Birman-maniacs

κουκλος και ο paul... καλέ τι χνουδωτός μπέμπης είναι αυτός?
έχει και μια κλωστίτσα πάνω στο ένα του αυτάκι...:lol:

Δανάη μου πλάκα έκανα για το μηνιαίο αφιέρωμα... εννοείται πως πρέπει να έχει στήλη με παρουσίαση φυλής αλλά όλες τις φυλές... μην είμαστε ρατσιστές...:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατι ακουσα για αεροδρομια...ποτε πετατε για να φερετε γατουνια?? εγω 6 αυγουστου μαλλον μονη μου θα ειμαι ε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Θοδωρης δεν ξερω ποτε πεταει.Η Γιουλη Σεπτεμβρη..το πιο πιθανο ειναι να εισαι μοναχουλι...που θα πας?

ισπανια στη vigo...
ο θοδωρης θα παρει βιρμανακι απο γαλλια??
παντως ολοι οι εκτροφεις ισχυριζονται οτι τα γατια τους ειναι ομαδα αλφα...
και ναι ολοι αργουν να απαντησουν...γκρρρ

Βασιλη αυτο μου εστειλε:
Hello Danae,

I tried to make some pictures today, unfortunately they didn't got very good. Now the time starts where it's quite difficult to make good pictures as they run around the whole time :)

I attached a photo for you, but I will try to make some better ones during the week.

I also asked Ina about the blood test. She said that a test is very expensive, it will cost around 100,- for the test. On friday she will come home, she will mail you than about it, she knows more about this things as I do.

Greetings
Andre'
οπως βλεπεις και αυτος φυσαει την αγγλικη...:lol:

40ευρο και πολλα ειναι για την εξεταση εμενα τοσο μου τη χρεωσαν οι γαλλοι...:hmm:
τι κλεφταροι ειναι αυτε ...καλε??

ισπανια στη vigo...
ο θοδωρης θα παρει βιρμανακι απο γαλλια??
παντως ολοι οι εκτροφεις ισχυριζονται οτι τα γατια τους ειναι ομαδα αλφα...
και ναι ολοι αργουν να απαντησουν...γκρρρ
ναι απο Γαλλια θα το παρει!
Μπα αυτος που μας βρηκε η Νικολετα απανταει αμεσως!!!απλως ειχε πει οτι σημερα θα μας εστελνε φωτο για να δουμε τα γατοπαιδα και εστειλε τωρα το βραδυ μια σε μενα και 2 στον Βασιλη..δεν καθοντουσαν λεει να τα τραβηξει..ειπε εντος της εβδομαδος θα μας στειλει κι αλλες..για να δουμε..
καλα δεν περιμενα να μου ζητησει 100 ευρω για το τεστ ομαδας αιματος..:down:

40ευρο και πολλα ειναι για την εξεταση εμενα τοσο μου τη χρεωσαν οι γαλλοι...:hmm:
τι κλεφταροι ειναι αυτε ...καλε??
ναι και στην Γιουλη οι γερμανιδες ειχαν πει 20ευρω..αλλο 20 και αλλο 100 !!!σιγα μην την κανω..δεν μου περισσευουν λεφτα για πεταμα.
Αυτο που θα κανω ειναι να τους ρωτησω τι ομαδα ειναι οι γονεις-που πρεπει να ξερουν,αλλιως πως τα ζευγαρωσαν?-και θα αφησω τη Βασια να βγαλει το πορισμα..
αμαν!!!απο παντου να μας τα αρπαξουν!!!μετα λενε για τους Ελληνες!!!:down:

αχ αδερφακια θα παρετε??
εγω θα ηθελα πολυ να γνωρισω το παιδι που πηρε τον αδερφο της divonne τον davincy αλλα στο αεροδρομιο εκλαιγα απο χαρα και δνε πηρα τα στοιχεια του... βεβαι ο δαβιντι ηρθε στειρωμενος σαν πετ, κριμα και ηταν top quality θα εκανε κατι μωρα...:redface:

εσυ θα πας ισπανια για διακοπες ή για γατακι?ή και τα 2?:P

αχ αδερφακια θα παρετε??
εγω θα ηθελα πολυ να γνωρισω το παιδι που πηρε τον αδερφο της divonne τον davincy αλλα στο αεροδρομιο εκλαιγα απο χαρα και δνε πηρα τα στοιχεια του... βεβαι ο δαβιντι ηρθε στειρωμενος σαν πετ, κριμα και ηταν top quality θα εκανε κατι μωρα...:redface:
δεν ειναι αδερφακια.Ειναι απο αλλη μαμα και αλλον μπαμπα,απλως μεγαλωνουν μαζι.Ο δικος μου ειναι μια μερα μεγαλυτερος:D

αχ αδερφακια θα παρετε??
βαλε καμια φωτο ή το site να τον δω!!!!!!για να το λες εσυ αυτο θα ηταν κουκλος!!!:)
και το δικο μου πετ ειναι αλλα αστειρωτο θα το παρω..

βαλε καμια φωτο ή το site να τον δω!!!!!!για να το λες εσυ αυτο θα ηταν κουκλος!!!:)
και το δικο μου πετ ειναι αλλα αστειρωτο θα το παρω..
βρε havana τι ιστορία είναι κι αυτή με τα στειρωμένα Pets... την υγεία των μικρών δεν τη σκέφτονται?

