Birman-maniacs

Υπάρχουν στο εμπόριο ειδικές θήκες για τα καλώδια ώστε να μην είναι εκτεθειμένα... Ψάξε λίγο σε καταστήματα με ηλεκτρικά είδη (λάμπες, καλώδια, κλπ.) και κάτι θα βρεις. Στην τελική, μπορούν να σου πουν αυτοί που θα τις βρεις;) Πολύ χαίρομαι για τον Άλφι!!! Είμαι σίγουρη ότι είσαι η καλύτερη γατομαμά που θα μπορούσε να του τύχει. Είδες, ήθελε αγάπη και χρόνο να προσαρμοστεί, να νιώσει σπίτι του.. Και με την "πιτσιρίκα" σου θα αρχίσουν τα παιχνίδια και τις "γλύκες" και θα είναι τέλεια μαζί:)

Πάει και αυτό... Άλλος τώραααααα (με θέμα για γατί Βιρμανίας)!!!!!!!!! Να παίρνετε σειρά:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μονο που μου μενει ειναι να βρω ενα τροπο να μην μασαει τα καλωδια...:hmm:
Δες αυτό το θέμα για τα καλώδια... Και εδώ τη δική μας πατέντα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκεφτηκαμε και εμεις αυτο με τις θηκες για καλωδια...Μα να τον βλεπατε πως παει πισω απο την τηλεοραση και αρχιζει να τα δαγκωνει...αργα αργα νωχελικά....:blink: πανε διπλα του, του υψωνουμε τη φωνη, μην και αλλα τετοια , και αυτοσ εκει το χαβα του..:lol:

Σκεφτηκαμε και εμεις αυτο με τις θηκες για καλωδια...Μα να τον βλεπατε πως παει πισω απο την τηλεοραση και αρχιζει να τα δαγκωνει...αργα αργα νωχελικά....:blink: πανε διπλα του, του υψωνουμε τη φωνη, μην και αλλα τετοια , και αυτοσ εκει το χαβα του..:lol:
Εγώ κατάφερα να το σταματήσω με τον εξής τρόπο:
Όταν τον δεις να δαγκώνει το καλώδιο τον διώχνεις και πας στο καλώδιο και το αλοιφεις ή με λίγο οινόπνευμα(εγώ έχω ένα τζελ οινοπνευματούχο, για να καθαρίζεις τα χέρια σου όταν δεν μπορείς να τα πλύνεις),ή περνάς από πάνω ένα υγρό μαντηλάκι με άρωμα λεμόνι, τελοσπάντων κάτι με έντονη μυρωδιά. Μετά ο γάτος θα ξαναπάει στο καλώδιο,(αυτό είναι το μόνο σίγουρο:lol:)όταν θα το μυρίσει θα γίνει καπνός. Αυτό θα πρέπει να το επαναλάβεις καμμιά δεκαριά φορές(δυστυχώς...:() αλλά στο τέλος θα το πιάσει το νόημα;). Λίγο υπομονή θέλει μόνο:happy:.
Πατέντα κατοχυρωμένη και επιβεβαιωμένη από kittycat:up:!

ή περνάς από πάνω ένα υγρό μαντηλάκι με άρωμα λεμόνι, τελοσπάντων κάτι με έντονη μυρωδιά.

Μη σου πω να πασαλείψεις το καλώδιο με πραγματικό λεμόνι ή χυμό πορτοκάλι... Αυτό το τελευταίο θα τον διώξει σίγουρα, είναι τσεκαρισμένο:P

Renata τι τελειο φατσουλα ειναι αυτη??:) αχχ για ζουλιγμα ειναι...Το πορτοκαλι το εχο τσεκαρει οτι δεν τους αρεσει.Λιγο τη φλουδα να μυρισουν, στραβομουτσουν και φευγουν χι χι :up:

Renata τι τελειο φατσουλα ειναι αυτη??:) αχχ για ζουλιγμα ειναι...

Είναι στο θυμωμένο της εδώ:P Έχει τα ίδια χρώματα με τον Άλφι:happy:

Ειμαι η Βάσια με την Αθηνά, η Γιούλη με ξέρει και έχουμε ετοιμάσει ήδη το προξενειό. Έχω μία θηλυκιά 6 μηνών κουκλίτσα
Εσύ Άντα, πως τη βρήκες τη κούκλα σου? Πως την λένε??
Έχω κι εγώ ένα ζευγαράκι Βιρμανάκια... Τη Καλυψώ την πήρα από την Ελλάδα και το Μορφέα από εκτροφείο της Γερμανίας. Αλλά δεν ξέρω πως να στείλω φωτό στο forum... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Όλες οι φωτό μου είναι jpg 4MB! Δηλαδή τεράστιες!

