Fotini
Διάσημο μέλος
Τον είχαν καλομάθει στο προηγούμενο σπίτι, ε; Με μπόλικο φαγάκι και κονσερβούλες; Θα του κάνεις δίαιτα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
. Έχει πάντα ξηρή τροφή - που την τρωει αμασητη , σκέφτομαι μήπως εχει προβλημα με τα δοντια του, αν ολα πανε καλα και τον κρατησω θα τον παω στο γιατρο! Μάλλον απο τη βαρεμάρα του έτρωγε τοσο πολυ, ολη μερα κλεισμένος σενα δωματιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Και η Ρενάτα κατεβάζει κροκέτες αμάσητες... Αλλά εκείνη έχει ουλίτιδα, κατάλοιπο του καλυκοϊού... Δεν έχεις αποφασίσει ακόμα αν θα τον κρατήσεις; Κρίμα, νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται είναι χρόνος για να προσαρμοστεί. Δεν είναι εύκολο να ζει σε ένα σπίτι δυο χρόνια και ξαφνικά να βρίσκεται κάπου αλλού - και να βρίσκει και μια γάτα να του κάνει κχχχχχχχχχχχχχ από πάνω... Οι γάτες Βιρμανίας, πάντως, είναι ζώα που τα πάνε καλά με άλλες γάτες και γενικά προσαρμόζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
και συμβουλές απο εσάς για τισ δύσκολες στιγμές!!
ευχαριστώ πολύ που αφιερώνεται χρόνο να μου απαντάτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Δε μου λες τώρα... Ο Άλφι έχει στο κάτω μέρος της κοιλίτσας του τριχούλες που γίνονται μπουκλάκια;
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ασε που μου βαλθεί να δοκιμάσει ολα τα φυτά, με αποτέλεσμα να κάνω ζουγκλα το γραφείο - περιμένει απεξω και αρχίζει τα νιαουυυυυυυυυυυυυυυυυ για να μπει και τα δαγκωσει - ετσι λιγο στην ακρη ...
Fotini
Διάσημο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Το αλλο που κάνει ειναι να μην ακουσει να ανοίγει η εξώπορτα, βρουμμμμ έξω ...πρέπει να ειμαστε σε επιφυλακη οταν μπαινουμε ή βγαίνουμε!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Για τα Μέην Κουν υπάρχει ειδικό θέμα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Δε μου λες, δεν έχει φόβο να πέσει κάτω από το μπαλκόνι; (που μου άρεσε πολύ με την πρασινάδα που έχει το σπίτι γύρω γύρω)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

πριν πόσο καιρό δηλ είναι αυτή η τελευταία φώτο που είναι μικρό??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
εχω πολυ ευχάριστα νεα να σας πω...χτες που γυρισα στο σπιτι ειδα και την Pisu και τον Alfi μονιασμένους!! ιουπιιιιιιιιιιι
ουτε κχχχχ ουτε μρρρρρρρρ - επίσης σημαντικο ειναι οτι κοιμηθηκα μέχρι το πρωι που ξυπναω κανονικα με το ξυπνητηρι, και οχι απο τις 4 π.μ με το αγριονιαουρισμα του χονδρουλη! Ειμαι πολυ ευτυχισμενη, θα κρατησω τον γατουλη...
Τελικα ειχατε δίκιο, λίγο αγάπη ήθελε και αγκαλιτσες και έστρωσε το γατι. Μέχρι που ηρθε και κοιμηθηκε και στο κρεβατι μας, για λιγο βεβαια γιατι η δικη μου δεν τον πολυαφησε και τον εδιωξε να παει στον καναπε να κοιμηθει. Αλλα ολο το βραδυ κιχ δεν εβγαλε!
Το μονο που μου μενει ειναι να βρω ενα τροπο να μην μασαει τα καλωδια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool