Birman-maniacs

ηλικιωμενη κυριούλα απέναντι κάνει το μπαλκόνι με μαγιώ:confused:τι αλλο θα δω σε αυτη την πόλη?:blink:
:lol::lol::lol:
Έλα μωρέ θέλει κι αυτή να δροσιστεί...
Ο Μάριος πολλές φορές κάνει το μπαλκόνι με το μαγιώ και μετά δροσίζεται με το λάστιχο... αλλά εμένα ο καλός μου είναι κορμάρα... καταπληκτικό σώμα... με μια "κοιλίτσα" μπροστά να εξέχει! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα μοιρασαμε κιολας....μαρι σκεψου να κανουμε ασχημα μωρα....τα ασχημογατα...:lol::lol:και να κανουν και κουχ κουχ υπεροπτικα τα γκρεμλιν...:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξαπλωνω λιγο κοριτσια!με επιασε πονοκεφαλος!:(
Αυτό τώρα γιατί μας το είπες πάλι? :lol::lol:

τώρα μπήκε και η λουλούδω.. πάει ο ύπνος σου Βασάκο... θα στον γιάνουμε εμείς το πονοκέφαλο! ;)

Αυτό τώρα γιατί μας το είπες πάλι? :lol::lol:

για να μην με ψάχνετε..αλλα στο μεσοδιάστημα δεν είπατε κουβέντα!:redface:

για να μην με ψάχνετε..αλλα στο μεσοδιάστημα δεν είπατε κουβέντα!:redface:
α... τότε ήταν που έψαχνα κάτι χαζοαρχεία από το 1821...

:lol::lol::lol:
Έλα μωρέ θέλει κι αυτή να δροσιστεί...
Ο Μάριος πολλές φορές κάνει το μπαλκόνι με το μαγιώ και μετά δροσίζεται με το λάστιχο... αλλά εμένα ο καλός μου είναι κορμάρα... καταπληκτικό σώμα... με μια "κοιλίτσα" μπροστά να εξέχει! :lol::lol:

ε άμα το κάνετε και στα ΒΠ...τότε αλλαζει το θέμα!μαρι αυτη βγήκε με το μπικινι η κυριούλα...:happy:

ε άμα το κάνετε και στα ΒΠ...τότε αλλαζει το θέμα!μαρι αυτη βγήκε με το μπικινι η κυριούλα...:happy:
παλι καλά που δε βγήκε και τσίτσιδη... :lol::lol:

Μέσα είσαι Αντα.. πότε θα σχολάσεις?

εφυγε!καλε δεν με διαβαζεις!λειπει το αφεντικο και αντε γεια!:)καλα αυτο το γατι ειναι τρελο!σημερα μπήκε πάλι το πρωι στο κουτι του γατόδεντρου και πέταξε έξω τα ποντικια που της ειχα βαλει μέσα...δεν τα χωνευει καθόλου!:lol:

ωχ τωρα το ειδα δεν εφυγε!χαζομαρες λεω εγω...

ωχ τωρα το ειδα δεν εφυγε!χαζομαρες λεω εγω...
Αντε ρε Άντα μίλα... γιατί το συμπεθεράκι θα με λουλάνει! :lol:
Καλέ αυτό το κορίτσι δεν μας είπε ότι έχει και Internet σπίτι? :hmm:

Αντε ρε Άντα μίλα... γιατί το συμπεθεράκι θα με λουλάνει! :lol:
Καλέ αυτό το κορίτσι δεν μας είπε ότι έχει και Internet σπίτι? :hmm:

ναι αλλα δεν μπαινει...τοσο αργα που παει σπιτι, ε να μην δει λιγο και τα παιδια , τριχωτα και μη;)

εφυγε!καλε δεν με διαβαζεις!λειπει το αφεντικο και αντε γεια!:)καλα αυτο το γατι ειναι τρελο!σημερα μπήκε πάλι το πρωι στο κουτι του γατόδεντρου και πέταξε έξω τα ποντικια που της ειχα βαλει μέσα...δεν τα χωνευει καθόλου!:lol:

μαρί ούτε αυτά θέλει? εμένα τα πνίγει κατευθείαν στο νερό... πως την έχει δει δεν το καταλαβαίνω! Ταιριάζουν... ο ένας τα πετά, κι ο άλλος τα πνίγει! :lol:

ναι αλλα δεν μπαινει...τοσο αργα που παει σπιτι, ε να μην δει λιγο και τα παιδια , τριχωτα και μη;)
εγώ χθες που δεν μπήκα απ'το σπίτι, ήταν όλο γλύκες αλλά και επειδή τα'χα (από τακτική) κατεβάσει χειρότερα εγώ... τελικά για να έχεις τη τέλεια σχέση πρέπει να παίζεις θέατρο του κερατά! ;):down:

μαρί ούτε αυτά θέλει? εμένα τα πνίγει κατευθείαν στο νερό... πως την έχει δει δεν το καταλαβαίνω! Ταιριάζουν... ο ένας τα πετά, κι ο άλλος τα πνίγει! :lol:

είδες τι περίεργα ζώα...ουτε με τα παιχνιδια τους δεν τα πανε καλα...:lol:

είδες τι περίεργα ζώα...ουτε με τα παιχνιδια τους δεν τα πανε καλα...:lol:
Αφού η Αθηνά δεν τρώει τη λεία της όταν κυνηγά, ρίξτης κανένα χαμστεράκι όταν πάτε για ύπνο στο σαλόνι να'χει ν΄απασχολείται...:lol:

η Άντα βγήκε... εσείς μιλάτε στο Msn? βαριέμαι... και περιμένω να με αφήσει να φύγω... :(

ου ου... κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!:hello::hello::hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back