ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.301 13-07-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αααα τρελαινομαι για πανακοτα!!!!!πες μου αν ειναι καλη να την παρω κιεγω.. Click για ανάπτυξη... θα σου πω... μόλις κρυώσει στο ψυγείο και μετά 3-4 ωρες θα είναι έτοιμη...πάνως θέλει μόνο γάλα και είναι πανεύκολη... ειδικά αν περιμένεις κόσμο ή αν σου έρθει έτσι μια λιγούρα είναι μια νόστιμη κι εύκολη λύση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:07 Ο πυρροθριξ: #17.302 13-07-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εννοεις τα λεφτα απο την δουλεια μου?Του τα ζητησα αλλα μονο προκαταβολη 100 ευρω μου δινει,λεει θα πρεπει να περιμενω οπως ολοι οι αλλοι... Click για ανάπτυξη... ε δεν του ελεγες κανενα λευκο ψεμματακι?εχω τον μπαμπα μου αρρωστο(χτυπα ξυλο)και τα χρειαζομαι αυτη τη στιγμη και αν γινεται,δεν σας πιεζω,αλλα τα εχω αναγκη τωρα και δεν θα ξανασυμβει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:08 Ο πυρροθριξ: #17.303 13-07-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου πω... μόλις κρυώσει στο ψυγείο και μετά 3-4 ωρες θα είναι έτοιμη...πάνως θέλει μόνο γάλα και είναι πανεύκολη... ειδικά αν περιμένεις κόσμο ή αν σου έρθει έτσι μια λιγούρα είναι μια νόστιμη κι εύκολη λύση... Click για ανάπτυξη... αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.304 13-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε δεν του ελεγες κανενα λευκο ψεμματακι?εχω τον μπαμπα μου αρρωστο(χτυπα ξυλο)και τα χρειαζομαι αυτη τη στιγμη και αν γινεται,δεν σας πιεζω,αλλα τα εχω αναγκη τωρα και δεν θα ξανασυμβει.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Ο erefer έγραψε: #17.305 13-07-08 20:09 Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #17.306 13-07-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η μητερα μου λειπει στο εξωτερικο και του πατερα μου του χρωσταει το δημοσιο πεντε μηνιατικα οποτε δεν ειναι ευκολο... Click για ανάπτυξη... άστα κι εγώ στα ίδια είμαι!έχω να πάρω απο τον Μάρτιο τα λεφτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Ο πυρροθριξ: #17.307 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Click για ανάπτυξη... πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #17.308 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο,ή στο ζαχαροπλαστείο ή στο περίπτερο τρεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η Βάσια13859: #17.309 13-07-08 20:14 πάντως μπράβο σου Θοδωρη που μαζευεις λεφτα για να παρεις γάτα!!!δεν εινια συνηθισμενο στην ηλικία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.310 13-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Click για ανάπτυξη... Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.311 13-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αααα τρελαινομαι για πανακοτα!!!!!πες μου αν ειναι καλη να την παρω κιεγω.. Click για ανάπτυξη... θα σου πω... μόλις κρυώσει στο ψυγείο και μετά 3-4 ωρες θα είναι έτοιμη...πάνως θέλει μόνο γάλα και είναι πανεύκολη... ειδικά αν περιμένεις κόσμο ή αν σου έρθει έτσι μια λιγούρα είναι μια νόστιμη κι εύκολη λύση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:07 Ο πυρροθριξ: #17.302 13-07-08 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εννοεις τα λεφτα απο την δουλεια μου?Του τα ζητησα αλλα μονο προκαταβολη 100 ευρω μου δινει,λεει θα πρεπει να περιμενω οπως ολοι οι αλλοι... Click για ανάπτυξη... ε δεν του ελεγες κανενα λευκο ψεμματακι?εχω τον μπαμπα μου αρρωστο(χτυπα ξυλο)και τα χρειαζομαι αυτη τη στιγμη και αν γινεται,δεν σας πιεζω,αλλα τα εχω αναγκη τωρα και δεν θα ξανασυμβει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:08 Ο πυρροθριξ: #17.303 13-07-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου πω... μόλις κρυώσει στο ψυγείο και μετά 3-4 ωρες θα είναι έτοιμη...πάνως θέλει μόνο γάλα και είναι πανεύκολη... ειδικά αν περιμένεις κόσμο ή αν σου έρθει έτσι μια λιγούρα είναι μια νόστιμη κι εύκολη λύση... Click για ανάπτυξη... αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.304 13-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε δεν του ελεγες κανενα λευκο ψεμματακι?εχω τον μπαμπα μου αρρωστο(χτυπα ξυλο)και τα χρειαζομαι αυτη τη στιγμη και αν γινεται,δεν σας πιεζω,αλλα τα εχω αναγκη τωρα και δεν θα ξανασυμβει.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Ο erefer έγραψε: #17.305 13-07-08 20:09 Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #17.306 13-07-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η μητερα μου λειπει στο εξωτερικο και του πατερα μου του χρωσταει το δημοσιο πεντε μηνιατικα οποτε δεν ειναι ευκολο... Click για ανάπτυξη... άστα κι εγώ στα ίδια είμαι!