Birman-maniacs

Axx Γιουλη μου την παίρνω και εγω αυτη τη πρασιναάδα που λες, απλα την εβαλα να μεγαλωσει πριν απο 3 μερες και ακομη να πεταξει φυλλαρακι ....αχχ τι θα κανω? υπομονη δεν εχουν καθολου:mad:Τι ζήτησα μερικες μερες να μεγαλωσει..τιποτα αυτα, νιαου νιαου εχω απο το δωματιο που ειναι τα φυτα μεσα...ελεος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλά απο την εμπειρία μου με τη θηλυκια ειναι οτι δεν ηρεμεί αν δεν κάνει εμετό μια φορα το μήνα..και ας μην βγάζει τίποτα !:/:

:blink::blink::blink:Καλέ, η Ρενάτα δεν έχει κάνει εμετό παρά μία φορά, όταν ήπιε λαίμαργα λίγο γάλα... Όσο για τις τριχόμπαλες, τρώει κροκέτες της Royal Canin, που έχουν στοιχεία για να βοηθούν τον "εμετό". Ο κτηνίατρος μου είπε ότι θα πάρει την πάστα για τις τριχόμπαλες μόνο όταν δω τρίχες στα κακάκια της. Προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος να την επιβαρύνω με άλλα πράγματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τότε μάλλον θα ξεκινήσω κι εγώ την ειδική τροφή και θα κόψω την πάστα...

Ποιές κροκέτες τρώνε, Γιούλη;:hmm:

Kitten δίνω και στους δύο τώρα, γιατί δεν είναι δυνατόν να ξεχωρίσω το φαγητό τους... Βάσει του εκτροφέα, αφού η Καλυψώ δεν είναι στειρωμένη μπορεί και αυτή να τρώει kitten.
Την Άνοιξη θα αναμίξω το kitten, με τροφή που θα βοηθά στην αλλαγή του τριχώματος της Royal Canin- "skin & care" γιατί πέρυσι η Καλυψώ μου μάδησε υπερβολικά...
Επίσης υπάρχει μια σειρά της Royal η "pure feline" (αν δεν κάνω λάθος) που έχει την τροφή "bellezza" = ομορφιά, πλούσια σε "ω" θα την δοκιμάσω κι αυτή... Κι από Σεπτέμβρη που θα χρονίσει ο Μορφέας, θα δω...

Έχω μια γάτα Βιρμανίας, την οποία απέκτησα πρόσφατα, τον περασμένο Οκτώβρη. Θυμάμαι που έψαχνα εδώ για πληροφορίες όταν αποφάσισα να πάρω γατί Βιρμανίας και δεν υπήρχε κανείς να μου δώσει πληροφορίες. Ως δια μαγείας τους τελευταίους μήνες έχουν εμφανιστεί μερικά μέλη στο φόρουμ που είναι κάτοχοι γατιών αυτής της ράτσας. Αναρωτιέμαι πόσοι είμαστε και ποιά γατιά έχουμε, καθότι αυτή η ράτσα είναι σπάνια στην Ελλάδα.

Αυτοσυστηθείτε, παρακαλώ...:)
γειά σου ψάχνω εδώ και πολύ καιρό Βιρμανίας και δεν βρίσκω πουθενά εσύ πήρες από εξωτερικό ή τελικά βρήκες Ελλάδα? γιατί από όσο ρώτησα εκτροφείο δεν υπάρχει Ελλάδα, αλλά δεν βρήκα και κάποιον που να μπορεί να μου βρεί ή να έχει

Κώστα, πήρα τη γάτα μου από εκτροφέα της Ιταλίας. Δυστυχώς, εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανείς που να εκτρέφει αυτά τα υπέροχα γατιά. Όσοι έχουμε καθαρόαιμα γατιά Βιρμανίας, τα πήραμε από το εξωτερικό... Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να συννενοηθείς με έναν εκτροφεά, π.χ. στην Ιταλία, και να πας ο ίδιος να το φέρεις; Το βασικό "πρόβλημα" είναι τα χρήματα, νομίζω, και όχι τόσο η απόσταση...

