Birman-maniacs

Ενώ τώρα ειναι ήμερα?????/ χα χα ας γελάσω!:lol: η χαρά τους ειναι οταν καρφώνω κάτι στον τοίχο π.χ πίνακα, και πανε στη λευκή αυτή ψιλή ψιλή σκόνη και κυλιούνται!! :mad: το μόνο θετικό ειναι που ανέβει ψηλά σε κάτι ντουλάπια - που δεν τα ξεσκονίζω και κάθε εβδομάδα :/: - και μου μαζεύει τη σκόνη χι χι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όντως είναι το καλύτερο ξεσκονόπανο:)ειδικά η ουρά τους :Dεμένα η δικιά μου φοβάται τα ύψη μάλλον, δεν ανεβαίνει πουθενά και στη σιδερώστρα που της αρέσει και της έχω στρώσει κουβέρτα για να κοιμάται, για να ανεβαίνει της έχω βάλει δίπλα ένα σκαμπώ για να πατάει.Είναι και χοντρούλα είναι και ατσούμπαλη που να ανέβει, θα σκοτωθεί.Την δικιά σου την έχω δει που πάει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σε ρωτήσω κατι άσχετο Αντα, πώς έβαλες την ημερομηνία από κάτω, να μετράει την ηλικία?

Θα πας στο σιτε του χαρακα https://www.xarakas.gr/. Στο σιτε θα φτιάξεις τον χάρακα που θέλεις. μετα θα πας στην ''επεξεργασία υπογραφης'' οπου θα αποθηκευσεις την διευθυνση URL που θα πάρεις στο τελος οταν εχεις φτιάξει τον χάρακα.
TIP: κανε COPY - PASTE την διυεθυνση URL;)

καλέ τα δικά σας δεν φοβούνται τίποτα!άκου με τη φωτιά, Φωτεινή πως είναι τώρα το κορίτσι?έχει πληγούλα το μαξιλαράκι της?

Όχι, δεν έχει πληγή το μαξιλαράκι, ευτυχώς!!! Νομίζω ότι είναι καλύτερα σήμερα, δε δείχνει να πονάει. Φαντάζομαι ότι της έγινε μάθημα να μην ξαναπλησιάσει (όχι ότι εγώ θα αφήσω ξανά κερί αφύλαχτο, δηλαδή:/:)

Θα πας στο σιτε του χαρακα https://www.xarakas.gr/. Στο σιτε θα φτιάξεις τον χάρακα που θέλεις. μετα θα πας στην ''επεξεργασία υπογραφης'' οπου θα αποθηκευσεις την διευθυνση URL που θα πάρεις στο τελος οταν εχεις φτιάξει τον χάρακα.
TIP: κανε COPY - PASTE την διυεθυνση URL;)
υποθετω βάζω το ΒΒ κώδικας για χρηση στα forum?το βάζω και μου λέει invalid file

υποθετω βάζω το ΒΒ κώδικας για χρηση στα forum?το βάζω και μου λέει invalid file
ναι το ΒΒ βάζεις -αυτο που λεει χρήση για φορουμ. Κάνεις αντιγραφή, πας στη επεξεργασία υπογραφής, και εκει που μπορείς να γράψεις κείμενο κάνεις επικόλληση.Σου εμφανίζει ολο το κατεβατό του χάρακα. ΟΚ?
Υ.Γ ΔΕΝ το βάζεις στα δυο κουτάκια πιο κάτω, που λεει αναζήτηση!

αυτό κάνω αλλά μου λέει file not valid:(

μπήκε, ευχαριστώ, μελαχρινή με ρίζα ξανθιά, το βαζα στο κάτω κουτάκι, πάνω απο την αναζήτηση;)

Περιεργο...το εκανα πριν απο λίγο και μου το δεχτηκε. Σίγουρα δεν πας στην εικόνα? που ειναι πιο κάτω? τι να σου πω...Στάσου λιγο, βλέπω οτι στην υπογραφή σου εχεις βάλει το ονομά σου. Εκει τα βάλεις και τον χαρακα! διπλα στο ονομα σου αν θες...

μπήκε, ευχαριστώ, μελαχρινή με ρίζα ξανθιά, το βαζα στο κάτω κουτάκι, πάνω απο την αναζήτηση;)
Καλα το ελεγα εγω...πιο κάτω το εβαζες...:rolleyes:

Βάσια,

Κρύψε κάτι από την ηλικία της...
Είναι και μεγαλύτερη από το νεαρό... :lol::lol::lol::lol:

Παιδιά αυτός ο άντρας μου αρέσει... πολύ σκέφτομαι να πάρω ένα από τα παιδιά του που θα γεννηθούν σύντομα....Είμαι τρελή... το ξέρω...

Συνημμένα

• sachy_140208[1].jpg
    sachy_140208[1].jpg
    99,2 KB · Εμφανίσεις: 31
έλα μωρέ το δικό σου είναι πολύ καλύτερο!εμένα πάντως μου αρέσουν τα σκέτα, οχι τα tabby, έχω καταλήξει.Από που είναι αυτός?

Βάσια,

Κρύψε κάτι από την ηλικία της...
Είναι και μεγαλύτερη από το νεαρό... :lol::lol::lol::lol:

τι να κάνουμε είναι η τύχη του Μορφέα να πάει με μεγάλες:lol::lol::lol:

πάλι αγοράκι θα πάρεις αν είναι?

έλα μωρέ το δικό σου είναι πολύ καλύτερο!εμένα πάντως μου αρέσουν τα σκέτα, οχι τα tabby, έχω καταλήξει.Από που είναι αυτός?
Από το εκτροφείο που πήρα το Μορφέα... Ζευγάρωσε με τη μητέρα του Μορφέα (φωτό)... και περιμένω να κάνουν αυτοί οι δύο θαύματα...
Πω.. πω... είμαι τρελή..
Για φύλλο, μάλλον... αγόρι...

Συνημμένα

• joujou_010308_2akt[1].jpg
    joujou_010308_2akt[1].jpg
    112,9 KB · Εμφανίσεις: 25
άντε κι εγώ θα περιμένω, φαντάσου να βάλουμε την Αθηνά με αυτόν?αλλά νομίζω οτι όντως είσαι τρελή, κι εγώ μαζί που σκέφτομαι να κρατήσω την Αθηνά με μήτρα, ποιος θα την ακούει με τα νιαου της?πάντως σκέψου το, καλά θα περάσεις και την τρίχα του καλοκαιριου και θα τα πούμε, εκτός αν σκέφτεσαι το εκτροφείο, να πάρω κι εγώ μια θηλυκιά ακόμα χιχι

Από το εκτροφείο που πήρα το Μορφέα... Ζευγάρωσε με τη μητέρα του Μορφέα (φωτό)... και περιμένω να κάνουν αυτοί οι δύο θαύματα...
Πω.. πω... είμαι τρελή..
Για φύλλο, μάλλον... αγόρι...

η μητέρα είναι πιο κούκλα πάντως το λεω και το ξαναλέω, ίδια το παιδί σου το κουκλι, τέτοιο θέλω εγώ, σνιφ:redface:

th_odds6.jpg
εμείς είχαμε τρελαθεί με αυτόν τον γάτο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back