erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:48 Ο erefer έγραψε: #14.981 30-06-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα βαλει φωτο του erefer θα φανει τρελος στους συμπατριωτες του,γιατι θα νομιζουν οτι περιμενει μια γατα και οχι ανθρωπο Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι!!! Να τον δείς στο αεροδρόμιο να του φοράνε ζουρλομανδύα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #14.982 30-06-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Λουλούδω μου που είσαι? Πως είσαι?? Σε χάσαμε... Τη Παρασκευή επιστρέφω... φεύγω στις 7 το πρωί με το καράβι και φτάνω στις 3 το μεσημέρι. Click για ανάπτυξη... ειμαι τρομερα κουρασμενη,παντρεψα καιτην ξαδελφη μου χθες και δεν εχω κοιμηθει καθολου..ειχα και το αλλο θεμα..αφηστε τα!!! κοιμαμαι ορθια!!!αυτο ειναι το συμπερασμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.983 30-06-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειμαι τρομερα κουρασμενη,παντρεψα καιτην ξαδελφη μου χθες και δεν εχω κοιμηθει καθολου..ειχα και το αλλο θεμα..αφηστε τα!!! κοιμαμαι ορθια!!!αυτο ειναι το συμπερασμα.. Click για ανάπτυξη... Αντε τώρα ξύπνα σου αρέσει ο Paul? Καλός ο γάμος? Και στα δικά σου Δανάκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #14.984 30-06-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε τώρα ξύπνα σου αρέσει ο Paul? Καλός ο γάμος? Και στα δικά σου Δανάκο... Click για ανάπτυξη... μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.985 30-06-08 18:59 Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:01 Ο erefer έγραψε: #14.986 30-06-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Click για ανάπτυξη... Για να το λές κάτι θα ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #14.987 30-06-08 19:02 α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.988 30-06-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:04 Ο erefer έγραψε: #14.989 30-06-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αποθήκευσε την και μετά ζουμάρισε Η αληθεια είναι οτι δεν το βλέπεις τέλεια το γατί σε αυτές τις φωτογραφίες. Στις φωτό που εχουν στο site και τα 3 μωρά φαινεται καλα, αλλα δε ξέρω αν το ξεχωρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:08 Ο erefer έγραψε: #14.990 30-06-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Click για ανάπτυξη... Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.991 30-06-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα βαλει φωτο του erefer θα φανει τρελος στους συμπατριωτες του,γιατι θα νομιζουν οτι περιμενει μια γατα και οχι ανθρωπο Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι!!! Να τον δείς στο αεροδρόμιο να του φοράνε ζουρλομανδύα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:52 Ο πυρροθριξ: #14.982 30-06-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Λουλούδω μου που είσαι? Πως είσαι?? Σε χάσαμε... Τη Παρασκευή επιστρέφω... φεύγω στις 7 το πρωί με το καράβι και φτάνω στις 3 το μεσημέρι. Click για ανάπτυξη... ειμαι τρομερα κουρασμενη,παντρεψα καιτην ξαδελφη μου χθες και δεν εχω κοιμηθει καθολου..ειχα και το αλλο θεμα..αφηστε τα!!! κοιμαμαι ορθια!!!αυτο ειναι το συμπερασμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.983 30-06-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειμαι τρομερα κουρασμενη,παντρεψα καιτην ξαδελφη μου χθες και δεν εχω κοιμηθει καθολου..ειχα και το αλλο θεμα..αφηστε τα!!! κοιμαμαι ορθια!!!αυτο ειναι το συμπερασμα.. Click για ανάπτυξη... Αντε τώρα ξύπνα σου αρέσει ο Paul? Καλός ο γάμος? Και στα δικά σου Δανάκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #14.984 30-06-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε τώρα ξύπνα σου αρέσει ο Paul? Καλός ο γάμος? Και στα δικά σου Δανάκο... Click για ανάπτυξη... μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.985 30-06-08 18:59 Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:01 Ο erefer έγραψε: #14.986 30-06-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Click για ανάπτυξη... Για να το λές κάτι θα ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #14.987 30-06-08 19:02 α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.988 30-06-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:04 Ο erefer έγραψε: #14.989 30-06-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αποθήκευσε την και μετά ζουμάρισε Η αληθεια είναι οτι δεν το βλέπεις τέλεια το γατί σε αυτές τις φωτογραφίες. Στις φωτό που εχουν στο site και τα 3 μωρά φαινεται καλα, αλλα δε ξέρω αν το ξεχωρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:08 Ο erefer έγραψε: #14.990 30-06-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Click για ανάπτυξη... Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.991 30-06-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Λουλούδω μου που είσαι? Πως είσαι?? Σε χάσαμε... Τη Παρασκευή επιστρέφω... φεύγω στις 7 το πρωί με το καράβι και φτάνω στις 3 το μεσημέρι. Click για ανάπτυξη... ειμαι τρομερα κουρασμενη,παντρεψα καιτην ξαδελφη μου χθες και δεν εχω κοιμηθει καθολου..ειχα και το αλλο θεμα..αφηστε τα!!! κοιμαμαι ορθια!!!αυτο ειναι το συμπερασμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.983 30-06-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειμαι τρομερα κουρασμενη,παντρεψα καιτην ξαδελφη μου χθες και δεν εχω κοιμηθει καθολου..ειχα και το αλλο θεμα..αφηστε τα!!! κοιμαμαι ορθια!!!