Birman-maniacs

Ειναι χαρακτηριστικο της ράτσας τους, το να σε ακολουθουν παντού ...να δουν τι κάνεις :rolleyes:. Και εγω κάνω τις δουλειες του σπιτιού με συνοδεία γατιών, οποιο συρτάρι ανοιγω -τσουπ μέσα, να δουν τι έχει.Το πρωι πλένω τα δοντια μου και μακιαρομαι με τη γάτα στο νηπτιρα, δίπλα μου, να δει τι κάνω...:lol:

Και εμείς μια απ' τα ίδια...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γατάκι σε συσκευασία δώρου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το Milbemax για τα σκουλήκια το δίνουμε σε εγγύους?

Εγώ το δίνω στη Ρενάτα (κατά σύσταση του κτηνιάτρου της) κάθε 3μηνο... Το Frontline είναι αυτό το υγρό που το βάζουν στο σβέρκο; Αν ναι, τότε το σιχαινόμαστε - κι εγώ και η Ρενάτα:mpliaks:

και αν τα γατάκια σας δεν δέχονται χάπι αποπαρασιτισμού, profender κορίτσια, μπαίνει όπως το frontline, βέβαια μετά την αμπούλα κάνουν σαν υστερικά, εμένα χτες έτρεχε σαν παλαβή

ναι αλλα χωρις frontline τι κανεις για ψύλλους?

Μην μου πεις οτι είναι έγκυος κιόλας η Καλυψώ από τον Μορφέα?

Είπες τίποτα???

CIMG0371_thumb.jpg

Έλα... πλάκα κάνω!!
Ήταν οι πρώτες δοκιμαστικές! Δεν ήταν αποτελεσματικός... ακόμα... απ' ότι βλέπεις συμπεθέρα μου όμως... το παιδί... έχει προδιαγραφές!!
Κατά 99% δεν έγινε κάτι, αλλά μέχρι να περάσει το πρώτο 20 ήμερο δεν της δίνω ακόμα τίποτα!

ναι αλλα χωρις frontline τι κανεις για ψύλλους?

Τίποτα:confused: Δεν έχει ψύλλους η Ρενάτα:confused: Αν είχε, θα είχα δει μαυράκια στη γούνα της, ειδικά στην κοιλιά... έτσι δεν είναι;

Μία ακόμα Ρενάτα...:)

https://www.youtube.com/watch?v=HqLz5yyfidY

Καλά πρώτα θα δεις τι γάτα να μαδιέται από το ξύσιμο και μετά τα κακά των ψύλλων.Αν έχεις φυτά θα έχεις και ψύλλους, μολις η θερμοκρασία ανέβει πάνω από 10-20 θα γίνει πανικός.Εγώ δεν έχω φυτά αλλά και μόνο που βγαίνει στο μπαλκόνι δεν παίρνω το ρίσκο.Το σιχαίνονται αλλά τι να κάνουμε, Άνοιξη και καλοκαίρι όπωσηποτε

Καλά μη το λες Γιούλη ρώτησα και στο πανεπιστήμιο και διάβασα πολλά αν έγινε το συμβάν μπορεί πολύ πιθανόν να είναι μητέρα!από μικρός στα καλά ο Μορφέας.Άντε και στην Αθηνά, συγγνώμη σας αφήνω γιατί πεινάει το γκρινιάρικο!

CIMG0317_thumb.jpg
GoodMorningMum_thumb.jpg

Και να φανταστείς ότι πριν λίγο καιρό προσπαθούσε να την θηλασει κι αυτή καθόταν σα χαζή!
Κοίτα αγάπες...! Είμαστε και τρυφερούληδες!

Είναι τέλεια τα μωρά!καλά θηλάζει το χαζό αλλά προσπαθεί να κάνει κι άλλα?Η Αθηνά πάει σε μία προβιά που έχω και ζυμώνει, νομίζει ότι είναι η μαμά της, πολύ γέλιο.Πιστεύω το καλοκαίρι να έρθει σε οίστρο και να κάνει τα δικά της γατο μπαλάκια

Καλά μη το λες Γιούλη ρώτησα και στο πανεπιστήμιο και διάβασα πολλά αν έγινε το συμβάν μπορεί πολύ πιθανόν να είναι μητέρα!από μικρός στα καλά ο Μορφέας.Άντε και στην Αθηνά, συγγνώμη σας αφήνω γιατί πεινάει το γκρινιάρικο!

Γι'αυτό την προσέχω... μπας και...Μακάρι...

Ωρίστε η Αθηνά με τη μαμά της.Δεν μπορώ να κάνω τισ φωτό, οπότε τις βάζω σαν υπογραφή

Είναι τέλεια τα μωρά!καλά θηλάζει το χαζό αλλά προσπαθεί να κάνει κι άλλα?Η Αθηνά πάει σε μία προβιά που έχω και ζυμώνει, νομίζει ότι είναι η μαμά της, πολύ γέλιο.Πιστεύω το καλοκαίρι να έρθει σε οίστρο και να κάνει τα δικά της γατο μπαλάκια

Μορφέος θέλοντος (και Αθηνάς βέβαια)... θα τα κάνετε...
Είναι μωρέ και η Αθηνά... άπαιχτη! Μπράβο πολύ χαίρομαι!!
Κανέναν άλλο Βιρμανοιδιοκτήτη δεν γνωρίζεις να τον βάλουμε στους Birmaniacs?

CIMG0308_thumb.jpg
CIMG0375_thumb.jpg

Τους είδες όμως να το κάνουν ή απλά την καβάλισε?Η Καλυψώ είναι σε οίστρο τώρα?

Μπα με κόπο βρήκα εσένα και είναι ότι καλύτερο
Μορφέος θέλοντος (και Αθηνάς βέβαια)... θα τα κάνετε...
Είναι μωρέ και η Αθηνά... άπαιχτη! Μπράβο πολύ χαίρομαι!!
Κανέναν άλλο Βιρμανοιδιοκτήτη δεν γνωρίζεις να τον βάλουμε στους Birmaniacs?

CIMG0308_thumb.jpg
CIMG0375_thumb.jpg

Ωρίστε η Αθηνά με τη μαμά της.Δεν μπορώ να κάνω τισ φωτό, οπότε τις βάζω σαν υπογραφή
CIMG0380_thumb.jpg

Στείλε μου με προσωπικό μήνυμα το τηλ. σου να σε πάρω να σου πω πως θα κάνεις το αλμπουμ!
Κοίτα εδώ και τη πυργοδέσποινά μου την Καλυψώ!

Αλλά και ο Μορφέας κουκλί!στον Γιώργο (τον φίλο μου) του αρέσουν οι σκούρες Βιρμανίας , δηλαδή του αρέσει η Καλυψώ, εμένα όμως μου αρέσουν τα χρώματα του Μορφέα και θέλω να κρατήσω ένα τέτοια αγοράκι, κουκλάκι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back