Birman-maniacs

:cry::cry::cry::cry::cry:λες να μην το ξερω??????????να κλαιω κι εγω τωρα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που είστε, πάλι μόνη μου είμαι :cry::cry:?
Εγώ δεν έχω ιδέα απο περιοχές που λέτε,πάντως είμαι μέσα:D6.00-6.30 δεν έχω πρόβλημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξακολουθείς να με μπερδεύεις αυριο ειναι Τρίτη!!!οχι Τεταρτη... εχω και ενα κεφάλι απο τις βλακεις που ακούω εδω ...ζαλιζομαι..

sorry χαζομάρα μου, ερε παιδια είπαμε έχω και Αλτζχάιμερ, ΤΕΤΑΡΤΗ Ok μην βαράτε:(

Σωστά μαντέψατε...

Παιδιά... είχα μια τρελή μέρα στο γραφείο... από meeting σε meeting...! :(
Τώρα χαλαρώνω μαζί σας... Να'στε καλά...!
Ναι... σωστά μαντέψατε...!
Ο Μορφούλης παίζει κρυφτούλι!

Λοιπόν, Βάσια, η κόρη σου είναι η πιο τσαχπινογαργαλιάρα!
Φωτεινή το Κοκκινούλη σου μπορείς να τον πείς Kaiser... ή Fritz ή Hans...ή Alen (το όνομα της πόλης που θα τον πάρεις) από Γερμανικά! Και το Οtto μου αρέσει... όλα αυτά τα σκεφτόμουν κι εγώ!
Από Ελληνικά, μου αρέσει το Φοίβος.
Από Κοκκινούλικα... το Ρουσέτος...
Θα σκεφτώ κι άλλα!
Πυρροθριξάκι τι κάνουν οι όμορφοι Δελφοί και ο Μελάνωράς σου??
Erefer... αναμένεις το μεγάλωμα του γιού μου ε?? :lol:
Αντούλα... τα ταρζανάκια σου μοιάζουν πολύ μεταξύ τους!!

Μου λείψατε όλοι!! :(

Συνημμένα

• CIMG0637.JPG
    CIMG0637.JPG
    52,6 KB · Εμφανίσεις: 32
Εγώ δεν έχω ιδέα απο περιοχές που λέτε,πάντως είμαι μέσα:D6.00-6.30 δεν έχω πρόβλημα

είναι εύκολο βρε συ!δεν έχεις ένα GPS τι birmaniac είσαι:D?θα μπεις από την έξοδο Κηφισιά και μετά έχει πινακίδες, Γιούλη μπορείς να βοηθήσεις?ξέρεις και ονόματα οδών

sorry χαζομάρα μου, ερε παιδια είπαμε έχω και Αλτζχάιμερ, ΤΕΤΑΡΤΗ Ok μην βαράτε:(
Ερωτευμένη μου συμπεθερίτσα.... μέσα για τη Τετάρτη... που έχετε πει??

είναι εύκολο βρε συ!δεν έχεις ένα GPS τι birmaniac είσαι:D?θα μπεις από την έξοδο Κηφισιά και μετά έχει πινακίδες, Γιούλη μπορείς να βοηθήσεις?ξέρεις και ονόματα οδών
θα τον περιμένω εγώ τον erefer... θα σου στείλω ereferako αύριο pm.

Δανάη αν με το καλό αποκτήσεις το βιρμανάκι σου θα ρθούμε όλοι επίσκεψη σε σενα!μπορει και πιο πριν:)

πλατεία Κεφαλαρίου στην εκλησία, τι λετε?6:30 κατοχυρώθηκε και αύριο απογευμα κανουμε επιβεβαίωση?

Σωστά μαντέψατε...

Παιδιά... είχα μια τρελή μέρα στο γραφείο... από meeting σε meeting...! :(
Τώρα χαλαρώνω μαζί σας... Να'στε καλά...!
Ναι... σωστά μαντέψατε...!
Ο Μορφούλης παίζει κρυφτούλι!

Λοιπόν, Βάσια, η κόρη σου είναι η πιο τσαχπινογαργαλιάρα!
Φωτεινή το Κοκκινούλη σου μπορείς να τον πείς Kaiser... ή Fritz ή Hans...ή Alen (το όνομα της πόλης που θα τον πάρεις) από Γερμανικά! Και το Οtto μου αρέσει... όλα αυτά τα σκεφτόμουν κι εγώ!
Από Ελληνικά, μου αρέσει το Φοίβος.
Από Κοκκινούλικα... το Ρουσέτος...
Θα σκεφτώ κι άλλα!
Πυρροθριξάκι τι κάνουν οι όμορφοι Δελφοί και ο Μελάνωράς σου??
Erefer... αναμένεις το μεγάλωμα του γιού μου ε?? :lol:
Αντούλα... τα ταρζανάκια σου μοιάζουν πολύ μεταξύ τους!!

Μου λείψατε όλοι!! :(
ο Μελανωρ ειναι μια χαρα Γιουλακο!!!οι Δελφοι γ*****νται στον αερα,σκουπιζω το μαγαζι ολη μερα και @$*^@@!.Αυτα.Επισης σας ζηλευω που θα ειστε ολοι μαζι την Τεταρτη κι εγω θα λειπω!!!:cry::cry:

πλατεία Κεφαλαρίου στην εκλησία, τι λετε?6:30 κατοχυρώθηκε και αύριο απογευμα κανουμε επιβεβαίωση?
OK :up:
Με τα Βιρμανάκια μας μαζί?? :lol::lol:

Συνημμένα

• CIMG0622.JPG
    CIMG0622.JPG
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 29
είσαι σίγουρη?το λιοντάρι μου θα τους φάει, εχει να τους πει πολλά χουχου

ο Μελανωρ ειναι μια χαρα Γιουλακο!!!οι Δελφοι γ*****νται στον αερα,σκουπιζω το μαγαζι ολη μερα και @$*^@@!.Αυτα.Επισης σας ζηλευω που θα ειστε ολοι μαζι την Τεταρτη κι εγω θα λειπω!!!:cry::cry:

μην κλαις, αχ δακρυβρεχτο προσωπάκι!θα παρεις κι εσυ το παιδάκι που θες.αλήθεια τι χρώμα προτιμάς?έτσι για να δω (πες seal πες seal xixi)

Λοιπόν....Τετάρτη 9 Απρίλιου του 2008, ωρα 18:30 στη πλατεία Κεφαλαρίου μπροστά στην εκκλησία θα συναντηθούμε,οκ? :up::up::up:

Δανάη αν με το καλό αποκτήσεις το βιρμανάκι σου θα ρθούμε όλοι επίσκεψη σε σενα!μπορει και πιο πριν:)
Βασακο μου οπωτε θελετε!!!εχω πει και στην Γιουλη οταν ευκαιρειτε να συνεννοηθουμε να ερθετε!!!!!!οι Δελφοι σας περιμενουν

θα τον περιμένω εγώ τον erefer... θα σου στείλω ereferako αύριο pm.
ok,γιατί με αγχώσατε και πήγαινα να πάρω gps:lol:(εγώ πραγματικά το χρειάζομαι:D)Φυσικά θα έχετε και τα Βιρμανάκια σας για να σας αναγνωρίσω και να σας τα ζουλήξω που λέτε και εσείς:lol:

Βασακο μου οπωτε θελετε!!!εχω πει και στην Γιουλη οταν ευκαιρειτε να συνεννοηθουμε να ερθετε!!!!!!οι Δελφοι σας περιμενουν
Ασχετο ...ενα χρόνο ήμουν στο εργοταξιο στα Αντικυρα - Αλουμινιο, αν σε ηξερα τοτε ενα τσουπ θα εκανα κ θα ερχομουν;)

μην κλαις, αχ δακρυβρεχτο προσωπάκι!θα παρεις κι εσυ το παιδάκι που θες.αλήθεια τι χρώμα προτιμάς?έτσι για να δω (πες seal πες seal xixi)
ναι θα πω seal kai blue και αυτα τσ 2 σε ταμπυ:)

DSCN0409.jpg
είμαι ένα λιοντάρι και θα φάω τον Μορφέα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back