έχω να πάρω απο τον Μάρτιο τα λεφτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Ο πυρροθριξ: #17.307 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Click για ανάπτυξη... πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #17.308 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο,ή στο ζαχαροπλαστείο ή στο περίπτερο τρεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η Βάσια13859: #17.309 13-07-08 20:14 πάντως μπράβο σου Θοδωρη που μαζευεις λεφτα για να παρεις γάτα!!!δεν εινια συνηθισμενο στην ηλικία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.310 13-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Click για ανάπτυξη... Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.311 13-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εννοεις τα λεφτα απο την δουλεια μου?Του τα ζητησα αλλα μονο προκαταβολη 100 ευρω μου δινει,λεει θα πρεπει να περιμενω οπως ολοι οι αλλοι... Click για ανάπτυξη... ε δεν του ελεγες κανενα λευκο ψεμματακι?εχω τον μπαμπα μου αρρωστο(χτυπα ξυλο)και τα χρειαζομαι αυτη τη στιγμη και αν γινεται,δεν σας πιεζω,αλλα τα εχω αναγκη τωρα και δεν θα ξανασυμβει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:08 Ο πυρροθριξ: #17.303 13-07-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου πω... μόλις κρυώσει στο ψυγείο και μετά 3-4 ωρες θα είναι έτοιμη...πάνως θέλει μόνο γάλα και είναι πανεύκολη... ειδικά αν περιμένεις κόσμο ή αν σου έρθει έτσι μια λιγούρα είναι μια νόστιμη κι εύκολη λύση... Click για ανάπτυξη... αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.304 13-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε δεν του ελεγες κανενα λευκο ψεμματακι?εχω τον μπαμπα μου αρρωστο(χτυπα ξυλο)και τα χρειαζομαι αυτη τη στιγμη και αν γινεται,δεν σας πιεζω,αλλα τα εχω αναγκη τωρα και δεν θα ξανασυμβει.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Ο erefer έγραψε: #17.305 13-07-08 20:09 Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #17.306 13-07-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η μητερα μου λειπει στο εξωτερικο και του πατερα μου του χρωσταει το δημοσιο πεντε μηνιατικα οποτε δεν ειναι ευκολο... Click για ανάπτυξη... άστα κι εγώ στα ίδια είμαι!έχω να πάρω απο τον Μάρτιο τα λεφτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Ο πυρροθριξ: #17.307 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Click για ανάπτυξη... πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #17.308 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο,ή στο ζαχαροπλαστείο ή στο περίπτερο τρεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η Βάσια13859: #17.309 13-07-08 20:14 πάντως μπράβο σου Θοδωρη που μαζευεις λεφτα για να παρεις γάτα!!!δεν εινια συνηθισμενο στην ηλικία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.310 13-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Click για ανάπτυξη... Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.311 13-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σου πω... μόλις κρυώσει στο ψυγείο και μετά 3-4 ωρες θα είναι έτοιμη...πάνως θέλει μόνο γάλα και είναι πανεύκολη... ειδικά αν περιμένεις κόσμο ή αν σου έρθει έτσι μια λιγούρα είναι μια νόστιμη κι εύκολη λύση... Click για ανάπτυξη... αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.304 13-07-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε δεν του ελεγες κανενα λευκο ψεμματακι?εχω τον μπαμπα μου αρρωστο(χτυπα ξυλο)και τα χρειαζομαι αυτη τη στιγμη και αν γινεται,δεν σας πιεζω,αλλα τα εχω αναγκη τωρα και δεν θα ξανασυμβει.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Ο erefer έγραψε: #17.305 13-07-08 20:09 Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #17.306 13-07-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η μητερα μου λειπει στο εξωτερικο και του πατερα μου του χρωσταει το δημοσιο πεντε μηνιατικα οποτε δεν ειναι ευκολο... Click για ανάπτυξη... άστα κι εγώ στα ίδια είμαι!έχω να πάρω απο τον Μάρτιο τα λεφτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Ο πυρροθριξ: #17.307 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Click για ανάπτυξη... πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #17.308 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο,ή στο ζαχαροπλαστείο ή στο περίπτερο τρεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η Βάσια13859: #17.309 13-07-08 20:14 πάντως μπράβο σου Θοδωρη που μαζευεις λεφτα για να παρεις γάτα!!!