Καλώς ήλθες στη παρέα μας Βάσια!!
Παιδιά η Βάσια έχει μια φοβερή Βιρμανοφατσούλα!!
Μπορείς να στείλεις μια φωτό της να την καμαρώσουν όλοι??

Προσπαθώ να βάλω φωτό κάτω από την απάντησή μου... αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται... κανένας για βοήθεια??

Προσπαθώ να βάλω φωτό κάτω από την απάντησή μου... αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται... κανένας για βοήθεια??
καλημέρα!! Εγω πήγα στο gallery, οπου πατησα ''ανεβασμα'' - ανεβασα μια φωτογραφια απο το pc μου και αφου την ανεβασει στο σιτε, σου δινει μια διευθυνση της φωτο που μπορεις να κανεις copy-paste στο μηνυμα οταν γραφεις...Δεν ξερω αν γινεται και διαφορετικα :/:

Τα κατάφερα???

CIMG0291_thumb.jpg
CIMG0305_thumb.jpg

Ναιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!:):):) Γλυκα ειναι...
Αχχ ο Αλφι απο χτες κανει λιγο εμετο...και του ειπα να μην τρωει τα φυτα. ουφφφ τιποτα δεν καταλαβαινει οταν του φωναζω!:mad:

Σε ευχαριστώ Άντα!

Δε ψεκάζεις με κάτι το φυτό, όπως και ό,τι απαγορευμένο του αρέσει??

CIMG0387_676185_thumb.jpg
CIMG0384_thumb.jpg
CIMG0301_thumb.jpg

Μωρέ μήπως έχει τριχόμπαλες το παιδί??
Εγώ τους δίνω κάθε εβδομάδα την πάστα defurum για τις τριχόμπαλες!
Είναι μαλλιαρά τα γλυκούλια μας... ΄

Τα μαζεψα τα φυτα σένα δωματιο...τι να κανω? :/: ευτυχως που ειναι ευδιαθετος, τρωει και πινει κανονικα - ρωτησα και τον γιατρο, δεν εχω λογω ανησυχιας - παιζει και με τη δικια μου. Μια χαρα...απλα μπορει να μασουλαει το φυτο ή οποιαδηποτε αλλη σκανδαλια που κανει και ειμαι διπλα μου και συνεχιζει κανονικα να τη κανει!!!:lol: ασε που οταν τον σπρωχνω για να φυγει, απλωνεται στο πατωμα και επειδη ειναι βαρυς δεν μπορω να τον σπρωξω!! μαλλον ξερει τα κιλα του και το εκμεταλλευται!!!

Μωρέ μήπως έχει τριχόμπαλες το παιδί??
Εγώ τους δίνω κάθε εβδομάδα την πάστα defurum για τις τριχόμπαλες!
Είναι μαλλιαρά τα γλυκούλια μας... ΄
Τι ειναι αυτη η παστα? την παιρνεις απο pet shop? και πως τους τη δινεις?:blink:

Από το Pet shop. Ναι... Είναι σωληνάριο, κολόδες προιόν και βάζω ποσότητα ρεβυθιού στο χέρι μου όπου της αρέσει και το γλύφει!
Από το my cat το είδα κι εγώ... Κάνε κλικ!
https://www.mypetz.gr/threads/defurr-um-m-c.219898/

Παιδιά αυτή είναι η Αθηνά, η Βιρμανούλα της Βάσιας!
Βάσια, δεν άντεξα και της έβαλα φωτό εγώ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ??

athina_thumb.jpg

Nα ρωτήσω και κατι αλλο..την τρωει και μετά κάνει εμετό ή οχι? γιατι της δινω Royal Canin για μακρυ τριχωμα και τριχομπαλες, αλλά απο την εμπειρία μου με τη θηλυκια ειναι οτι δεν ηρεμεί αν δεν κάνει εμετό μια φορα το μήνα..και ας μην βγάζει τίποτα !:/:

Εμένα σπάνια κάνει εμετό. Μόνο όταν τρώει λαίμαργα αμάσητη τη τροφή της...Νομίζω όμως ότι τις βγάζει στα κόπρανα...

Πάντως αν του δίνεις τέτοια τροφή, μάλλον είσαι καλυμένη.
Επειδή και η Καλυψώ μου τρελαίνεται για φυτά, της έχω πάρει τη πρασινάδα για γάτες από το pet shop και δεν ασχολείται έτσι με τα φυτά μου...
Για δες το κι αυτό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back