Birman-maniacs

λες? στα προβατα λεγεται ram effect, οταν βαζουμε τους κριους στις προβατινες, να κανουμε το tommy effect?:lol::lol:
Ακριβώς:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν έχεις καλή παρέα περνάς πάντα τέλεια, αυτό είναι νόμος;) Μου αρέσει να έχει κόσμο αλλά να μην είναι πήχτρα οπου κι αν πάς, τότε δεν περνάς καλά:down:

καλε το Σαββατο που δεν πηγαμε απεναντι και πηγαμε σε μια καλη παραλια, οπου παμε δηλαδη συνεχως, γινοταν ο χαμος...:(ρακετες, παιδακια, βλαχαρες να φωναζουν μεσα απο τη θαλασσα, αστα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Αθηνα μπροστα να κανει κουχ κουχ..και εμεις να σημειωνουμε σε ποιο γατι ηταν πιο ''απαλο το κουχ''!! :lol:

Η Αθηνα μπροστα να κανει κουχ κουχ..και εμεις να σημειωνουμε σε ποιο γατι ηταν πιο ''απαλο το κουχ''!! :lol:

σωστα σωστα:up::up:

αχ σας αφηνω για λιγο...λεω να ξαπλωσω γιατι παλι αυπνη ειμαι απο το τερας...τα λεμε μετα..:)

Δεν αντεχω να μην μπορω να βρω αμμο να πατησω μεχρι να μπω στη θαλασσα!! Μου αρεσει να εχει και λιγο απλα η παραλια,και γενικα να μην χρειαζεται να στριμωχνομαι οπου και αν παω ειτε αυτο ειναι καφετερια, ταβερνακι ή παραλια!! :down: αυτες δεν ειναι διακοπες..ειναι λεωφορειο εν ωρα αιχμης, τιγκα στο ξενο πλυθυσμο και χωρις air condition!! :mpliaks:

καλε το Σαββατο που δεν πηγαμε απεναντι και πηγαμε σε μια καλη παραλια, οπου παμε δηλαδη συνεχως, γινοταν ο χαμος...:(ρακετες, παιδακια, βλαχαρες να φωναζουν μεσα απο τη θαλασσα, αστα.....
Αυτό είναι δράμα:D Δε τα μπορώ αυτά με πιάνει πονοκέφαλος! Μπάνιο Αθήνα, γουστάρω οταν φεύγουμε με τη Κατερίνα πρωί πρωι καθημερινή και πάς και ειναι ολη η παραλία δική σου, πεντακάθαρη:) Αλλά το δύσκολο είναι ποσες μερες αδεια να πάρεις για να τα κάνεις αυτά..

σωστα σωστα:up::up:

αχ σας αφηνω για λιγο...λεω να ξαπλωσω γιατι παλι αυπνη ειμαι απο το τερας...τα λεμε μετα..:)
Γειά θα τα πουμε μετά:hello:

Το ξέρω οτι είναι τέλειος.. απλώς θέλω να το ακούω:lol: Ισως τώρα που ερχεται μαζικό κύμα απο αρσενικούς να ξυπνήσει;):D

Bασιλη,μιλας περι παρτ..ζας??:lol::lol::lol::lol::lol:

Bασιλη,μιλας περι παρτ..ζας??:lol::lol::lol::lol::lol:
Ξέρω γω, πιθανολογώντας μπορεί να θέλει πληθυσμό η Αθηνά για να ανάψει, οπότε μπορεί να έχεις δίκιο:lol::lol::lol: Θα μας σκοτώσει η Βάσια μόλις μπεί, θα μας πεί "τι τό περάσετε το κορίτσι μου, καμια του δρόμου?":lol::lol::lol:

Πάρτε μια γεύση απο Anusheh:D

Ομορφη ειναι...η μαμα του μικρου? Αραγε πως προφερεται το ονομα της? κατι αραβικο μου θυμιζει....:hmm:

Ομορφη ειναι...η μαμα του μικρου? Αραγε πως προφερεται το ονομα της? κατι αραβικο μου θυμιζει....:hmm:
Ναί η μαμά του είναι:) Και εγω την ιδια απορία εχω:hmm: Νομίζω οτι το h στο τέλος δεν προφέρεται, αλλά δεν ειμαι σίγουρος..

Ναί η μαμά του είναι:) Και εγω την ιδια απορία εχω:hmm: Νομίζω οτι το h στο τέλος δεν προφέρεται, αλλά δεν ειμαι σίγουρος..
Μου θυμισε τον Αhmet the dead terrorist....τον ξερετε?

ναι ναι ντροπη να λετε τετοια για το Αθηνιω...αυτη εχει τιμη καλε...δεν ειναι μια του δρομου!
προσεξτε γιατι μονο ο Μορφεας θα το εχει το κολιτσι...:P

Αν παει και με τους δυο την εβδομαδα..μετα τι θα κανετε? τεστ πατροτητας?? Αχχ αυτα τα ''στιγμιαια'' λαθη ειναι που κανουν ωραια γατομωρα μετα!!:lol:

ναι ναι ντροπη να λετε τετοια για το Αθηνιω...αυτη εχει τιμη καλε...δεν ειναι μια του δρομου!
προσεξτε γιατι μονο ο Μορφεας θα το εχει το κολιτσι...:P
Απο χειμώνα θα είναι και οι μνηστήρες:lol::lol::lol:

Πάρτε μια γεύση απο Anusheh:D

κουκλα η μαμα και τσακπινα, ειδες πως το σκιζει το μαλλι?ωχ λεσ να βγει αγριεμενος ο Erefer?:redface:

Αν παει και με τους δυο την εβδομαδα..μετα τι θα κανετε? τεστ πατροτητας?? Αχχ αυτα τα ''στιγμιαια'' λαθη ειναι που κανουν ωραια γατομωρα μετα!!:lol:
Θα πάει και με τους τρείς η Αθηνά για να βγάλει γατάκια με ωραίες γραμμές:blink::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back