δεν εινια συνηθισμενο στην ηλικία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.310 13-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Click για ανάπτυξη... Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.311 13-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε δεν του ελεγες κανενα λευκο ψεμματακι?εχω τον μπαμπα μου αρρωστο(χτυπα ξυλο)και τα χρειαζομαι αυτη τη στιγμη και αν γινεται,δεν σας πιεζω,αλλα τα εχω αναγκη τωρα και δεν θα ξανασυμβει.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:09 Ο erefer έγραψε: #17.305 13-07-08 20:09 Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #17.306 13-07-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η μητερα μου λειπει στο εξωτερικο και του πατερα μου του χρωσταει το δημοσιο πεντε μηνιατικα οποτε δεν ειναι ευκολο... Click για ανάπτυξη... άστα κι εγώ στα ίδια είμαι!έχω να πάρω απο τον Μάρτιο τα λεφτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Ο πυρροθριξ: #17.307 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Click για ανάπτυξη... πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #17.308 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο,ή στο ζαχαροπλαστείο ή στο περίπτερο τρεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η Βάσια13859: #17.309 13-07-08 20:14 πάντως μπράβο σου Θοδωρη που μαζευεις λεφτα για να παρεις γάτα!!!δεν εινια συνηθισμενο στην ηλικία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.310 13-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Click για ανάπτυξη... Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.311 13-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η Βάσια13859: #17.306 13-07-08 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η μητερα μου λειπει στο εξωτερικο και του πατερα μου του χρωσταει το δημοσιο πεντε μηνιατικα οποτε δεν ειναι ευκολο... Click για ανάπτυξη... άστα κι εγώ στα ίδια είμαι!έχω να πάρω απο τον Μάρτιο τα λεφτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Ο πυρροθριξ: #17.307 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Click για ανάπτυξη... πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #17.308 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο,ή στο ζαχαροπλαστείο ή στο περίπτερο τρεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η Βάσια13859: #17.309 13-07-08 20:14 πάντως μπράβο σου Θοδωρη που μαζευεις λεφτα για να παρεις γάτα!!!δεν εινια συνηθισμενο στην ηλικία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.310 13-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Click για ανάπτυξη... Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.311 13-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η μητερα μου λειπει στο εξωτερικο και του πατερα μου του χρωσταει το δημοσιο πεντε μηνιατικα οποτε δεν ειναι ευκολο... Click για ανάπτυξη... άστα κι εγώ στα ίδια είμαι!έχω να πάρω απο τον Μάρτιο τα λεφτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Ο πυρροθριξ: #17.307 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Click για ανάπτυξη... πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #17.308 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο,ή στο ζαχαροπλαστείο ή στο περίπτερο τρεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η Βάσια13859: #17.309 13-07-08 20:14 πάντως μπράβο σου Θοδωρη που μαζευεις λεφτα για να παρεις γάτα!!!δεν εινια συνηθισμενο στην ηλικία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.310 13-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Click για ανάπτυξη... Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.311 13-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν μπορουσα γιατι του ειπα κατι παρομοιο τον προηγουμενο μηνα και μου εδωσε τον μισο μισθο Click για ανάπτυξη... πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #17.308 13-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο,ή στο ζαχαροπλαστείο ή στο περίπτερο τρεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η Βάσια13859: #17.309 13-07-08 20:14 πάντως μπράβο σου Θοδωρη που μαζευεις λεφτα για να παρεις γάτα!!!δεν εινια συνηθισμενο στην ηλικία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.310 13-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Click για ανάπτυξη... Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.311 13-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αμα μου ερθει εμενα λιγουρα βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!!