Birman-maniacs

Μπράβο, καλή γατομάνα! Όταν τα πάρεις, να βάλεις φωτογραφίες, εντάξει;;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ bye καλο μεσημέρι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έλα θα τον στειρώσεις τόσο μικρό να παθει κάτι το παιδί!

Και τη Ρενάτα στους 7 μήνες τη στείρωσα και είναι μια χαρά:confused: Πάντως, κάτσε να μου τον δώσουν πρώτα γιατί τους είπα για το πρόβλημα της Ρενάτας σήμερα:/:

DSCN0295.jpg
κορίτσια αυτό για αύριο που θα πιασετε δουλειά και θα ξεκινήσετε να τσαταρετε.Άντε γιατί οι british και persian maniacs μας έχουν περάσει, τσαταρουν σαν τρελοί:(εσεις λείπετε πολύ:(

Πω πω,το ΙΚΕΑ θρηνεί τον αδικοχαμένο του δράκο...:lol::lol::lol:

αστα, τον έχει μαδήσει η μικρή....

4359.jpg
το καινούριο της όμως πιθανό σπίτι (Γιούλη, Φωτεινή σας αρέσει? θα βάλω κι άλλο ένα να μου πειτε τη γνώμη σας, ποιο να παραγείλω)

th_43683.jpg
και αυτό

Πολύ ωραία και τα δύο,νομίζω το πρώτο είναι ψηλότερο ή μου φαίνεται?Εγώ θα διάλεγα το πρώτο:)

κΆντε γιατί οι british και persian maniacs μας έχουν περάσει, τσαταρουν σαν τρελοί:(εσεις λείπετε πολύ:(

που το είδες καλέ,:blink: στους british η μόνη που τσατάρει είμαι εγω:lol::lol::lol:...
μπουχουυυυυ, μόνη μου τα λέω σχεδόν.:cry:.:cry::cry:..βοηθάει λίγο και η Luna βέβαια, αλλά κυρίως είμαι μόνη μου:(

Υ.Γ. Βάσια, από που τα παραγγέλνεις αυτά;;;;

ναι η αλήθεια είναι ότι το πρώτο είναι κατά 40 cm πιο ψηλό, αλλά το δεύτερο αν παρατηρήσετε έχει τρύπα και συνεχίζει σαν σωλήνας για να ανεβαίνουν και να κρύβονται.Τα έχουν όλα τα pet city και γενικώς τα pet shops,εγώ θα τα παραγείλω από ένα κτηνιατρείο που έχει και τέτοια είδη.Raisa δεν είσαι μόνη σου, πως έχεις και κάποιους άλλους, εγώ κανέναν, καλά που είστε κι εσεις τα weekend και τις αργίες,θα κάνουμε weekend maniacs:)

Κοίτα Bάσια αν θες να κάνει bungee jumping παρ'το πρώτο,αλλιώς θα γίνει τυφλοπόντικας:lol:Εσύ να φανταστώ σ'αρέσει το δεύτερο περισσότερο?Σε τι τιμή είναι αυτά?

Kαλημερα,εγω ψηφιζω το δευτερο που ειναι πιο χαμηλο και φαινεται πιο διασκεδαστικο αφου απ'οτι μπορω να διακρινω εχει και κρεμαστη μπαλα για να παιζει η Αθηνα.

Καλημέρα σε όλους, όχι δεν έχω κάποια προτίμηση, μου αρέσουν και τα 2, βασικά μου άρεσε όλος ο κατάλογος,αυτά που μου άρεσαν πιο πολύ ήταν κάποια που έφταναν στο ταβάνι, αλλά ήταν λίγο υπερβολικά, δεν θα μπορούσα να την πιάσω αν ήθελα.Τιμες δεν γνωρίζω, αύριο θα μάθω, αλλά μπορεί να μας πει η Γιούλη που έχει παρει ήδη κάποια

Καλημέρα Βιρμανόφιλοι!!

Μετά από ένα υπεβολικά ξεκούραστο τετραήμερο επέστρεψα!! (βαρέθηκα να κάθομαι...)
Ωραία όλα τα γατοδεντράκια Βάσια... Πρέπει να κυμαίνονται από 50 - 80 ευρώ... απ'ότι θυμάμαι... Εγώ αποφεύγω αυτά που έχουν μέσα κλειστούς κύβους γιατί τα δικά μου δεν μπαίνουν μέσα... προτιμούν να αερίζονται...! :lol:

ελα ρε Γιούλη με έχετε αφήσει και τσατάρω μόνη μου τόσες μέρες.:(καλα που είναι και η Raisa και λέμε καμιά κουβέντα μια από εδώ μια στα british.Τι κάνουν τα κουκλιά σου?εδώ η χοντρούλα όσο πάει αυξάνεται και πληθαίνει χιχι

κρύψε και καμιά κουβέντα ρε συμπεθέρα, να συμπεθεριασουμε και με κανένα αλλον.Βασικά το είδα σε ένα site που είχες στείλει από ένα εκτροφείο, οπου έλεγε διάφορα για τα βιρμανάκια, πότε να τα ταιζεις κτλ, έχω φάει το site και δεν το βρήσκω πάλι ρε παιδί μου με τίποτα γιατί η Φωτεινή δεν με πιστεύει.Παντως εμένα εκτροφείς ήθελαν να μου δώσουν αρσενικό στειρωμένο από τους 3 μήνες και είπα εγώ όχι, και ότι είναι απαράδεκτο να ευνουχιστεί τόσο μικρο.Και μάλιστα από εκτροφείο που ήταν πολύ φημισμένο, τα έδινε 1000 ευρώ https://home9.inet.tele.dk/birma/indexe.htm αυτή συγκεκριμένα, και πούλαγε γατάκια μιας διαστάυρωσης που είχε κατα λάθος γίνει βιρμανικό με exotic 500 ευρώ, έλεος!

ελα ρε Γιούλη με έχετε αφήσει και τσατάρω μόνη μου τόσες μέρες.:(καλα που είναι και η Raisa και λέμε καμιά κουβέντα μια από εδώ μια στα british.Τι κάνουν τα κουκλιά σου?εδώ η χοντρούλα όσο πάει αυξάνεται και πληθαίνει χιχι

Κι εμένα μου λείψατε!!
Ραίσα τι ωραίες φωτό!! Ευχαριστούμε!

Κοριτσια καλημερα τι κανετε??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back