Birman-maniacs

Ναι,θα ζητησω και αυξηση γιατι εχω ενα παιδι να μεγαλωσω:lol::lol:
Να τους πείς οτι έχεις ενα στόμα να θρέψεις και βασίζεται σε σένα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της εστειλα ενα e-mail πριν μια βδομαδα και μου απαντησε σημερα:lol:
Πάλι καλά:D Ξέρεις τι πρέπει να γίνεται? Το mail πάει με το ταχυδρομείο σε αυτή και της το δίνει αυτοπροσώπως ταχυδρόμος:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τους πείς οτι έχεις ενα στόμα να θρέψεις και βασίζεται σε σένα:lol:

Βασιλη τι ακουσα??Κατι πηρε το αυτι μου οτι οι τιμες στις κροκετες αυξηθηκαν λογω της αυξησης της τιμης του πετρελαιου:lol::lol::lol:

Φεύγω σας χαιρετώ, καλο Σαββατοκύριακο:hello:

Πάλι καλά:D Ξέρεις τι πρέπει να γίνεται? Το mail πάει με το ταχυδρομείο σε αυτή και της το δίνει αυτοπροσώπως ταχυδρόμος:D

Τωρα της εστειλα να μου ελεγξει την ομαδα αιματος του Πλατωνα,σε καμια βδομαδα θα παρω απαντηση και αν δεν το εχει κανει το τεστ θα γινει το λιγοτερο σε δυο μηνες:lol::lol::lol:

Βασιλη τι ακουσα??Κατι πηρε το αυτι μου οτι οι τιμες στις κροκετες αυξηθηκαν λογω της αυξησης της τιμης του πετρελαιου:lol::lol::lol:
Θα πιάσω δεύτερη δουλειά για τις κροκέτες του:lol:

Τωρα της εστειλα να μου ελεγξει την ομαδα αιματος του Πλατωνα,σε καμια βδομαδα θα παρω απαντηση και αν δεν το εχει κανει το τεστ θα γινει το λιγοτερο σε δυο μηνες:lol::lol::lol:
Απο Φθινόπωρο η απάντηση..:lol::lol::lol:

γεια σου Βασιλη,τωρα κλεινω κι εγω...καλα να περασετε ολοι!:)

γεια σου Βασιλη,τωρα κλεινω κι εγω...καλα να περασετε ολοι!:)

Γεια σου Βασια!Καλα να περνας!

Δανάκο!!!
Ου ου !!!:rolleyes:

Δανάκο!!!
Ου ου !!!:rolleyes:
Και ξαναλέω... Ου ου !!!!:D
Πάω για φαγητό κατω.... κερνάμε τους γονείς πατατομανιταροχοιρινό!:lol::lol:

ελα ρε Γιουλακο μου!!!δεν ειδα οτι εισαι μεσα!!!κανει αναπαντητη ο κοσμος!!!
Διαβαζα το θεμα με την επιθεση του Ρωμαιου!!

αχ τι καλα!!!!!!!!!κι εγω πειναω!!!δεν μου στελνεις λιγο με το κτελ?:lol::lol::lol:
ελπιζω να θυμιθηκες να βγαλεις το καπακι τα τελευταια 20'....:P:lol::P:lol::P:lol:

H εκτροφεας μου απαντησε σχετικα με την ομαδα αιματος αυθημερον(δοξα το Θεο:lol:) :

Be Happy and Bliss, the parents of Duran have there bloodtest, all my cats are A, so Duran is obligatory A too .............
It's not a problem for you because Duran can not reproduce. You can have problem also if he reproduce whith another blood group !
It's OK for me for sunday of 21st of September.

Have a good week end.
Magali.

Η προταση με τα κοκκινα δε μου αρεσε αν και στην επομενη γραφει λες και μπορει(μπορει και καλα να εννοει οτι δεν μπορει να αναπαραχθει επειδη δεν ειναι breed quality) ...Βασια αυτο που λεει με την ομαδα αιματος ευσταθει?

Αυτη η εκτροφεας ειναι το κατι αλλο...Εκτος του οτι αργει να απαντησει,πρεπει να λυνω και τον γριφο γυρω απο τα λεγομενα της για να καταλαβω τι εννοει:hmm::/:

H εκτροφεας μου απαντησε σχετικα με την ομαδα αιματος αυθημερον(δοξα το Θεο:lol:) :

Be Happy and Bliss, the parents of Duran have there bloodtest, all my cats are A, so Duran is obligatory A too .............
It's not a problem for you because Duran can not reproduce. You can have problem also if he reproduce whith another blood group !
It's OK for me for sunday of 21st of September.

Have a good week end.
Magali.

Η προταση με τα κοκκινα δε μου αρεσε αν και στην επομενη γραφει λες και μπορει(μπορει και καλα να εννοει οτι δεν μπορει να αναπαραχθει επειδη δεν ειναι breed quality) ...Βασια αυτο που λεει με την ομαδα αιματος ευσταθει?

Αυτη η εκτροφεας ειναι το κατι αλλο...Εκτος του οτι αργει να απαντησει,πρεπει να λυνω και τον γριφο γυρω απο τα λεγομενα της για να καταλαβω τι εννοει:hmm::/:
AX γράφει κουλά αυτή...:hmm:σα να μη ξέρει τι της γίνεται... ή εγώ είμαι ζαλισμένη...

Κουκου!Γιουλη πως ηταν το φαγητο,ηταν τελικα νοστιμο?

Κουκου!Γιουλη πως ηταν το φαγητο,ηταν τελικα νοστιμο?
κουκου σοκολατούλη! ωραίο ήταν! αλλά πιο καλή η φάβα της μαμάς :lol:

AX γράφει κουλά αυτή...:hmm:σα να μη ξέρει τι της γίνεται... ή εγώ είμαι ζαλισμένη...

Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται...

γιατι δε κοιμασαι εσυ τετοια ωρα?? ήπιες πάλι κανένα χυμό βραδιάτικα?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back