Birman-maniacs

Πλάκα κάνεις!!!!!!ΑΠΑΠΑ!!!Μου θύμισες εκείνη την σκηνή στο "ΝΗΣΙ" που έκοβαν το πόδι ενός ενώ είχε ξυπνήσει..ΤΡΟΜΟΣΣΣΣΣΣ΅!!!!!!:|:|Ούτε να το σκέφτομαι!!!!
Νέα και μοντέρνα παιδιά... καλέ μη λέτε τέτοια (με συγχωρείτε) χαζά πράγματα... εκατομμύρια χειρουργεία γίνονται κάθε μέρα!!! :P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντα μου αυτό που έλεγες ...Το έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα!!Είναι πολύ πολύ καλή και μου αρέσει που συνεργάζεται και με 4928747 αδέσποτα και τα δίνει κι όλας και τα στειρώνει και γενικά είναι πολύ καλός άνθρωπος.Αλλά μόνο μία επίσκεψη θα σε πείσει!!!
Αληθεια?? δεν το ειδα το θεμα που το εγραψες...Αγγελικη δεν ειναι το μικρο της? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινακι ...δεν παιζει αυτη η περιπτωση!! :lol:

Έλεος με τρομάξατε για τα καλά σήμερα...:redface::redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol::lol:Δεν αλλάζουμε θέμα..???Κάτι έλεγε η γιούλη για γατάκια κρεμ..ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!

Εχω κανει δυο φορες ολικη ναρκωση ...μια με αεριο και μια με ενεση. :) Απλα την αποφευγουν γιατι ''αφαιρει'' χρονια ζωης!
Αυτό το λένε γιατροί? :hmm:

αυτα ειναι υπερβολες!πλέον τα αναισθητικα ειναι πολύ καλά και οι αναισθητικές μηχανες ομοίως, οποτε να ξυπνησεις ειναι δύσκολο γιατι υπάρχει Monitor, τωρα να μην ξυπνησεις καθολου...ε δεν γινονται πλέον αυτα μόνο σε άτομα με σοβαρα προβλήματα υγειας:(
Λάθη όμως εξακολουθούν να γίνονται, απλώς οι πιθανότητες έχουν ελαχιστοποιηθεί.. δεν ανήκουν και τοσο πολύ στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, καθώς εχω ρωτήσει χειρούργο καθηγητή μου που είναι διευθυντής σε νοσοκομείο;) Απλά πάντα υπάρχει μια περίπτωση

Έλεος με τρομάξατε για τα καλά σήμερα...:redface::redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol::lol:Δεν αλλάζουμε θέμα..???Κάτι έλεγε η γιούλη για γατάκια κρεμ..ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!
τι περιμένεις?:hmm:Συγνώμη δουλεύω συγχρόνως...

Αληθεια?? δεν το ειδα το θεμα που το εγραψες...Αγγελικη δεν ειναι το μικρο της? :hmm:

Ναι ναι Αγγελική.Ο αδερφός της έχει το πετ σοπ διπλα και οκ δεν μου αρέσουν οι συνθήκες των ζώων αλλά...τώρα που έιχα πρόβλημα με την τροφή που ειχα πάρει από το σουπερ μάρκετ, μου είπε να του τη δώσω και μου έδωσε τρια κουτια ρογιαλ κίττεν.Με κέρδισε!!!!!!!!!!!!!:D

Λάθη όμως εξακολουθούν να γίνονται, απλώς οι πιθανότητες έχουν ελαχιστοποιηθεί.. δεν ανήκουν και τοσο πολύ στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, καθώς εχω ρωτήσει χειρούργο καθηγητή μου που είναι διευθυντής σε νοσοκομείο;) Απλά πάντα υπάρχει μια περίπτωση

ενας ζωντανος οργανισμος πάντα μπορει να κάνει κάποια απρόοπτα, αλλά πλέον μιλάμε για πολύ μικρά ποσοστά, εδώ σε ζώα και οι απωλειες ειναι ελάχιστες...;)

Ναι βρε Βασίλη μου υπάρχει η περίπτωση του λάθους φυσικά... απλά είναι σπάνιο.. το θέμα είναι να μη βρεθείς ποτέ στην ανάγκη να χειρουργηθείς.. αν βρεθείς κάνεις το σταυρό σου να πάνε όλα καλά και μπαίνεις... ;)

Ναι ναι Αγγελική.Ο αδερφός της έχει το πετ σοπ διπλα και οκ δεν μου αρέσουν οι συνθήκες των ζώων αλλά...τώρα που έιχα πρόβλημα με την τροφή που ειχα πάρει από το σουπερ μάρκετ, μου είπε να του τη δώσω και μου έδωσε τρια κουτια ρογιαλ κίττεν.Με κέρδισε!!!!!!!!!!!!!:D

για ποια περιοχη μιλάτε?:hmm:

τι περιμένεις?:hmm:Συγνώμη δουλεύω συγχρόνως...

Καλέ τι συγνώμη, εγώ συγνώμη που σε απασχολώ κι όλας???

Περιμένω να ερωτευτώ κανένα κρεμ γατάκι!!!ΟΧΙ ΤΑΜΠΙ!!!!!:):)

Σα πωλήτρια αισθάνομαι που στα κατεβάζω από το συρτάρι στο μπάγκο μπας και ψωνίσεις! :lol::lol::lol::lol:
Ε... τι θα λέγατε γι'αυτό? Σας αρέσει? :P:lol::lol:

babycream.jpg

Σα πωλήτρια αισθάνομαι που στα κατεβάζω από το συρτάρι στο μπάγκο μπας και ψωνίσεις! :lol::lol::lol::lol:
Ε... τι θα λέγατε γι'αυτό? Σας αρέσει? :P:lol::lol:

babycream.jpg

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
:up::up::up::up::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Έλα όχι βρε Γιούλη..απλά ήθελα να δω αν όντως μου αρέσει το κρεμ...!!!Ευχαριστώ που ψάχνεις για εμένα!!:D

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
:up::up::up::up::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Ωραία να σας το... τυλίξω για το σπίτι? ή θα το φάτε εδώ? :lol::lol::lol:

Θα την εχω στα υποψη μου Κατερινα!! :)

Ναι βρε Βασίλη μου υπάρχει η περίπτωση του λάθους φυσικά... απλά είναι σπάνιο.. το θέμα είναι να μη βρεθείς ποτέ στην ανάγκη να χειρουργηθείς.. αν βρεθείς κάνεις το σταυρό σου να πάνε όλα καλά και μπαίνεις... ;)
Α καλά σίγουρα και ο θεός βοηθός!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back