αυτο ειναι το συμπερασμα.. Click για ανάπτυξη... Αντε τώρα ξύπνα σου αρέσει ο Paul? Καλός ο γάμος? Και στα δικά σου Δανάκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #14.984 30-06-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε τώρα ξύπνα σου αρέσει ο Paul? Καλός ο γάμος? Και στα δικά σου Δανάκο... Click για ανάπτυξη... μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.985 30-06-08 18:59 Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:01 Ο erefer έγραψε: #14.986 30-06-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Click για ανάπτυξη... Για να το λές κάτι θα ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #14.987 30-06-08 19:02 α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.988 30-06-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:04 Ο erefer έγραψε: #14.989 30-06-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αποθήκευσε την και μετά ζουμάρισε Η αληθεια είναι οτι δεν το βλέπεις τέλεια το γατί σε αυτές τις φωτογραφίες. Στις φωτό που εχουν στο site και τα 3 μωρά φαινεται καλα, αλλα δε ξέρω αν το ξεχωρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:08 Ο erefer έγραψε: #14.990 30-06-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Click για ανάπτυξη... Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.991 30-06-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειμαι τρομερα κουρασμενη,παντρεψα καιτην ξαδελφη μου χθες και δεν εχω κοιμηθει καθολου..ειχα και το αλλο θεμα..αφηστε τα!!! κοιμαμαι ορθια!!!αυτο ειναι το συμπερασμα.. Click για ανάπτυξη... Αντε τώρα ξύπνα σου αρέσει ο Paul? Καλός ο γάμος? Και στα δικά σου Δανάκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:58 Ο πυρροθριξ: #14.984 30-06-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε τώρα ξύπνα σου αρέσει ο Paul? Καλός ο γάμος? Και στα δικά σου Δανάκο... Click για ανάπτυξη... μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.985 30-06-08 18:59 Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:01 Ο erefer έγραψε: #14.986 30-06-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Click για ανάπτυξη... Για να το λές κάτι θα ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #14.987 30-06-08 19:02 α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.988 30-06-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:04 Ο erefer έγραψε: #14.989 30-06-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αποθήκευσε την και μετά ζουμάρισε Η αληθεια είναι οτι δεν το βλέπεις τέλεια το γατί σε αυτές τις φωτογραφίες. Στις φωτό που εχουν στο site και τα 3 μωρά φαινεται καλα, αλλα δε ξέρω αν το ξεχωρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:08 Ο erefer έγραψε: #14.990 30-06-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Click για ανάπτυξη... Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.991 30-06-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε τώρα ξύπνα σου αρέσει ο Paul? Καλός ο γάμος? Και στα δικά σου Δανάκο... Click για ανάπτυξη... μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 18:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.985 30-06-08 18:59 Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:01 Ο erefer έγραψε: #14.986 30-06-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Click για ανάπτυξη... Για να το λές κάτι θα ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #14.987 30-06-08 19:02 α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.988 30-06-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:04 Ο erefer έγραψε: #14.989 30-06-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αποθήκευσε την και μετά ζουμάρισε Η αληθεια είναι οτι δεν το βλέπεις τέλεια το γατί σε αυτές τις φωτογραφίες. Στις φωτό που εχουν στο site και τα 3 μωρά φαινεται καλα, αλλα δε ξέρω αν το ξεχωρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:08 Ο erefer έγραψε: #14.990 30-06-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Click για ανάπτυξη... Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.991 30-06-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:01 Ο erefer έγραψε: #14.986 30-06-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Click για ανάπτυξη... Για να το λές κάτι θα ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #14.987 30-06-08 19:02 α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.988 30-06-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:04 Ο erefer έγραψε: #14.989 30-06-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αποθήκευσε την και μετά ζουμάρισε Η αληθεια είναι οτι δεν το βλέπεις τέλεια το γατί σε αυτές τις φωτογραφίες. Στις φωτό που εχουν στο site και τα 3 μωρά φαινεται καλα, αλλα δε ξέρω αν το ξεχωρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:08 Ο erefer έγραψε: #14.990 30-06-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Click για ανάπτυξη... Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.991 30-06-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Πλάτωνας και ο Erefer δεν θα κάνουν σκούρο κορμάκι σαν τα δικά μας... θα δείτε... θα κάνει contrast με τα σκούρα σημεία τους... Click για ανάπτυξη... Για να το λές κάτι θα ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Ο πυρροθριξ: #14.987 30-06-08 19:02 α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.988 30-06-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:04 Ο erefer έγραψε: #14.989 30-06-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αποθήκευσε την και μετά ζουμάρισε Η αληθεια είναι οτι δεν το βλέπεις τέλεια το γατί σε αυτές τις φωτογραφίες. Στις φωτό που εχουν στο site και τα 3 μωρά φαινεται καλα, αλλα δε ξέρω αν το ξεχωρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:08 Ο erefer έγραψε: #14.990 30-06-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Click για ανάπτυξη... Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.991 30-06-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.988 30-06-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:04 Ο erefer έγραψε: #14.989 30-06-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αποθήκευσε την και μετά ζουμάρισε Η αληθεια είναι οτι δεν το βλέπεις τέλεια το γατί σε αυτές τις φωτογραφίες. Στις φωτό που εχουν στο site και τα 3 μωρά φαινεται καλα, αλλα δε ξέρω αν το ξεχωρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:08 Ο erefer έγραψε: #14.990 30-06-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Click για ανάπτυξη... Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.991 30-06-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:04 Ο erefer έγραψε: #14.989 30-06-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αποθήκευσε την και μετά ζουμάρισε Η αληθεια είναι οτι δεν το βλέπεις τέλεια το γατί σε αυτές τις φωτογραφίες. Στις φωτό που εχουν στο site και τα 3 μωρά φαινεται καλα, αλλα δε ξέρω αν το ξεχωρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:08 Ο erefer έγραψε: #14.990 30-06-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Click για ανάπτυξη... Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.991 30-06-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μετα απο σενα Γιουλακο οταν παω να μεγαλωσω την φωτο μου βγαζει αλλα'ντ'αλλων.. ετσι οπως τον βλεπω απο μακρυα καλος φαινεται..εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Αποθήκευσε την και μετά ζουμάρισε Η αληθεια είναι οτι δεν το βλέπεις τέλεια το γατί σε αυτές τις φωτογραφίες. Στις φωτό που εχουν στο site και τα 3 μωρά φαινεται καλα, αλλα δε ξέρω αν το ξεχωρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:08 Ο erefer έγραψε: #14.990 30-06-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Click για ανάπτυξη... Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.991 30-06-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: α τωρα μου τα ανοιξε!!!!καλουλι ειναι!!! Βασιλη τα καλτσακια ειναι πολυ πιο μεγαλα ή λιγο πιο μεγαλα? Click για ανάπτυξη... Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.991 30-06-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:12 Ο erefer έγραψε: #14.992 30-06-08 19:12 Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:13 Ο πυρροθριξ: #14.993 30-06-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γλυκούλης είναι... αδελφός του erefer είναι? Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμος... Μετά από μένα? Λάθος μέγα! Εγώ το δοκίμασα... δοκίμασέ το κι εσύ! Click για ανάπτυξη... καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:14 Ο πυρροθριξ: #14.994 30-06-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη κοίτα https://www.birma-katzen.com/photo/s...n/indigo-anusheh_20080514/100_1434-Mittel.JPG Click για ανάπτυξη... ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο erefer έγραψε: #14.995 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο ειναι?το μπροστα 'η το πισω?εμενα δεν μου φαινονται μεγαλα..σε κανενα απο τα 2.. Click για ανάπτυξη... Το μπροστά μπροστά! Μια χαρά είναι βρε τι μεγάλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:15 Ο πυρροθριξ: #14.996 30-06-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη για μένα για pet είναι μια χαρά και μάλιστα πολύ γλυκούληςΔεν θυμάμαι ακριβώς τα καλτσάκια ποσο μεγάλα είναι, αλλά σε ενοχλεί τοσο? Θα το κατεβάζεις σε εκθέσεις? Πιστεύω θα είναι στο μέγεθος του Μορφέα(πιστεύω) Μια χαρά είναι νομίζω και με το παραπάνω! Θα το κοιτάξω μικρό και θα σου πώ σε λίγο για τα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:17 Ο πυρροθριξ: #14.997 30-06-08 19:17 ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραια και τι τους γραφουμε τωρα?ου ου !!ειμαι μια φιλη του βασιλη!!!θελω κι εγω γατακι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:18 Ο erefer έγραψε: #14.998 30-06-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι βρε?εσυ που θες show/breed σε εκθεσεις θα το πας? δεν με νοιαζουν και τοσο τα καλτσακια μωρε αλλα να μην φτανουν και στον αγκωνα!!αυτο εννουσα.. Click για ανάπτυξη... Οχι βρε τι εκθέσεις, απλά μήπως κανουμε κανενα ζευγάρωμα στο μέλλον, γι'αυτό πιο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.999 30-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 748 749 750 751 752 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 750 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα γιατι κατι μου ελεγες για ανθρωποκτροφειο... εγω ειπαμε χειμωνας 2010..ειστε ολοι καλεσμενοι!!! Click για ανάπτυξη... Καλά μια κουβέντα είπα...Δεν κάνω τελικά εγώ για τέτοια... Απερίφθην στις εξετάσεις...Ο καθηγητής μου με έκοψε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 19:22 Ο erefer έγραψε: #15.000 30-06-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον δίνουν στειρωμένο? Στείλε μας το site. Click για ανάπτυξη... Δανάη αν θέλεις τους ρωτάω τα πάντα, τιμές και τα λοιπά και σου λέω ή στέλνεις εσύ. Εσύ αποφασίζεις! Δεν ξέρω αν τα pet τα δίνουν στειρωμένα!Πρέπει να το ρωτήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.