Birman-maniacs

οχι...αλλα δεν πειραζει..δεν θα εχετε τζακι αλλα θα εχετε βιρμανακι!;)καλυτερα χιχι
Ετσι είναι, δεν μπορείς να τα εχεις ολα, δυστυχώς:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι είναι, δεν μπορείς να τα εχεις ολα, δυστυχώς:)

εκτος απο εμας που θα τα εχουμε και τα 2 το χειμωνα που μας έρχεται:Pπλάκα κάνω...απο το τζάκι πάντως το βιρμανάκι θα σας δώσει περισσότερη χαρά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Γιούλη που χάθηκε?:hmm:

εχει δουλιτσα μωρε!:(

εκτος απο εμας που θα τα εχουμε και τα 2 το χειμωνα που μας έρχεται:Pπλάκα κάνω...απο το τζάκι πάντως το βιρμανάκι θα σας δώσει περισσότερη χαρά!
:lol::lol::lol: Με έκανες και γέλασα:lol: Μην το λές αυτό.. σαν θυμάμαι κατι μπριζόλες και λουκάνικα στα κάρβουνα:rolleyes::D Πλάκα κάνω φυσικά, το προτιμώ χωρίς δεύτερη σκέψη το Βιρμανάκι:happy:

:lol::lol::lol: Με έκανες και γέλασα:lol: Μην το λές αυτό.. σαν θυμάμαι κατι μπριζόλες και λουκάνικα στα κάρβουνα:rolleyes::D Πλάκα κάνω φυσικά, το προτιμώ χωρίς δεύτερη σκέψη το Βιρμανάκι:happy:

νιαμ νιαμ, τωρα βιρμανακι θα τρως,ξερο και Αγιος ο Θεος....:lol::lol::lol:αλλα και τα πατουσάκια δεν ξέρεις τι γεύση έχουν.....:happy:

νιαμ νιαμ, τωρα βιρμανακι θα τρως,ξερο και Αγιος ο Θεος....:lol::lol::lol:αλλα και τα πατουσάκια δεν ξέρεις τι γεύση έχουν.....:happy:
Βιρμανάκι και ξερό ψωμί:lol:

σας αφηνω!:hello:τα λεμε αργοτερα....φιλια...

Και εγώ βγαίνω για λίγο..:)

Ετσι είναι, μόνο που τώρα τα χάνουμε τα μεγαλεία.. δεν μας ήρθαν ολα ρόδινα:( Αποφάσισε ο παππούς μου και η γιαγιά μου να ερθουν να μείνουν μονιμα στην Αθήνα:mad:&**%$@#:lol::lol::lol: Πριν ερχόντουσαν μόνο Πασχα και Χριστούγεννα για καμια βδομάδα.. Οπότε μαζεψαμε τα μπουκαλάκια μας και απ'την βδομάδα που ερχεται θα εγκατασταθούμε στο κάτω οροφο που μένει η μάνα μου, στο παλιο μου δωμάτιο:/: Κι απο Σεπτέμβρη σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε, δεν νομίζω να εχει τζάκι όμως, κλάψ:(quote]
Μονο σε ενα δωματιο θα μενετε?? :( Σε ποια περιοχη λετε να μετακομισετε?

Καλά δεν θα μένουμε μόνο σε ενα δωμάτιο, θα περιφερόμαστε και στο σπίτι:P:lol::lol::lol: Περιστέρι θα νοικιάσουμε:)

Ετσι είναι, μόνο που τώρα τα χάνουμε τα μεγαλεία.. δεν μας ήρθαν ολα ρόδινα:( Αποφάσισε ο παππούς μου και η γιαγιά μου να ερθουν να μείνουν μονιμα στην Αθήνα:mad:&**%$@#:lol::lol::lol: Πριν ερχόντουσαν μόνο Πασχα και Χριστούγεννα για καμια βδομάδα.. Οπότε μαζεψαμε τα μπουκαλάκια μας και απ'την βδομάδα που ερχεται θα εγκατασταθούμε στο κάτω οροφο που μένει η μάνα μου, στο παλιο μου δωμάτιο:/: Κι απο Σεπτέμβρη σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε, δεν νομίζω να εχει τζάκι όμως, κλάψ:(quote]
Μονο σε ενα δωματιο θα μενετε?? :( Σε ποια περιοχη λετε να μετακομισετε?
Mέχρι το Σεπτέμβρη θα συγκατοικήσουν προσωρινά με τη μητέρα του Βασίλη και θα κοιμούνται στο πατρικό του δωμάτιο. Από Σεπτέμβρη θα νοικιάσουν ένα καινούργιο διαμέρισμα.:)

Ποιος μιλά Γερμανικά στο Forum? Η μία είναι η Ραίσα? Υπάρχει και μια Κατερίνα άν δε κάνω λάθος?

Καλά δεν θα μένουμε μόνο σε ενα δωμάτιο, θα περιφερόμαστε και στο σπίτι:P:lol::lol::lol: Περιστέρι θα νοικιάσουμε:)
Α!! περιοχη δεν θα αλλάξετε....καλα δεν ειπα οτι θα μενετε σε ενα δωματιο μονο. Απλα η συμβιωση με τους γονεις μπορει να ειναι δυσκολη και μαλιστα οταν εχεις συνηθισει να μενεις και μονος ενα διαστημα. Να μην πω για να ενα ζευγαρι...:/:

Α!! περιοχη δεν θα αλλάξετε....καλα δεν ειπα οτι θα μενετε σε ενα δωματιο μονο. Απλα η συμβιωση με τους γονεις μπορει να ειναι δυσκολη και μαλιστα οταν εχεις συνηθισει να μενεις και μονος ενα διαστημα. Να μην για να ενα ζευγαρι...:/:

Καλά βρε Άντα μέχρι το Σεπτέμβρη μπορούν να κάνουν υπομονή... θα πάνε και διακοπές και θα περάσει γρήγορα ο καιρός... βάλε και τις ώρες που δουλεύουν...
Το Περιστέρι μια χαρά είναι... μακάρι να ερχόντουσαν κοντά μας... αλλά τα Β.Π. έχουν απλησίαστα ενοίκια και τα παιδιά είναι στο ξεκίνημα με υποχρεώσεις πολλές... + ένα παιδί στα σκαριά! :lol:
Κάνω για δικηγόρος ε? Αυτό μου έλεγε πάντα η μανούλα μου! :lol:

Εισαι τελεια δικηγορος....:)

Εισαι τελεια δικηγορος....:)
είχε πολλά μόρια η Νομική ενώ η Ιταλικη ήταν παιχνιδάκι...:lol:

Επανήλθα:)

O Thunda είναι ο νέος κόκκινος των catalis και ο αντικαταστάτης του Ozzi του άλλου κόκκινου.
Είναι 1 μήνα μικρότερος από το Μορφέα...
Κοιτάτε μέγεθος!!! :blink:

thunda_20080713_10.jpg

thunda_20080713_5.jpg

Καλά βρε Άντα μέχρι το Σεπτέμβρη μπορούν να κάνουν υπομονή... θα πάνε και διακοπές και θα περάσει γρήγορα ο καιρός... βάλε και τις ώρες που δουλεύουν...
Το Περιστέρι μια χαρά είναι... μακάρι να ερχόντουσαν κοντά μας... αλλά τα Β.Π. έχουν απλησίαστα ενοίκια και τα παιδιά είναι στο ξεκίνημα με υποχρεώσεις πολλές... + ένα παιδί στα σκαριά! :lol:
Κάνω για δικηγόρος ε? Αυτό μου έλεγε πάντα η μανούλα μου! :lol:
Θα εχουμε και παιδί απο Σεπτέμβρη, δεν θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα ενοίκια των Β.Π.:D Ομως θα ψωνίζουμε για τον erefer απο Β.Π. γιατί είδα ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά, εδώ δεν εχουν τίποτα απ'οσα είδα εκεί εχθές:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back