katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:16 Η katerina10: #19.141 24-07-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως στις 12 τα μεσάνυχτα ξεκαθάρισε Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ πια και είμαι και τεχνικός υπολογιστων(=γράφω αρκετά γρήγορα!!!!!)Αναλαμπές Γιούλη μου!!!Καλή σου νύχτα..Διαβάζω όσα περισσότερα μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.142 24-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή αν ψάχνεις για δουλειά στείλε μου πμ με ηλικία και τύπο δουλειάς έχω κάνει αρκετές και έχω κάποια κονέ..Α!και περιοχή! Άσχετο αλλά εγώ αν και κοριτσάκι φοράω παντελόνια που φαίνεται το μποξεράκι και ας είμαι λίγο γιαγιάκα για αυτό.Παιδιά μου πέρασε ο πόνος στο δόντι αλλά πρέπει να σας ομολογήσω ότι όταν με πόναγε τουλάχιστον είχα το χρόνο να φαφλατίζω(δική μου λέξη) μαζί σας..τώρα μπαίνω ίσα ισα...Και ζητάω συγνώμη γιατί νιώθω λίγο άσχετη στις συζητήσεις σας...Τέσπα καλήμερα να έχουμε..Θα έρχομαι να σας βλέπω που και πουυ... Click για ανάπτυξη... να έρχεσαι όποτε θες! Εισαι μια δροσερή νότα στη παρέα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:20 Η katerina10: #19.143 24-07-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω εχω κονε στην περιοχη μου οποτε ειμαι ενταξει,ευχαριστω παντως!Εισαι κοριτσι και φορας μποξερακια?Λιγο περιεργο μου ακουγεται... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.144 24-07-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καληνυχτα Γιουλη!Ονειρα γλυκα... Για τον Μορφεα και την Καλυψω παντως θα ευχηθω καλη δυναμη για αποψε.... Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.145 24-07-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να έρχεσαι όποτε θες! Εισαι μια δροσερή νότα στη παρέα μας! Click για ανάπτυξη... Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.146 24-07-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... Λογικο ειναι μετα απο μια ημερα παθους και κοπωσης,παντως μην του βλεπεις ετσι ειναι η νηνεμια πριν την καταιγιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:35 Η katerina10: #19.147 24-07-08 00:35 Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.148 24-07-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι ακομα μεσα ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:38 Η katerina10: #19.149 24-07-08 00:38 Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.150 24-07-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Click για ανάπτυξη... Εχω ορεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:41 Η katerina10: #19.151 24-07-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως στις 12 τα μεσάνυχτα ξεκαθάρισε Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ πια και είμαι και τεχνικός υπολογιστων(=γράφω αρκετά γρήγορα!!!!!)Αναλαμπές Γιούλη μου!!!Καλή σου νύχτα..Διαβάζω όσα περισσότερα μπορώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.142 24-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή αν ψάχνεις για δουλειά στείλε μου πμ με ηλικία και τύπο δουλειάς έχω κάνει αρκετές και έχω κάποια κονέ..Α!και περιοχή! Άσχετο αλλά εγώ αν και κοριτσάκι φοράω παντελόνια που φαίνεται το μποξεράκι και ας είμαι λίγο γιαγιάκα για αυτό.Παιδιά μου πέρασε ο πόνος στο δόντι αλλά πρέπει να σας ομολογήσω ότι όταν με πόναγε τουλάχιστον είχα το χρόνο να φαφλατίζω(δική μου λέξη) μαζί σας..τώρα μπαίνω ίσα ισα...Και ζητάω συγνώμη γιατί νιώθω λίγο άσχετη στις συζητήσεις σας...Τέσπα καλήμερα να έχουμε..Θα έρχομαι να σας βλέπω που και πουυ... Click για ανάπτυξη... να έρχεσαι όποτε θες! Εισαι μια δροσερή νότα στη παρέα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:20 Η katerina10: #19.143 24-07-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω εχω κονε στην περιοχη μου οποτε ειμαι ενταξει,ευχαριστω παντως!Εισαι κοριτσι και φορας μποξερακια?Λιγο περιεργο μου ακουγεται... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.144 24-07-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καληνυχτα Γιουλη!Ονειρα γλυκα... Για τον Μορφεα και την Καλυψω παντως θα ευχηθω καλη δυναμη για αποψε.... Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.145 24-07-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να έρχεσαι όποτε θες! Εισαι μια δροσερή νότα στη παρέα μας! Click για ανάπτυξη... Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.146 24-07-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... Λογικο ειναι μετα απο μια ημερα παθους και κοπωσης,παντως μην του βλεπεις ετσι ειναι η νηνεμια πριν την καταιγιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:35 Η katerina10: #19.147 24-07-08 00:35 Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.148 24-07-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι ακομα μεσα ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:38 Η katerina10: #19.149 24-07-08 00:38 Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.150 24-07-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Click για ανάπτυξη... Εχω ορεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:41 Η katerina10: #19.151 24-07-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή αν ψάχνεις για δουλειά στείλε μου πμ με ηλικία και τύπο δουλειάς έχω κάνει αρκετές και έχω κάποια κονέ..Α!και περιοχή! Άσχετο αλλά εγώ αν και κοριτσάκι φοράω παντελόνια που φαίνεται το μποξεράκι και ας είμαι λίγο γιαγιάκα για αυτό.Παιδιά μου πέρασε ο πόνος στο δόντι αλλά πρέπει να σας ομολογήσω ότι όταν με πόναγε τουλάχιστον είχα το χρόνο να φαφλατίζω(δική μου λέξη) μαζί σας..τώρα μπαίνω ίσα ισα...Και ζητάω συγνώμη γιατί νιώθω λίγο άσχετη στις συζητήσεις σας...Τέσπα καλήμερα να έχουμε..Θα έρχομαι να σας βλέπω που και πουυ... Click για ανάπτυξη... να έρχεσαι όποτε θες! Εισαι μια δροσερή νότα στη παρέα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:20 Η katerina10: #19.143 24-07-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω εχω κονε στην περιοχη μου οποτε ειμαι ενταξει,ευχαριστω παντως!Εισαι κοριτσι και φορας μποξερακια?Λιγο περιεργο μου ακουγεται... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.144 24-07-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καληνυχτα Γιουλη!Ονειρα γλυκα... Για τον Μορφεα και την Καλυψω παντως θα ευχηθω καλη δυναμη για αποψε.... Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.145 24-07-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να έρχεσαι όποτε θες! Εισαι μια δροσερή νότα στη παρέα μας! Click για ανάπτυξη... Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.146 24-07-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... Λογικο ειναι μετα απο μια ημερα παθους και κοπωσης,παντως μην του βλεπεις ετσι ειναι η νηνεμια πριν την καταιγιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:35 Η katerina10: #19.147 24-07-08 00:35 Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.148 24-07-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι ακομα μεσα ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:38 Η katerina10: #19.149 24-07-08 00:38 Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.150 24-07-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Click για ανάπτυξη... Εχω ορεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:41 Η katerina10: #19.151 24-07-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω εχω κονε στην περιοχη μου οποτε ειμαι ενταξει,ευχαριστω παντως!Εισαι κοριτσι και φορας μποξερακια?Λιγο περιεργο μου ακουγεται... Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.144 24-07-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καληνυχτα Γιουλη!Ονειρα γλυκα... Για τον Μορφεα και την Καλυψω παντως θα ευχηθω καλη δυναμη για αποψε.... Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.145 24-07-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να έρχεσαι όποτε θες! Εισαι μια δροσερή νότα στη παρέα μας! Click για ανάπτυξη... Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.146 24-07-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... Λογικο ειναι μετα απο μια ημερα παθους και κοπωσης,παντως μην του βλεπεις ετσι ειναι η νηνεμια πριν την καταιγιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:35 Η katerina10: #19.147 24-07-08 00:35 Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.148 24-07-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι ακομα μεσα ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:38 Η katerina10: #19.149 24-07-08 00:38 Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.150 24-07-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Click για ανάπτυξη... Εχω ορεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:41 Η katerina10: #19.151 24-07-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καληνυχτα Γιουλη!Ονειρα γλυκα... Για τον Μορφεα και την Καλυψω παντως θα ευχηθω καλη δυναμη για αποψε.... Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.145 24-07-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να έρχεσαι όποτε θες! Εισαι μια δροσερή νότα στη παρέα μας! Click για ανάπτυξη... Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.146 24-07-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... Λογικο ειναι μετα απο μια ημερα παθους και κοπωσης,παντως μην του βλεπεις ετσι ειναι η νηνεμια πριν την καταιγιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:35 Η katerina10: #19.147 24-07-08 00:35 Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.148 24-07-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι ακομα μεσα ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:38 Η katerina10: #19.149 24-07-08 00:38 Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.150 24-07-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Click για ανάπτυξη... Εχω ορεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:41 Η katerina10: #19.151 24-07-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να έρχεσαι όποτε θες! Εισαι μια δροσερή νότα στη παρέα μας! Click για ανάπτυξη... Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.146 24-07-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... Λογικο ειναι μετα απο μια ημερα παθους και κοπωσης,παντως μην του βλεπεις ετσι ειναι η νηνεμια πριν την καταιγιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:35 Η katerina10: #19.147 24-07-08 00:35 Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.148 24-07-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι ακομα μεσα ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:38 Η katerina10: #19.149 24-07-08 00:38 Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.150 24-07-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Click για ανάπτυξη... Εχω ορεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:41 Η katerina10: #19.151 24-07-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προς το παρόν κοιμούνται ψόφιοι, η μία στο γατόδεντρο κι ο άλλος τη φυλάει από κάτω στα πλακάκια Click για ανάπτυξη... Λογικο ειναι μετα απο μια ημερα παθους και κοπωσης,παντως μην του βλεπεις ετσι ειναι η νηνεμια πριν την καταιγιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:35 Η katerina10: #19.147 24-07-08 00:35 Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.148 24-07-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι ακομα μεσα ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:38 Η katerina10: #19.149 24-07-08 00:38 Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.150 24-07-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Click για ανάπτυξη... Εχω ορεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:41 Η katerina10: #19.151 24-07-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.148 24-07-08 00:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι ακομα μεσα ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:38 Η katerina10: #19.149 24-07-08 00:38 Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.150 24-07-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Click για ανάπτυξη... Εχω ορεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:41 Η katerina10: #19.151 24-07-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θοδωρή ακόμα μέσα είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι ακομα μεσα ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:38 Η katerina10: #19.149 24-07-08 00:38 Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.150 24-07-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Click για ανάπτυξη... Εχω ορεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:41 Η katerina10: #19.151 24-07-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.150 24-07-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Click για ανάπτυξη... Εχω ορεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:41 Η katerina10: #19.151 24-07-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η νεολαία το καίει απόψε ε???Εχεις όρεξη για κουβέντα ή θα πας για ύπνο? Click για ανάπτυξη... Εχω ορεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:41 Η katerina10: #19.151 24-07-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω ορεξη... Click για ανάπτυξη... Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.152 24-07-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Στο λέω γιατί δεν απάντησες στο σεντονάκι που σου έγραψα προηγουμένως...Τεσπα, θα πας για συνέντευξη αύριο στη δουλειά ή είναι η πρώτη σου μέρα???? Click για ανάπτυξη... Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:47 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.153 24-07-08 00:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι τα μποξεράκια δεν είναι τα ίδια με τα ανδρικά τα γυναικεία καλό μου...