίσει η άλλη τα ζευγαρώματα?:D

Παντως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι γεννιουνται παρα πολλα θυληκα και τo πιο συνιθησμενο χρωμα ειναι το lilac και τα αλλα χρωματα σε tortie και tabby.

Βρέ δεν ειπα οτι τελη Αυγουστου θα στειλω e-mail για να κανονίσει η άλλη τα ζευγαρώματα?:D

α ναι!!ξεχασα:redface:αντε να δουμε, τοτε θα γινει το ζευγαρωμα?

Οπως σου ειπα και εγω ημουν καραφανατικος seal ενας Θεος ξερει τι τραβηξε η κ.Γιουλη για να με πεισει να δω και αλλα χρωματα,μετα απο καιρο απαγοητευσεων θα αρχισεις να γλυκενεσαι και απο αλλα χρωματα:lol:.
Αστο θοδωρή δεν πειθομαι εγώ ουτε λυγιζω εύκολα:D Ουτε η Γιούλη δεν μπορεί να με επηρεάσει:lol::lol::lol: Seal point και ξερό ψωμί:lol: Που μάλλον ξερό θα είναι για λίγους μήνες τοσα λεφτά που θα δώσω:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back