ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.921 08-07-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η πρωτη επαφη ομως λεει...αλλα γατακι μωρε που εχω βαλει τα πατουσακια του στο προσωπο,ενω ακομη δεν εχουν μαθει να βαζουν τα νυχακια μεσα, δεν μπορω να πω οτι με γρατσουνισε. Ειναι νομιζω και ποσο ηρεμος εισαι οταν πλησιαζεις ενα ζωο. Μεταδιδεις τη νευρικοτητα σου και το αγχος, που μπορει να γινει και αυτο με τη σειρα του ''επιθετικο''. Click για ανάπτυξη... Σωστό, αλλά εχει να κάνει και με το χαρακτήρα του γατιού... με τη φτιαξιά του... με τα βιώματά του, από την εκπαίδευση που πήρε από τη μαμά του κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.922 08-07-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ ξέρω οτι οταν φοβάσαι, ο ανθρώπινος οργανισμός εκκρίνει κάποια ουσία απ'τα νύχια και τα ζώα μπορούν να τη μυρίσουν και το αντιλαμβάνονται Click για ανάπτυξη... Την αδρεναλίνη νομίζω, και έχω την εντύπωση ότι τα σκυλιά την αντιλαμβάνονται ακόμα πιο γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο erefer έγραψε: #15.923 08-07-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστό, αλλά εχει να κάνει και με το χαρακτήρα του γατιού... με τη φτιαξιά του... με τα βιώματά του, από την εκπαίδευση που πήρε από τη μαμά του κλπ... Click για ανάπτυξη... Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.924 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #15.925 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Την αδρεναλίνη νομίζω, και έχω την εντύπωση ότι τα σκυλιά την αντιλαμβάνονται ακόμα πιο γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι να σου πώ αν είναι η αδρεναλίνηΤα σκυλιά τη μυρίζουν πιο γρήγορα γιατί εχουν καλύτερη όσφρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.926 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.927 08-07-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Οντως,ελπιζω να μην μεταδοθει και η τρελα του εκτροφεα στο γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:36 Ο erefer έγραψε: #15.928 08-07-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.929 08-07-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Click για ανάπτυξη... Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.930 08-07-08 15:39 Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #15.931 08-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η πρωτη επαφη ομως λεει...αλλα γατακι μωρε που εχω βαλει τα πατουσακια του στο προσωπο,ενω ακομη δεν εχουν μαθει να βαζουν τα νυχακια μεσα, δεν μπορω να πω οτι με γρατσουνισε. Ειναι νομιζω και ποσο ηρεμος εισαι οταν πλησιαζεις ενα ζωο. Μεταδιδεις τη νευρικοτητα σου και το αγχος, που μπορει να γινει και αυτο με τη σειρα του ''επιθετικο''. Click για ανάπτυξη... Σωστό, αλλά εχει να κάνει και με το χαρακτήρα του γατιού... με τη φτιαξιά του... με τα βιώματά του, από την εκπαίδευση που πήρε από τη μαμά του κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.922 08-07-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ ξέρω οτι οταν φοβάσαι, ο ανθρώπινος οργανισμός εκκρίνει κάποια ουσία απ'τα νύχια και τα ζώα μπορούν να τη μυρίσουν και το αντιλαμβάνονται Click για ανάπτυξη... Την αδρεναλίνη νομίζω, και έχω την εντύπωση ότι τα σκυλιά την αντιλαμβάνονται ακόμα πιο γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο erefer έγραψε: #15.923 08-07-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστό, αλλά εχει να κάνει και με το χαρακτήρα του γατιού... με τη φτιαξιά του... με τα βιώματά του, από την εκπαίδευση που πήρε από τη μαμά του κλπ... Click για ανάπτυξη... Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.924 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #15.925 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Την αδρεναλίνη νομίζω, και έχω την εντύπωση ότι τα σκυλιά την αντιλαμβάνονται ακόμα πιο γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι να σου πώ αν είναι η αδρεναλίνηΤα σκυλιά τη μυρίζουν πιο γρήγορα γιατί εχουν καλύτερη όσφρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.926 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.927 08-07-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Οντως,ελπιζω να μην μεταδοθει και η τρελα του εκτροφεα στο γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:36 Ο erefer έγραψε: #15.928 08-07-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.929 08-07-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Click για ανάπτυξη... Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.930 08-07-08 15:39 Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #15.931 08-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ ξέρω οτι οταν φοβάσαι, ο ανθρώπινος οργανισμός εκκρίνει κάποια ουσία απ'τα νύχια και τα ζώα μπορούν να τη μυρίσουν και το αντιλαμβάνονται Click για ανάπτυξη... Την αδρεναλίνη νομίζω, και έχω την εντύπωση ότι τα σκυλιά την αντιλαμβάνονται ακόμα πιο γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:30 Ο erefer έγραψε: #15.923 08-07-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστό, αλλά εχει να κάνει και με το χαρακτήρα του γατιού... με τη φτιαξιά του... με τα βιώματά του, από την εκπαίδευση που πήρε από τη μαμά του κλπ... Click για ανάπτυξη... Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.924 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #15.925 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Την αδρεναλίνη νομίζω, και έχω την εντύπωση ότι τα σκυλιά την αντιλαμβάνονται ακόμα πιο γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι να σου πώ αν είναι η αδρεναλίνηΤα σκυλιά τη μυρίζουν πιο γρήγορα γιατί εχουν καλύτερη όσφρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.926 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.927 08-07-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Οντως,ελπιζω να μην μεταδοθει και η τρελα του εκτροφεα στο γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:36 Ο erefer έγραψε: #15.928 08-07-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.929 08-07-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Click για ανάπτυξη... Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.930 08-07-08 15:39 Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #15.931 08-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστό, αλλά εχει να κάνει και με το χαρακτήρα του γατιού... με τη φτιαξιά του... με τα βιώματά του, από την εκπαίδευση που πήρε από τη μαμά του κλπ... Click για ανάπτυξη... Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.924 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #15.925 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Την αδρεναλίνη νομίζω, και έχω την εντύπωση ότι τα σκυλιά την αντιλαμβάνονται ακόμα πιο γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι να σου πώ αν είναι η αδρεναλίνηΤα σκυλιά τη μυρίζουν πιο γρήγορα γιατί εχουν καλύτερη όσφρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.926 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.927 08-07-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Οντως,ελπιζω να μην μεταδοθει και η τρελα του εκτροφεα στο γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:36 Ο erefer έγραψε: #15.928 08-07-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.929 08-07-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Click για ανάπτυξη... Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.930 08-07-08 15:39 Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #15.931 08-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #15.925 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Την αδρεναλίνη νομίζω, και έχω την εντύπωση ότι τα σκυλιά την αντιλαμβάνονται ακόμα πιο γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι να σου πώ αν είναι η αδρεναλίνηΤα σκυλιά τη μυρίζουν πιο γρήγορα γιατί εχουν καλύτερη όσφρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.926 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.927 08-07-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Οντως,ελπιζω να μην μεταδοθει και η τρελα του εκτροφεα στο γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:36 Ο erefer έγραψε: #15.928 08-07-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.929 08-07-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Click για ανάπτυξη... Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.930 08-07-08 15:39 Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #15.931 08-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Την αδρεναλίνη νομίζω, και έχω την εντύπωση ότι τα σκυλιά την αντιλαμβάνονται ακόμα πιο γρήγορα. Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι να σου πώ αν είναι η αδρεναλίνηΤα σκυλιά τη μυρίζουν πιο γρήγορα γιατί εχουν καλύτερη όσφρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.926 08-07-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.927 08-07-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Οντως,ελπιζω να μην μεταδοθει και η τρελα του εκτροφεα στο γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:36 Ο erefer έγραψε: #15.928 08-07-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.929 08-07-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Click για ανάπτυξη... Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.930 08-07-08 15:39 Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #15.931 08-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αμα σου κατεβάσει τα μούτρα Θοδωρή, email στην εκτροφέα οπου θα απειλείς τη ζωή της!!! Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.927 08-07-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Οντως,ελπιζω να μην μεταδοθει και η τρελα του εκτροφεα στο γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:36 Ο erefer έγραψε: #15.928 08-07-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.929 08-07-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Click για ανάπτυξη... Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.930 08-07-08 15:39 Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #15.931 08-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Οντως,ελπιζω να μην μεταδοθει και η τρελα του εκτροφεα στο γατακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:36 Ο erefer έγραψε: #15.928 08-07-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.929 08-07-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Click για ανάπτυξη... Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.930 08-07-08 15:39 Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #15.931 08-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πλάκα πλάκα η ζωή στο εκτροφείο έχει μεγάλη σχέση. Ο εκτροφέας ευθύνεται για το καλό χαρακτήρα, αφού αναλαμβάνει και τη κοινωνικοποίηση του μωρού!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.929 08-07-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Click για ανάπτυξη... Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.930 08-07-08 15:39 Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #15.931 08-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ σωστό που λές! Η πρώτη επαφή με άνθρωπο είναι με τον εκτροφέα και τα πρώτα βιώματα και εμπειρίες με ανθρώπους παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα κοινωνική ζωή του γατιού με τους ανθρώπους. Οποτε αν δεν ασχολειται μαζι του μπορεί να παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά κτλ. Πάντως οι δικές σου ρε Γιούλη τι σκατά εκαναν με τον Μορφέα και βγήκε ετσι? Ολη την ώρα αγκαλιά τον είχαν? Click για ανάπτυξη... Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.930 08-07-08 15:39 Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #15.931 08-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #15.931 08-07-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά είδατε τα περσάκια στην αγγελία που πουλάνε τι ωραία που είναι? Μην μου αρχίσετε μόνο τις συγκρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα, αλλά τι να συγκρίνω? Για εμένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλη γάτα που να συγκρίνεται με την Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:44 Ο erefer έγραψε: #15.932 08-07-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #15.933 08-07-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι ...δεν ειχε τη ''σωστη'' και ολοκληρωμενη εκπαιδευση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #15.934 08-07-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'άυτό μωρέ δεν μας κουτουπώνει τις γάτες?? Τι διάβολο... αυτές σεξ ποτέ δεν κάνανε οι ξενέρωτες να εκπαιδευτεί κι αυτός?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο...να εχει δει, να εχει φρικαρει εντελως...και να μην του κανει κουκου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.935 08-07-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρω γω μπορεί Σκέφτομαι να βρώ τη κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια, ίσως και το κοντορεβυθούλη στα Γερμανικά και να πώ του εκτροφέα να τα διαβάζει κάθε βράδυ στον erefer για διαμόρφωση χαρακτήρα Click για ανάπτυξη... Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.936 08-07-08 15:48 Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Αντα έγραψε: #15.937 08-07-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτό 'Αντα τα δικά σου κρέμονται όλο από ψηλά?? Μπας και βλέπουν εσάς?? Click για ανάπτυξη... Λες? χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:52 Ο erefer έγραψε: #15.938 08-07-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.939 08-07-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 795 796 797 798 799 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 797 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όλα αυτά είναι περιττά!!! Απλά ο erefer πρέπει να κοιμάται στο δωμάτιό τους για να εκπαιδευτεί! Μωρέ λες να τον βάζω κι εγώ κρυφά τον δικό μου μέσα?? για... διαμόρφωση χαρακτήρα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα γιατι μπορει να κανει κανα νιαου και να γινει παρεξηγηση.Απλα βαλε του μια τσοντα με αλλες γατες και θα μαθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.940 08-07-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίκιο έχεις Για να μην έχουμε προβλήματα με τον erefer, άκου τι θα του στείλω "Σας παρακαλώ κύριε Andre, όποτε κάνετε sex με τη γυναίκα σας, τοποθετήστε τον erefer σε σημείο κατάλληλο, όπου το οφθαλμόλουτρο θα ήταν ικανοποιητικό για καθε μπανιστιρτζή.." Click για ανάπτυξη... ... και μετά Αθηνάααα!! Φυλάξου!!! Τώρα εδώ είναι που η Βάσια λέει! Τέρατα! Ασε Βασίλη μου, θα σου ετοιμάσω εγώ μια κόρη που βάζει τον erefer κάτω και θα τον κάνει μπίλιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.