Την πήρα από εκτροφέα στην Ιταλία;)
πόσο σου στοίχισε όλη η διαδικασία? σου την έστειλαν ή επρεπε να πας να την πάρεις

1.000 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (να έρθει με αεροπλάνο από Μιλάνο). Δε χρειάστηκε να την πάρω εγώ, βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος, που πήγε για δική του δουλειά, και επιστρέφοντας την έφερε μαζί του. Πάντως, κάπου τόσα θα σου κοστίσει... Τα δίνουν για όχι λιγότερα από 550 ευρώ και αν βάλεις τα μεταφορικά τα δικά του και τα δικά σου, συν κάποια έξοδα διαμονής για ένα βράδυ... Μαζεύονται... Ξεκίνα οικονομίες από τώρα και επικοινώνησε με έναν εκτροφέα αυτό τον καιρό που έχουν γέννες και μωρά να δώσουν. Μετά δε θα βρίσκεις;)

Κουίζ: πού είναι η γάτα;:P

showimage.php
[/URL][/IMG]

Συνημμένα

• Pou eimai;.JPG
    Pou eimai;.JPG
    195 KB · Εμφανίσεις: 52
Εκτροφεία και site για γάτες Βιρμανίας

γειά σου ψάχνω εδώ και πολύ καιρό Βιρμανίας και δεν βρίσκω πουθενά εσύ πήρες από εξωτερικό ή τελικά βρήκες Ελλάδα? γιατί από όσο ρώτησα εκτροφείο δεν υπάρχει Ελλάδα, αλλά δεν βρήκα και κάποιον που να μπορεί να μου βρεί ή να έχει

Ψαχούλεψε σ'αυτά τα sites.
Θα βρεις πολλά εκτροφεία!!!
Καλή πλοήγηση!
Εύχομαι σύντομα να βρεις όπως κι εμείς, το Βιρμανάκι των ονείρων σου!!

https://www.eurobirman.com/ BIRMANS IN EUROPE – BREEDERS ETC.

https://www.birmanbreeder.com/site.htm BREEDERS IN EUROPE

https://www.semilonghaircats.co.uk/slhbreeds/birmanbreed.htm BREEDERS IN THE UK

https://www.birmancatclub.co.uk/Breeders.htm BREEDERS IN THE UK (EXPORTS…)

https://absolutelycats.tripod.com/23Birman.html BREEDERS WORLDWIDE 2

https://www.catterysearch.com/listing_by_breed.asp?BreedID=10 BREEDERS WORLDWIDE 1

https://animalfocus.com/cgi-bin/search/dataseek.cgi BREEDERS WORLDWIDE 3

https://absolutelycats.tripod.com/ BREEDERS WORLDWIDE & GREECE !

πως βάζω φωτογραφίες ρε παιδιά για να δειτε τη γκρινιάρα Αθηνά?

φοτο

καλησπερα σε ολους! Για να βαλεις φοτο πας στο πρωτα στο photobucket ανεβαζεις τις φοτο απο τον pc σου πατας edit τις κανεις σμινκρινση για να χωραν εδω μεσα και μετα αποθηκευση σε ενα φακελο στον pc σου με paste. πας μετα galleri εδω τις ανεβαζεις να τις βλεπουν ολοι αν θες και οποτε θες να βαλεις καποια στο μυνημα σου την κανεις copy και paste στο μυνημα και τελος!!!!!!!!!!
Γατοφιλεναδα Γιουλη τι κανεις? Καλα εχεις γατοαποριες και δεν με ρωτας? Καλε οι τριχομπαλες βγαινουν στα κακακια και οχι τοσο συχνα στις Βιρμανιας. Τι να πουν οι δικες μου?

Βάσια!
Εγώ πήγα στο gallery μετά στο ανέβασμα, μετά browse και την κατέβασα. Μετά copy paste κάτω από την απάντησή σου....

Νάντια!! Μεγάλη γατομητέρα!! Βρε, έγινα κι εγώ έμπειρο παιδί!

χα

Α καλο ε!~!!!

Καλε οι τριχομπαλες βγαινουν στα κακακια και οχι τοσο συχνα στις Βιρμανιας. Τι να πουν οι δικες μου?

Τι εννοείς, "μεγάλη γατομάνα"; Η Ρενάτα τις βγάζει από το στόμα και όχι με τα κακά της...:hmm: Λες να μην είναι Βιρμανίας;:lol:

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??

Γιούχουυυυυ, Ζορίκα... έχουμε ξεφύγειιιιιιι:lol:

?

Αυτες φωτεινη δεν ειναι τριχομπαλες , ειναι τριχες που δεν εχουν περασει στο στομαχι να διασπαστουν απλα παραμενουν στον εισοφαγο και βγαινουν απο το στομα. Δεν ξερω γιατι εχεις αυτο το υφος απεναντι μου! Το ιδιο εκανες και σε μια μου ερωτηση για την 9η εκθεση γατας. Αν σου εχω κανει κατι μπορω να ζητησω και συγνωμη. Αλλα κανεις δεν γεννηθηκε να τα ξερει ολα και εδω μεσα ανταλασουμε γνωσεις και εμπειριες. Τωρα αν καποιος εχει ξεφυγει ας επιστρεψει!!!

;)Καλα zorica. Εσυ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back