σιγα μην περιμενω 4 ωρες... αν περιμενω επισκεψη ομως ειναι μια χαρα λυση.. Click για ανάπτυξη... κι εγω το ιδιο,ή στο ζαχαροπλαστείο ή στο περίπτερο τρεχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η Βάσια13859: #17.309 13-07-08 20:14 πάντως μπράβο σου Θοδωρη που μαζευεις λεφτα για να παρεις γάτα!!!δεν εινια συνηθισμενο στην ηλικία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.310 13-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Click για ανάπτυξη... Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.311 13-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάντως μπράβο σου Θοδωρη που μαζευεις λεφτα για να παρεις γάτα!!!δεν εινια συνηθισμενο στην ηλικία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.310 13-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Click για ανάπτυξη... Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.311 13-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σας τι κάνετε? Δανάη συνήθως κάπου στις 9 τις στέλνει τις φωτογραφίες σε μένα, οπότε δεν απελπιζόμαστε ακόμα Θοδωρή να χαίρεσαι τα Αγγλικά που ξέρει η εκτροφέας σου Με το Ταμτάκο καλύτερα συνεννοείσαι στα Αγγλικά Ρε συ ο Πλάτωνας πολύ μπλέ μου φαίνεται αλλα δε ξέρω μηπως φταίει η φωτόΤα διπλά δε θα δώσεις για το εισιτήριο σε μια βδομάδα απο τώρα, αλλα απο 550 θα πάει 600 Click για ανάπτυξη... Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.311 13-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πονηρουλη!!!!!στην προκαταβολη του γατου πηγαν?χαλαλι.. Click για ανάπτυξη... Ναι!Μας τα τσιμπησε η Μagali Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #17.312 13-07-08 20:16 κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτα να εχει πέσει έξω στο χρώμα?ή να σε κοροιδεύει τόσο?δύσκολο μου φαίνεται μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:18 Ο erefer έγραψε: #17.313 13-07-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Τωρα που το διακρινω καλυτερα κοιταξτε το αβαταρ μου ποσο σοκολατιζει η μυτη και τα αυτακια του και στην υπογραφη μου ειναι ολα μπλε,πως γινεται αυτο?Βασιλη δεν μας νοιαζει τωρα πια τι γνωσεις Αγγλικων εχει η εκτροφεας,αυτο που μας νοιαζει ειναι οτι ο Πλατωνας δεν θα ευνουχιστει και οτι θα μπορει να συνουσιαζει αλλες γατες ελευθερα,τωρα για το εισιτηριο τι να κανουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως πρεπει να το κλεισω οσο κι αν εχει... Click για ανάπτυξη... Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #17.314 13-07-08 20:22 Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #17.315 13-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί αυτό εχει σημασία Εχει βάλει τρομερό φλάς και εχει ανοίξει το σοκολατί Chocolate είναι, απλώς το κοίταξα καλά μήπως είναι white chocolate Click για ανάπτυξη... παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.316 13-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Oσο και να μας το λες δεν θα το αποδεχτουμε γιατι δε μας αρεσει η ονομασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο erefer έγραψε: #17.317 13-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειναι αυτο που βρηκα εγω..τι τρωγεστε?ενω σας ειπα ειναι χρωμα:chocolate golden δεν σας κανω πλακα...ολοκρηρες σελιδες σας κατεβασα για να στηριξω τα λεγομενα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.318 13-07-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δίνω στον Andre περιθώριο μια ώρα απο τώρα.. δε θα με δουλεύουν εμένα οι εκτροφείς Θα του στείλω απειλητό mail: "Κύριε Andre, με ολο το σεβασμό, σας παρακαλώ πείτε μου, γιατί δεν μου στείλατε φωτογραφίες? Ετυχε κατι, αν και δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι" Click για ανάπτυξη... Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.319 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 864 865 866 867 868 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 866 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ λέω οτι είναι Crunch point o Πλάτωνας Click για ανάπτυξη... Σιγα μην ειναι και Nestle point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #17.320 13-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πρεπει να του πεις οτι αμα δεν σου στειλει τις φωτογραφιες,θα στειλεις εσυ κατι αλλες στη γυναικα του που δειχνουν τον Andre γυμνο με μια αλλη κοπελα Click για ανάπτυξη... Blackmail ε? Βλέπω να μου στέλνει 100 φωτό τη μέρα και 10 βιντεο απο 1 ώρα το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.