Birman-maniacs

Γιούλη δεν μου απάντησες, ποτε πιστεύεις πρέπει να έρθει διήμερο ο Μορφέας?

Μόνο;;;!!! Καλέ, άσε τα παιδιά να το 'φχαριστηθούνε!!!:lol::lol::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για to know us better μιλάω, για ερωτική συνεύρεση θα το κανονίσουμε για παραπανω, αλλά τώρα ακόμα δεν δείχνει να θέλει η Αθηνά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Ζάζου η Θεσσαλονικιά που είναι 12 ετών... ούτε που της φαίνεται!!

zazou_thumb.jpg

Η Ζάζου είναι η σοφή της παρέας...:P

Γιούλη δεν μου απάντησες, ποτε πιστεύεις πρέπει να έρθει διήμερο ο Μορφέας?

Στο διήμερο Βάσια μου η Αθηνά δεν θα προλάβει να τον συνηθίσει...ίσα ίσα δεν θα φαει δεν θα πιει... προτείνω μια βδομαδούλα για να της έλθει πιο καλά!
Το φαντάζεσαι... να είσαι στο πάτωμα με το Γιώργο, ένα κουτί καλαμάκια και τα δυο γατιά ανάμεσα σε πουρ πουρ και χι χι??!!! :lol::lol:

ναι έχει να μας πει αυτή......:)

ρε Γιούλη παντως το παλιογατο αν το πειράζω από πίσω μου στήνεται και παει και την ουρά στο πλάι, λες να έχει σιωπηλό όιστρο?αλλά κατα τ΄αλλα δεν φωναζει!

Στο διήμερο Βάσια μου η Αθηνά δεν θα προλάβει να τον συνηθίσει...ίσα ίσα δεν θα φαει δεν θα πιει... προτείνω μια βδομαδούλα για να της έλθει πιο καλά!
Το φαντάζεσαι... να είσαι στο πάτωμα με το Γιώργο, ένα κουτί καλαμάκια και τα δυο γατιά ανάμεσα σε πουρ πουρ και χι χι??!!! :lol::lol:
αν είναι να τον πάρω Πεμπτη με Κυριακή΄, λες?ή θα πεθάνει η δικιά μου?:lol:

ρε Γιούλη παντως το παλιογατο αν το πειράζω από πίσω μου στήνεται και παει και την ουρά στο πλάι, λες να έχει σιωπηλό όιστρο?αλλά κατα τ΄αλλα δεν φωναζει!
Τι να σου πω βρε παιδί μου... :hmm::hmm:
Για δοκιμάμασε τη μπ.....έτα λιγουλάκι να δούμε αντιδράσεις... :hmm::lol:

μπα, όχι δεν χρειάζεται, τον γάτο θέλουμε να θέλει, εμένα πάντως μου στήνεται αλλά τι να την κανω?:(:Pάντε να δω τις επόμενες μέρες, βασικά αν είναι οι επόμενοι θα είναι κανονικοί και τότε Μορφέα σε μπαγλάρωσα!

αν είναι να τον πάρω Πεμπτη με Κυριακή΄, λες?ή θα πεθάνει η δικιά μου?:lol:
Πάρτον... εγώ δεν έχω πρόβλημα...!
Θα ξαναέλθεις όμως τη Κυριακή?

Πάρτον... εγώ δεν έχω πρόβλημα...!
Θα ξαναέλθεις όμως τη Κυριακή?
θα δούμε πως θα είναι και τα λεμε:hmm:

θα δούμε πως θα είναι και τα λεμε:hmm:

ΟΚ! Πάρτον Πέμπτη και βλέπουμε...
Αν τα παίξεις μαζί πιστεύω και ψιλοασχοληθείς θα τον συνηθίσει... :hmm:

Αχχ Φωτεινή μου άναψες φωτιές!! Λες η Pisu να ειναι σιαμ? δεν εχει λευκα σοσονάκια. Αλλά τώρα που χανακοιτάω τα σιτε στη ρουμανία, θεωρούν οτι υπάρχει και Βιρμανιας χωρίς αυτο το χαρακτηριστικο ( οι περισσοτερες δεν εχουν λευκα σοσονάκια). Οτι και να μου πειτε δεν φεύγω με τιποτα απο τους Βιρμανιακς !! σνιφ σνιφ

Αχχ Φωτεινή μου άναψες φωτιές!! Λες η Pisu να ειναι σιαμ? δεν εχει λευκα σοσονάκια. Αλλά τώρα που χανακοιτάω τα σιτε στη ρουμανία, θεωρούν οτι υπάρχει και Βιρμανιας χωρίς αυτο το χαρακτηριστικο ( οι περισσοτερες δεν εχουν λευκα σοσονάκια). Οτι και να μου πειτε δεν φεύγω με τιποτα απο τους Βιρμανιακς !! σνιφ σνιφ

Παιδάκι μου, γιατί να φύγεις;:blink: επειδή η Πίσου δεν έχει γαντάκια; Ούτε η Καλυψώ έχει! Είδες τη Γιούλη να έχει πρόβλημα; Η Πίσου μπορεί να είναι διασταύρωση Βιρμανίας με Σιάμ! Πάντως, ό,τι και να λένε στη Ρουμανία, τα Βιρμανάκια είναι με γάντια στα πόδια. Όλα τα επίσημα sites και όλοι οι εκτροφείς αυτό λένε και αυτό δέχονται!!!;)

Εντάξει τότε...πάντως ήξερα οτι δεν ειναι original. Απλά έφαγα μια φρίκη :(

Ναι... Αντούλα... η Pisu δεν είναι 100% Βιρμανίας έχει κάτι λίγο από Σιάμ...τα λευκά πόδια είναι δείγμα γνησιότητας των Βιρμανικών γατιών...
Και η Καλυψώ μου δεν είναι 100%... έχει ράγκντολ στο αίμα της...Γι'αυτό μωρέ θα κλαίμε τώρα?? :lol:
Τα λατρεύουμε όχι για το γαλάζιο αίμα τους αλλά γιατί είναι τα... παιδιά μας! Έχουμε άλλοστε τους άντρες μας εμείς που είναι Βιρμανοί original έ?? :up:

Εντάξει τότε...πάντως ήξερα οτι δεν ειναι original. Απλά έφαγα μια φρίκη :(

:hello::hello::hello::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ναι... Αντούλα... η Pisu δεν είναι 100% Βιρμανίας έχει κάτι λίγο από Σιάμ...τα λευκά πόδια είναι δείγμα γνησιότητας των Βιρμανικών γατιών...
Και η Καλυψώ μου δεν είναι 100%... έχει ράγκντολ στο αίμα της...Γι'αυτό μωρέ θα κλαίμε τώρα?? :lol:
Τα λατρεύουμε όχι για το γαλάζιο αίμα τους αλλά γιατί είναι τα... παιδιά μας! Έχουμε άλλοστε τους άντρες μας εμείς που είναι Βιρμανοί original έ?? :up:
Ετσι ειναι...αντρες με τα ολα τους!! χι χι:lol: ο Αλφι οχι ακριβως με τα ''ολα'' του !!!:happy:

Συγγνώμη για τη διακοπή, αλλά Γιούλη η Αθηνά στήνεται συνεχως αν τη γαργαλίσεις λίγο από κάτω!μαλλον έχουμε προεορτια και βλέπω να κατεβαίνω για τον γάτο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back