δεν εχω φωτο του davincy δυτσηχως ομως ακουσα οτι θα τον εκθετει....
μεγαλη μου τιμη να διαγωνιστουν οι δικες μου γατες με εναν τετιο γατο αν και νομιζω πως η οικογενεια που τον πηρε δεν ξερει κατα ποσο αψογος ειναι στα χαρακτηριστικα του..
ισπανια θα παω για 3 μερες μονο για να τσιμπησω το επομενο γατι blue kitty meow ρε παιδια απορω ..τα βιρμανακια σας τα δινουν αστειρωτα χωρις να αυξησουν την τιμη εγω μολις ελεγα breeder παντα τα διπλα με χρεωναν τι στο καλο...
sto site θα ανεβασω φωτο το σεπτεμβρη και εδω sto mycat θα ανεβασω μονο στο δικο σας θεμα εδω γαιτι φοβαμαι το κακαο ματι ενω εδω δεν υπαρχουν κακα ματακια!!!!:D ειστε ολοι φιλοι!!!

παιδια αναγκαστικα στειρωμενα πανε τα πετς ειδατε καποιο που ζευγαρωσε περσικη με σιαμ ???
φρικη ...
τους ελληνες δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι...:/:
ασε που εμεις οι εγεγγραμμνοι ειμαστε υποχρεωμενοι να τα αποσυρουμε απο την αναπαραγωγη μετα την 6η γεννα μαξιμουμ ....
ενας αλλος τι θα κανει?/ μην το πεθανει και το ζωωο στις γενες...:(

παιδια αναγκαστικα στειρωμενα πανε τα πετς ειδατε καποιο που ζευγαρωσε περσικη με σιαμ ???
φρικη ...
τους ελληνες δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι...:/:
ασε που εμεις οι εγεγγραμμνοι ειμαστε υποχρεωμενοι να τα αποσυρουμε απο την αναπαραγωγη μετα την 6η γεννα μαξιμουμ ....
ενας αλλος τι θα κανει?/ μην το πεθανει και το ζωωο στις γενες...:(
ποιος μίλησε για αναπαραγωγή? ας γίνεται στο συμβόλαιο συμφωνία να στειρώνεται το ζώο στη κατάλληλη εποχή... μιλάμε για την υγεία τους...

δεν εχω φωτο του davincy δυτσηχως ομως ακουσα οτι θα τον εκθετει....
μεγαλη μου τιμη να διαγωνιστουν οι δικες μου γατες με εναν τετιο γατο αν και νομιζω πως η οικογενεια που τον πηρε δεν ξερει κατα ποσο αψογος ειναι στα χαρακτηριστικα του..
ισπανια θα παω για 3 μερες μονο για να τσιμπησω το επομενο γατι blue kitty meow ρε παιδια απορω ..τα βιρμανακια σας τα δινουν αστειρωτα χωρις να αυξησουν την τιμη εγω μολις ελεγα breeder παντα τα διπλα με χρεωναν τι στο καλο...
sto site θα ανεβασω φωτο το σεπτεμβρη και εδω sto mycat θα ανεβασω μονο στο δικο σας θεμα εδω γαιτι φοβαμαι το κακαο ματι ενω εδω δεν υπαρχουν κακα ματακια!!!!:D ειστε ολοι φιλοι!!!
ολοι φιλοι ειμαστε ,αλλα μας διαβαζουν και κακα ματια..
αστο,στειλτο μου στο μεηλ που εχεις;)

ποιος μίλησε για αναπαραγωγή? ας γίνεται στο συμβόλαιο συμφωνία να στειρώνεται το ζώο στη κατάλληλη εποχή... μιλάμε για την υγεία τους...
ναι βρε Κατερινα μου!!!και ειδικα τα αρσενικα θα εχουν προβληματα πολλα αργοτερα ετσι και στειρωθουν πολυ νωρις..καλυτερα αυτο με το συμβολαιο ππου σου λεει η Γιουλη.Το πολυ-πολυ να τους υποχρεωνεις να εισαι παρουσα στην επεμβαση!

μαλλον δεν λειτουργει εξαποστασεως ..
που ξερει η γαλλιδα πχ τι κανω εγω με τη γατα..
δεν μπορεις να υποχρεωσεις τον αλλον που το εχει αγορασει..νομιζω ειναι διαφορετικο αν το εχει υιοθετησει...
δεν ξερω κι εγω ζωριζομαι ηθικα παρα πολυ με αυτο...
τοσο πολυ που εχω απελπιστει αλλα ψαχνω μια φορμουλα που να λειτουργει ,
η αληθεια ειναι οτι τα αδεσποτα που στειρωνω του δρομου πρεπει να πανε τουλαχιστον 4 μηνων...
μονο αν ειναι πολυ γνωστος και εγγυημενος ο αλλος και το παει στο 8αμηνο για στειρωση..
και παλι.....θα ρισκαρατε>>???
καμια ιδεα??

ολοι φιλοι ειμαστε ,αλλα μας διαβαζουν και κακα ματια..
αστο,στειλτο μου στο μεηλ που εχεις;)
δεν υπάρχουν κακά μάτια και ματιάσματα... άντε βρε... όταν δεν το σκέφτεσαι δεν σου συμβαίνει τίποτα κακό... το κακό... είναι στο μυαλό μας...όσο δεν σε απασχολεί είσαι πάνω από αυτό... όσο σε απασχολεί σε κυβερνά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back