Birman-maniacs

επειδή τώρα διάβασα τη συζήτηση για τα τριχοβεζοάρια (τριχόμπαλες) σας ενημερώνω ότι πρώτα κάνουν έμετο για να τα βγάλουν και μετά τα αποβάλλουν με τα κόπρανα.Defurum τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, έχει και βιταμίνες ότι πρέπει για το τρίχωμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχω πρόβλημα μου λέει ότι είναι μεγάλες οι φωτογραφίες έκανες κάποιοα επεξεργασία πριν?
Έκπληξη!!

Καλημέρα!!

Υ.Γ.Πήγες στο gallery να αναβάσεις φωτό? Αν ναι, έχεις ένα άλμπουμ εκεί. Κάνε copy - paste της φωτό που θέλεις, κάτω από την απάντησή σου!

athina_thumb.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!! Ο Αλφι κανει πιπι του ορθιος!!!!!!! με αποτέλεσμα να κάνει κίτρινο τον τοίχο που ειναι δίπλα στη λεκανίτσα με την άμμο!!:blink: τι αλλο θα δουν τα ματάκια μου???:confused:

Αστα και η δικιά μου που είναι θηλυκιά όρθια κατουράει και μόνο σε γωνίες.Λύση η κλειστή τουαλέτα, τίποτα άλλο!

Μηπως ψεκαζει:confused:

Αυτό σκέφτηκα και εγω...πρέπει να αγοράσω μια επειγόντως!!:cool: Απλά ειναι λίγο ακριβούτσικες...ειδα μια απο τη Ferplast που ειναι κλειστή και έχει και σίτα για εύκολο καθάρισμα. Στην Ελλάδα ειναι δυσεύρετη, μου φαίνεται θα την πάρω απο το εξωτερικό..:happy:

Μηπως ψεκαζει:confused:
Οχι ακριβώς...παει σε μια γωνια της λεκάνης και αντι να κάθεται, κάνει όρθιος ...ε και κατουράει και τον τοίχο.:down: Ειναι στειρωμένος, νόμιζα οτι μόνο οταν ειναι ''ενεργοί'' μαρκάρουν την περιοχή τους οι αρσενικοί..:hmm:

Σωστά μόνο οι αρσενικοί με όρχεις ψεκάζουν εκτός αν στειρωθεί μετά την ενεργοποίηση του ψεκασμού, οπότε θέλει χρόνο να το κόψει.Αλλά σου λέω και η δικιά μου όρθια κατουράει, είναι τέρατα!όταν την πήρα είχα ανοιχτή τη λεκάνη για να συνηθίσει και τα έκανε έξω.Άσε που προσπαθεί να τα θάψει ξύνοντας την οροφή της λεκάνης.ΤΡΕΛΑ

Βλέπετε πάντως με βοηθάει παντού η κούκλα μου, και στο άπλωμα ρούχων

Σωστά μόνο οι αρσενικοί με όρχεις ψεκάζουν εκτός αν στειρωθεί μετά την ενεργοποίηση του ψεκασμού, οπότε θέλει χρόνο να το κόψει.Αλλά σου λέω και η δικιά μου όρθια κατουράει, είναι τέρατα!όταν την πήρα είχα ανοιχτή τη λεκάνη για να συνηθίσει και τα έκανε έξω.Άσε που προσπαθεί να τα θάψει ξύνοντας την οροφή της λεκάνης.ΤΡΕΛΑ

Ειναι χαρακτηριστικο της ράτσας τους, το να σε ακολουθουν παντού ...να δουν τι κάνεις :rolleyes:. Και εγω κάνω τις δουλειες του σπιτιού με συνοδεία γατιών, οποιο συρτάρι ανοιγω -τσουπ μέσα, να δουν τι έχει.Το πρωι πλένω τα δοντια μου και μακιαρομαι με τη γάτα στο νηπτιρα, δίπλα μου, να δει τι κάνω...:lol:

Μη γελάτε με τα χαζοβιρμανάκια, είναι χαζά αλλά αξιολάτρευτα!έχω δει πολλές γάτες λόγω επαγγέλματος αλλά τέτοια απαλή μπαλίτσα ποτέ ξανά

Μη γελάτε με τα χαζοβιρμανάκια, είναι χαζά αλλά αξιολάτρευτα!έχω δει πολλές γάτες λόγω επαγγέλματος αλλά τέτοια απαλή μπαλίτσα ποτέ ξανά
Επαγγελμα παρακαλω η ειναι αδιακρητη ερωτηση?:)

Επαγγελμα παρακαλω η ειναι αδιακρητη ερωτηση?:)

Κτηνίατρος αν δεν κάνω λάθος;;;;;:hmm:

Κτηνίατρος αν δεν κάνω λάθος;;;;;:hmm:
Τελεια τοτε!Ηρθε και γυναικα doctor στη γατοπαρεα:)

έχω πρόβλημα μου λέει ότι είναι μεγάλες οι φωτογραφίες έκανες κάποιοα επεξεργασία πριν?
Ναι. Μάρκαρέ τες, πάτα δεξί κλικ και πάτα "send to mail recipient". Μετά μίκρινέ τες ακολουθώντας την εντολή και κάνε copy paste από τη σελίδα του e-mail στο desk top.
Στο ανέβασμα από το gallery πήγαινε στο browse και φέρτες από το desk top.
Σε μπέρδεψα?

επειδή τώρα διάβασα τη συζήτηση για τα τριχοβεζοάρια (τριχόμπαλες) σας ενημερώνω ότι πρώτα κάνουν έμετο για να τα βγάλουν και μετά τα αποβάλλουν με τα κόπρανα.Defurum τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, έχει και βιταμίνες ότι πρέπει για το τρίχωμα!
Μπράβο γιατρέ μου, κι εγώ defurum χρησιμοποιώ! Και frontline για τα παράσιτα...
Κάτι άλλο. Το Milbemax για τα σκουλήκια το δίνουμε σε εγγύους?

κτηνίατρος

καλυτερα κατά την εγκυμοσύνη να μην δίνεισ κατι, ο αποπαρασιτισμός γίνεται κάθε 3 -5 μήνες.Τα γατάκια που είναι μέσα στο σπίτι δεν κολλάνε οπότε το 5 μηνο είναι καλο.Αν είναι έγκυο μη δώσεις και δίνεις μετά τον τοκετό

Μην μου πεις οτι είναι έγκυος κιόλας η Καλυψώ από τον Μορφέα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back