Birman-maniacs

λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο....:mad::lol::lol::lol:
Αν θεωρήσει οτι είναι δικές σου παίζει μια περίπτωση να σου πώ:D
Φαντάζεσαι να βγάλει το ψαροντούφεκο απ'το αμάξι και να σου πεί καθώς ερχεται " Ε, ως εδώ ήταν..":lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας:lol::lol::lol:
Θα μας κάνει κατάσχεση η τράπεζα το σπίτι απο κανα γατόδεντρο 100 μέτρα που θα έχουμε πάρει:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θεωρήσει οτι είναι δικές σου παίζει μια περίπτωση να σου πώ:D
Φαντάζεσαι να βγάλει το ψαροντούφεκο απ'το αμάξι και να σου πεί καθώς ερχεται " Ε, ως εδώ ήταν..":lol::lol::lol::lol::lol:

Μετα θα βλεπει για το υπολοιπο της ζωης του εφιαλτες με γατες ο ανθρωπος.Θα βλεπει γιγαντιες γατες που κανουν χου χου εν ονοματι "Catzilla" να τον κυνηγανε ή θα βλεπει να ειναι συρρικνωμενος μεσα σε ενα μπολ γατας γεματο με κροκετες αναμενοντας την γατα να φαει μη μπορωντας να ξεφυγει:lol::lol::lol::lol::lol:

Καληνυχτίζω, θα τα πουμε αυριο:)

Και εγω καληνυχτιζω,καλα να παιρνατε!

Μετα θα βλεπει για το υπολοιπο της ζωης του εφιαλτες με γατες ο ανθρωπος.Θα βλεπει γιγαντιες γατες που κανουν χου χου εν ονοματι "Catzilla" να τον κυνηγανε ή θα βλεπει να ειναι συρρικνωμενος μεσα σε ενα μπολ γατας γεματο με κροκετες αναμενοντας την γατα να φαει μη μπορωντας να ξεφυγει:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::up::lol::up::lol::lol::lol::lol:
Μόλις του διάβασα το μήνυμά σου θοδωρή...εγώ πέθανα στο γέλιο κι αυτός με κοιτούσε έτσι...:hmm: και μετά έτσι....:blink: και μετά έτσι...:mad:
ενώ εγώ ήμουν κάπως έτσι:lol:

:lol::lol::lol:

Καληνύχτα... δανάη σου έβαλα απουσία:(

Καληνύχτα... δανάη σου έβαλα απουσία:(
συγνωμη Γιουλακο μου!!!!πηγα στη μαμα μου να φαω και πιασαμε την κουβεντα!!!!!!:redface::redface::redface::redface::redface:ειμαι απαραδεκτη το ξερω..

Μωρέ Δανάη είναι τρέλα το χαρακάκι σου... αλλά και το avatar σου... πρώτη μούρη:up::up::lol:
ευχαριστουμεεε!!!!!!!:redface::redface::redface:

μου α χα χα χα (Γιουλη αφιερωμενο)

μου α χα χα χα (Γιουλη αφιερωμενο)

Καλημέρα!!
Δανάκο... τι βλέπω? Αυπνίες αυπνίες?? :hmm::lol:
Αντε ντε... και το σκεφτόμουν ότι είχες καιρό να μου το κάνεις...:up:

Θέλω κι εγώ να χαζέψω χαρακάκια... τι να κάνω?? :(
Ποια έχει τη δύναμη και το κουράγιο να της σπάσω τα νεύρα μέχρι να το καταφέρω? :lol::lol:

Άντα σήμερα είδα το video του Αλφι και της Pisu... Καλέ τι τρυφερή μανούλα και τι μπούλης ήταν αυτός?:up::inlove:

συγνωμη Γιουλακο μου!!!!πηγα στη μαμα μου να φαω και πιασαμε την κουβεντα!!!!!!:redface::redface::redface::redface::redface:ειμαι απαραδεκτη το ξερω..
Δεν είσαι απαράδεκτη... παρλαπίπα είσαι! :lol::lol:

Θέλω κι εγώ να χαζέψω χαρακάκια... τι να κάνω?? :(
Ποια έχει τη δύναμη και το κουράγιο να της σπάσω τα νεύρα μέχρι να το καταφέρω? :lol::lol:

Άντα σήμερα είδα το video του Αλφι και της Pisu... Καλέ τι τρυφερή μανούλα και τι μπούλης ήταν αυτός?:up::inlove:
Καλημέρα!! Τελεια τα βιντεάκια, ετσι?? ;) Θα σε βοηθησω εγω για τους χάρακες....απλα δεν ξερω αν θα μπορεσω σήμερα. :hmm:

Καλημέρα!! Τελεια τα βιντεάκια, ετσι?? ;) Θα σε βοηθησω εγω για τους χάρακες....απλα δεν ξερω αν θα μπορεσω σήμερα. :hmm:
Aστο Αντούλα.. μη παιδευτείς... ωραία τα σχεδιάκια τους μπήκα και τα χάζεψα, αλλά τελικά προτιμώ μια ωραία φωτό των μωρών μου... Ευχαριστώ πάντως! :up:
Πως πας στο γραφείο? Όλοι παρόντες?

Ολοι εδω....δεν κοιμηθηκα καλά, και ξύπνησα με νευρα. :down:

Ολοι εδω....δεν κοιμηθηκα καλά, και ξύπνησα με νευρα. :down:
Τι να κάνω να σε κάνω να νοιώσεις καλύτερα?

Τα ρομαν που πηρα τη Παρασκευή με τη Βάσια, ειναι μεγάλα και πρέπει να τα αλλάξω....:(. Δεν ξερω, αυτη τη στιγμή μονο να εφευγα απο τη δουλειά νομίζω οτι θα με ανέβαζε.:|

Τα ρομαν που πηρα τη Παρασκευή με τη Βάσια, ειναι μεγάλα και πρέπει να τα αλλάξω....:(. Δεν ξερω, αυτη τη στιγμή μονο να εφευγα απο τη δουλειά νομίζω οτι θα με ανέβαζε.:|

πάνω που θα σου πρότεινα να πάμε για shopping therapy αυτή τη βδομάδα που έχω χρόνο...αλλά εσύ χρειάζεσαι κάτι άμεσο καταλαβαίνω... δεν κάνεις την άρρωστη? Ξέρω γω, λιποθύμα:lol:....για να τη κάνεις?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back