Birman-maniacs

αντε μεγαλομηχανικίνα μου εσύ...τώρα που είσαι νέα θα κάνεις καριέρα...:cool:μη παραπονιέσαι...
Θα πεινανε τα παιδια στο σπιτι, ο αντρας μου δεν θα εχει ρουχα να φορεσει και θα κυκλοφορει με την αδαμιαια περιβολη και εγω βεβαιως βεβαιως θα ειμαι μια μεγαλομηχανικινα!! :lol::lol: α!! και τα γατια μου θα μου εχουν κανει αιτηση να φυγουν για αλλες πολιτείες!! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πεινανε τα παιδια στο σπιτι, ο αντρας μου δεν θα εχει ρουχα να φορεσει και θα κυκλοφορει με την αδαμιαια περιβολη και εγω βεβαιως βεβαιως θα ειμαι μια μεγαλομηχανικινα!! :lol::lol: α!! και τα γατια μου θα μου εχουν κανει αιτηση να φυγουν για αλλες πολιτείες!! :lol::lol:
θα σε περιμένει ο γιώργος με τη ποδιά και το τραπέζι στρωμένο και η Pisu με τον Άλφι ταισμένα και χτενισμένα στη τρίχα...
Τα δε παιδιά διαβασμένα και ταισμένα κι αυτά, θα κάθονται ήσυχα στα δωματιάκια τους..
θα μπαίνεις εσύ με αέρα:cool:θα πετάς τις γόβες μακρυά, θα αφήνεις τη samsonite στο καναπέ... και θα λές... αντε αγάπη μου και πεινάω... :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πω να μου φερει και τις παντοφλες ?? ή ειναι too much ??:hmm:

Πλάκα πλάκα ευτυχως που ξερει να μαγειρεύει, γιατι εχω μια πεινα!! :( Παντως τωρα τελευταια η Πισου μερικες φορες κατεβαίνει απο ψηλα και τρωει μονο αν φτάνω και εγω στο σπιτι....:hmm:

https://www.petsmart.com/home/index.jsp Χαζευω αυτο το σιτε, μεχρι να παω στο boss. Αντε να δουμε ποτε θα ειναι ''ελευθερος''. :(

Να πω να μου φερει και τις παντοφλες ?? ή ειναι too much ??:hmm:
δε κατάλαβες... οι παντόφλες και η ρόμπα θα σε περιμένουν στο καναπέ...:cool:όλα θα είναι τέλεια οργανωμένα...μέχρι και το ραντεβού με τον μασέρ θα σου έχει κλείσει:lol:

μόλις τελείωσα τη σπιτογατοκαθαριότητα και περιποίηση.. κάνω ένα ντουσάκι και την έκανα;)
φιλάκια, τα λέμε αύριο.. καλή υπομονή, δύναμη και ξεκούραση...

Γεια σου Γιουλη!! καλά να περάσεις :D

Δεν είναι κανείς εδώ?:hmm:

Α,τωρα το avatar και η υπογραφη σου ειναι πιο ωραια!

Α,τωρα το avatar και η υπογραφη σου ειναι πιο ωραια!
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πίεση:whistle::lol::lol:
Και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ:)

Πήρα τα εισιτήρια:D Δηλαδή ποια εισιτήρια, ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι:happy: Ξέρεις τι έμαθα και έπαθα ζημιά?

Παντως πολυ ζεστη σημερα...Εχει χαλασει και το air-condition αστα...Μου ερχεται να βγαλω τα ρουχα μου και να αρχισω να περπαταω γυμνος στο δρομο:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παντως πολυ ζεστη σημερα...Εχει χαλασει και το air-condition αστα...Μου ερχεται να βγαλω τα ρουχα μου και να αρχισω να περπαταω γυμνος στο δρομο:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Χάλασε το air condition?:( Aυτό είναι πλήγμα τέτοιες μέρες..:D Μη βγείς στο δρόμο ετσι θα σε πάνε μέσα:lol:

Πήρα τα εισιτήρια:D Δηλαδή ποια εισιτήρια, ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι:happy: Ξέρεις τι έμαθα και έπαθα ζημιά?

Οχι,για πες.

Χάλασε το air condition?:( Aυτό είναι πλήγμα τέτοιες μέρες..:D Μη βγείς στο δρόμο ετσι θα σε πάνε μέσα:lol:

Μπα...Εχω conne θα με αφησουν να φυγω:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back