Birman-maniacs

ναι γιατί το είδες κάπου?
Βασικά το βρήκα σε ενα σιτε...το θέμα ειναι οτι ειναι στα ρουμάνικα ( ειμαι τυχερή γιατι ξερω τη γλώσσα). Εχει πολλα ενδιαφέροντα πράγματα και καλές τιμες...ας πουμε αυτό το γατόδενδρο το έχει 88 ευρω και εχει ύψος 1.42 εκατοστά. Μπορεί να κανονίσω με μια φιλη μου να μου τα στείλει...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γαλλικό γλυκο με πολυ πολυ γάλα!:confused: θα πάρω και εγω το dvd με τα βιρμανάκια! αν και δεν θυμάμαι να της αρεσαν ποτέ οι ταινίες με ζώα, με πιο πολυ ενδιαφέρον παρακολουθεί κινούμενα σχέδια!:happy:
Άντα... τις νυχοθήκες μη ξεχάσεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα βάλεις κι εσύ καλέ?
τα έχω δει τα γατάκια, αλλά πιο πολύ μου αρέσει ο κήπος και το αίθριο που έχουν κάνει.Μήπως να το σκεφτείς το εκτροφείο πάλι?

θα το δούμε, μην ανησυχείς.Βασικά θα ερχόμουν και μόνη μου, αλλά όταν μπαινει στο κλουβί λυσσάει, ενώ οταν την κρατάω αγκαλιά δεν έχει πρόβλημα, γκρινιάζει λιγο και μας γεμίζει τρίχα αλλά βολεύεται στην αγκαλια, οποτε πρέπει να είμαστε 2, θα το κανονίσω μην ανησυχείς!το μονο που φοβάμαι είναι την Καλυψώ, μην μυρίσει η μια την άλλη και στραβομουτσουνιάσουν:blink:

Βρε έρχομαι κι εγώ... μην ανησυχείς... ο δικός μου είναι βολικό παιδάκι... τον βάζω στη γατοφόρο του μπροστά και με ζώνη (πως με βρίσκεις? :lol:) και τον φέρνω χωρίς πρόβλημα!

... κάπου είχα διαβάσει για κάτι θήκες για καλώδια, ξερετε κάτι?:redface:[/quote]
Ναι ειναι πολυ καλές, απλα θέλει καποιος να ασχοληθεί με αυτο..και συν οτι λίγο απο το καλώδιο παντα θα εξέχει.:(

θα σας αφήσω για λίγο,πάω τράπεζα να πληρώσω για την εγγραφή της Αθηνάς στον ΕΟΓ.Γιούλη εσένα στο έστειλαν ή πήγες στο γραφείο να πάρεις το pedigree?

θα σας αφήσω για λίγο,πάω τράπεζα να πληρώσω για την εγγραφή της Αθηνάς στον ΕΟΓ.Γιούλη εσένα στο έστειλαν ή πήγες στο γραφείο να πάρεις το pedigree?
Πήγε εκεί ένας φίλος μου (ο γνωστός Μιχάλης) και μου το έφερε...

που είναι το γραφείο?

Θα σου πω... δεν ξέρω...!

θα βάλεις κι εσύ καλέ?
τα έχω δει τα γατάκια, αλλά πιο πολύ μου αρέσει ο κήπος και το αίθριο που έχουν κάνει.Μήπως να το σκεφτείς το εκτροφείο πάλι?
Βάσια το Μορφέα να δεις στο εκτροφείο θέλω, στο kitten gallery, litter "b" !!!

Καλημέρα, κοριτσάρες... Όλα καλά; Να σας πω τι έπαθα εχτές το βράδυ με την τρελέγκω τη Ρενάτα; Είναι ΠΟΛΥ περίεργη αυτή η γάτα! Η φράση "η περιέργεια σκότωσε τη γάτα" για αυτήν γράφτηκε:( Είχαμε μια βάση με αναμμένα ρεσώ πάνω στο καλοριφέρ στο σαλόνι. Την έπιασε η "μανία" κάποια στιγμή να δει τι είναι αυτό το φωτάκι πάνω εκεί. Την έδιωξα μια φορά και πήγα στο μέσα δωμάτιο ώσπου μετά από λίγο ακούω τον χαλασμό: είχε πάρει φόρα και πήδηξε και έβαλε το πόδι της πάνω στα ρεσώ με αποτέλεσμα να τα σβήσει, να σκορπίσει κερί στο πάτωμα και, το χειρότερο, να κάψει τις τρίχες της πατούσας της και παρολίγον και την ίδια την πατούσα :blink: Την έβαλα κάτω και τη χτένιζα για να φύγει από τη γούνα της το κερί και καθάρισα όσο μπόρεσα και την πατούσα που είχε γίνει αγνώριστη - μέχρι και τα μαξιλαράκια είχαν ζαρώσει λίγο και είχαν ένα ελαφρύ κόκκινο χρώμα:cry: Ξέρω, εγώ φταίω που άφησα τα ρεσώ στη θέση τους :redface: :redface: Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει όλη φλαμπέ...:cry: :cry:

Καλημέρα, κοριτσάρες... Όλα καλά; Να σας πω τι έπαθα εχτές το βράδυ με την τρελέγκω τη Ρενάτα; Είναι ΠΟΛΥ περίεργη αυτή η γάτα! Η φράση "η περιέργεια σκότωσε τη γάτα" για αυτήν γράφτηκε:( Είχαμε μια βάση με αναμμένα ρεσώ πάνω στο καλοριφέρ στο σαλόνι. Την έπιασε η "μανία" κάποια στιγμή να δει τι είναι αυτό το φωτάκι πάνω εκεί. Την έδιωξα μια φορά και πήγα στο μέσα δωμάτιο ώσπου μετά από λίγο ακούω τον χαλασμό: είχε πάρει φόρα και πήδηξε και έβαλε το πόδι της πάνω στα ρεσώ με αποτέλεσμα να τα σβήσει, να σκορπίσει κερί στο πάτωμα και, το χειρότερο, να κάψει τις τρίχες της πατούσας της και παρολίγον και την ίδια την πατούσα :blink: Την έβαλα κάτω και τη χτένιζα για να φύγει από τη γούνα της το κερί και καθάρισα όσο μπόρεσα και την πατούσα που είχε γίνει αγνώριστη - μέχρι και τα μαξιλαράκια είχαν ζαρώσει λίγο και είχαν ένα ελαφρύ κόκκινο χρώμα:cry: Ξέρω, εγώ φταίω που άφησα τα ρεσώ στη θέση τους :redface: :redface: Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει όλη φλαμπέ...:cry: :cry:

Πω... πω... το κοριτσάκι μας... τι έπαθε :blink:Θα πόνεσε η κακομοίρα...! :(
Αλλά κι εσύ που να το φανταστείς... Τα ζώα βρε παιδιά πρέπει να φοβούνται τη φωτιά...! Μήπως είναι λιονταρίνα σαν και μένα στο ζώδιο??
Άντε να έρθει ο Νταικίρι να έχει με κάτι ν'ασχολείται..!

Να τη κάνουμε μάκια να περάσει?? :kiss:

Χμμ..Ετσι έλεγα και εγω, οτι φοβούνται τη φωτιά, αμ δε!! Η Pisu μια φορά πήγε και μύρισε ενα κεράκι, με αποτέλεσμα να κάψει τα μουστάκια και λίγο τα φρύδια της !! Και τη δευτερη φορά, ειπε να περάσει απο πάνω του ...το κατάλαβα οταν αρχισε να μοιρίζει καμμένη τρίχα στο δωμάτιο και την μάζεψα γιατι δεν ειχε κατάλαβει τίποτα!!:lol:

καλέ τα δικά σας δεν φοβούνται τίποτα!άκου με τη φωτιά, Φωτεινή πως είναι τώρα το κορίτσι?έχει πληγούλα το μαξιλαράκι της?

Γιούλη στείλε μου το τηλ αυτής της Svetlana να πάρω να της πω για τα χρήματα, γιατι μαλλον το έχασα

Γιούλη στείλε μου το τηλ αυτής της Svetlana να πάρω να της πω για τα χρήματα, γιατι μαλλον το έχασα
Στο στέλνω με pm

Εντάξει μπορώ να πω οτι το τζάκι αναμμένο δεν της αρέσει...λίγο στον Αλφι ,που πάει κοντά οταν ειναι αναμμένο, σηκώνεται στα ποδαράκια του και το μυρίζει εκ του ασφαλούς. ΑΛΛΑ και στουσ δυο αρέσει να μπαίνουν στη μαυρίλα μετά!! το καταλαβαίνω απο τις μαύρες πατούσες τους!!
Αυτο που οπου εχει σκόνη και βρωμιά τους αρέσει και πάνε και ξαπλώνουν εκει, πως μου το εξηγείτε? ειδικά οταν σκουπίζω το μπαλκόνι , μέχρι να μαζέψω με το φοράσι τη σκόνη, τσουπ πάνε και ξαπλώνουν :| αχχχχ:/:

ναι το κάνουν για να παίρνουν τη μυρωδιά, έχει με τα κατάλοιπα που έχουν όταν ήταν άγρια για να μην μυρίζουν και τα κυνηγάνε,Και η Αθηνά πάει στο μπαλκόνι που δεν έχει σκουπιστεί για να κυλιστεί, το τερας.Στο καινούριο μας σπίτι θα έχουμε βεράντα 80 τετραγωνικών, να δω τι θα κάνω, θα με φάει η σκούπα και το πλύσιμο, γιατι όποια σκόνη αν έχει θα πάει να τη μαζεύει

Αυριο τελικά θα μάθω για τα γατόδεντρα, σήμερα δεν έχουν μάθει ακομα.Γούλη εσύ τόσο τα είχες πάρει, 70 με 80?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back