Δεν θα ήταν και πολύ άνετα με πολύ φαρδιά μποξερ σε γυναικείο παντελόνι!!!!! Α οκ..Αφου έχεις κονέ ΤΕΛΕΙΑ!!Δουλεύω από τα 18 (και 17 αλλά δεν το λέμε παραέξω) για αυτό στο πα. Εγώ του Βασίλη του έστειλα και μου είπε ότι όλα καλά πήγαν..Θα δούμε αύριο(κατάλαβα πάλι θα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται το boss!!!) Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina10: #19.154 24-07-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αααα sorry δεν το ειδα,κατσε να σου απαντησω...Αυριο θα μιλησει για μενα ενας φιλος μου που δουλευει σε μια καφετερια για να με παρουν... Click για ανάπτυξη... Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:51 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.155 24-07-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Α!Οκ τοτε..Αχ αυτά τα κονε με τους φίλους είναι ανδρικές υποθέσεις έτσι??Ο φίλος μου ότι δουλειά έχει βρει την έχει βρει από γνωστό του πάντως.΄Και ήταν πάντα με φίλο του εκεί εκτός από μια μόνο.Αφού περνουσε καλά οκ..αλλά...εεεεεε γυναικες μαζί δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν.ΠΟΛΥΣ ανταγωνισμός νομίζω!!Έτσι είμαστε εμείς... Click για ανάπτυξη... Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:53 Η katerina10: #19.156 24-07-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αυτα λεγονται σλιπακια και οχι μποξερακια...Εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ σε μια γυναικα να τα φοραει ισως και περισσοτερο απο τα στρινγκ.Ο Βασιλης ειναι ντροπαλος αμα θελει βοηθεια συνηθως δεν ζηταει γι'αυτο σου ειχα πει να του στειλεις εσυ που εχεις και το παιχνιδι αλλα καλα εκανες μιας και του εστειλες πμ. Click για ανάπτυξη... Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 00:56 Η katerina10: #19.157 24-07-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Και εγω ετσι ειμαι,ολα με κονε... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.158 24-07-08 01:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έλα όχι!!!ΙΟΥ!!!Σλιπάκια???Γυναικεία σλιπάκια..Σαν να λές κοριτσίστικα σοβρακα ή ανδρικές κιλότες...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Τα στριγκ αρέσουν στο 90% των ανδρών περισσότερο και αυτό πριν γνωρίσουν την κοπέλα..Μετά ότι και να φοράει....δεν έχει σημασία ...αφού θα ..βγει.. Λες ε??Χμμ του είπα να με πάρει και τηλ αλλά οκ..Θα μάθουμε αύριο..Πάντως αντί να παιδεύεται μπορώ να του δώσω το δικό μου που έιναι αυθεντικό να το εγκαταστήσει και να μου το δώσει μετά..Αλλά αν είναι ντροπαλός, μάλλον δεν θα θέλει... Click για ανάπτυξη... Δικο μου λαθος,επρεπε να διευκρινισω...Παντως η γοητεια στο γυναικειο σλιπακι ειναι οτι αναδυκνυει το μερος οπου το φοραει δηλαδη διχνει τις γραμμες τις και την κανει πιο σεξι ενω το στρινγκ ειναι κατι το προκλητικο και οχι τοσο κομψο.Οπως ελεγε ενα γνωστος μου,τα εφαρμοστα ρουχα σε μια γυναικα αναδεικνυουν την θυληκοτητα της και την κανουν ποθητη απο το να ειναι τελειως γυμνη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.159 24-07-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 956 957 958 959 960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένος από αυτές τις δουλειές???Βρε συ θοδωρή θες να μου πεις την ηλικία σου??Είναι πολύ ωραίο που ψάχνεις για δουλειά..Υπάρχουν άλλοι που κάθονται και κυπνάνε το μεσημέρι και ζουν με τα λεφτά των δικών τους...Απαπα Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να προσπαθεις μεχρι να ερθει κατι καλυτερο...Ειμαι 18.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2008 στις 01:08 Η katerina10: #19.160 24-07-08 01:08 18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
18 ε???Μικρούλης είσαι!!Χεχεχε!!!Λοιπόν τι να σου πω.???Μάλλον καλή επιτυχία αύριο και ελπίζω να ταιριάξεις με το κλίμα εκεί!Σπουδάζεις καθόλου κάτι???Πέρασες πουθενά ή κάτι τέτοιο?? Ναι αυτό με τα κολλητά ρούχα ισχύει(μου φαίνεται ο τι ο μορφέας και η καλυψώ μας έβαλαν σε αυτό το κλίμα συζήτησης ).Εγώ γενικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αποκαλύψεις(ήμουν και από μικρή λίγο αγοροκόριτσο) φόρεσα μόνο την πρωτοχρονιά φορεματάκι με τακουνάκι(ελάχιστο μη σοριαστώ κι όλας)αλλά από μέσα φόρεσα ένα "ποδηλατικό" ξέρεις τα κοντά κολάν..Συμπέρασμα, ότι δεν φαίνεται αφήνεται στην φαντασία και η φαντασία κατά 99% είναι πολύ πιο καλή από το πραγματικό..Παιδιά αρχίστε να φοράτε πολλά ρούχα για να σας φαντάζονται όλοι με σώμα μοντέλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.