Birman-maniacs

ρε συ αυτά τα λένε και Ragdoll έχω διαβάσει, που είναι ίδιες με βιρμανίας αλλά εχουν λευκό στη μουρίτσα
Όχι παιδί μου διάβασε στη wikipedia... αυτές είναι άλλες... οι ράγκτολ είναι ΚΟΥΚΛΕΣ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια snowshoe. Νομίζω η Rangdoll ειναι πιο γεματη....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να οι Ράγκντολ! Το είχα ψάξει, γιατί κάποια στιγμή ράγκντολ ήθελα να πάρω...!
https://en.wikipedia.org/wiki/Ragdoll

ρε συ αυτά τα λένε και Ragdoll έχω διαβάσει, που είναι ίδιες με βιρμανίας αλλά εχουν λευκό στη μουρίτσα

Υπάρχουν 3 ειδών ράγκντολ.
Οι γαντοφορεμένες που μοιάζουν με τις δικές μας (Mitted)
Οι colorpoint που μοιάζουν στο χρώμα με σιαμ και οι
Bicolor με το άσπρο στο πρόσωπο

Εχω πάρει αγκαλίτσα μια Ραγκντολ...σαν κούκλα ήταν, εχουν αυτο το χαρακτηριστικό να κρεμονται οταν τις κρατάς ορθιες..:happy:

Υπάρχουν 3 ειδών ράγκντολ.
Οι γαντοφορεμένες που μοιάζουν με τις δικές μας (Mitted)
Οι colorpoint που μοιάζουν στο χρώμα με σιαμ και οι
Bicolor με το άσπρο στο πρόσωπο

μπραβο ρε Γιούλη, μας δίνεις πληροφορίες αμέσως:up:

Εχω πάρει αγκαλίτσα μια Ραγκντολ...σαν κούκλα ήταν, εχουν αυτο το χαρακτηριστικό να κρεμονται οταν τις κρατάς ορθιες..:happy:

Η Καλυψώ το κάνει αυτό... θα πάθεις πλάκα όταν έρθεις...! :lol:
Π Α Ρ Α Λ Υ Ε Ι.. στη κυριολεξία.. ρώτα τη Φωτεινή! :lol:

CIMG0405.JPG

spm.jpg
το ragdoll σημαίνει κούκλα γεμισμένη με πανια...;)

:lol::lol::lol:
CIMG0530.JPG

μπραβο ρε Γιούλη, μας δίνεις πληροφορίες αμέσως:up:

Όπως εσύ με τα Mainecoon τότε... εγώ μιλούσα με εκτροφείς ragdoll!
Για να ζευγαρώσω το Καλυψώ που το έχει μέσα της και δεν έχει τα άσπρα πατουσάκια...

https://www.rfwclub.org/ αχχ τα θελω ΟΛΑ!!!!!!!!!!

spm.jpg
το ragdoll σημαίνει κούκλα γεμισμένη με πανια...;)

Πραγμάτι κούκλα... γεμισμένη με... κουρέλια...!

Πω... πω αλλαξοπιστήσαμε!! :redface::redface:

μπραβο μπραβο:bye:σας αφήνω, πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι πτώμα.Γεια :bye:σε όλους, καλο Σαββατοκύριακο, τα λέμε τη Δευτέρα,άντε Γιούλη πάρε και στο σπίτι σύνδεση!μέχρι τότε τα λέμε τηλεφωνικά για τα νεότερα, του πιπιού:redface:

Να σας εξομολογηθώ κατι..οταν ήμουν πιο μικρή, ήθελα να γινω κτηνίατρος. Η μητερα με απέτρεψε και εγινα χημικός μηχανικος..Το ονειρο μου ομως παραμένει μια μερα να ανοίξω ενα καταφύγιο ζωων.:redface: Τα λατρευω. Ειναι λιγοι αυτοί που μπορουν να καταλάβουν αυτη την αγάπη που νιωθουμε...και δυσκολο να την εξηγησεις σε αυτους που δεν ειχαν ποτε καποιο ζωακι!

μπραβο μπραβο:bye:σας αφήνω, πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι πτώμα.Γεια :bye:σε όλους, καλο Σαββατοκύριακο, τα λέμε τη Δευτέρα,άντε Γιούλη πάρε και στο σπίτι σύνδεση!μέχρι τότε τα λέμε τηλεφωνικά για τα νεότερα, του πιπιού:redface:
Καλο Σαββατοκύριακο!! καλή ξεκούραση ...η χαρα της Αθηνας που θα σε εχει 48 ώρες δίπλα της. Τα δικα μου το βλέπουν σαν δώρο θεού, οταν μενουμε τοσες ώρες στο σπιτι. Τη Δευτέρα ακούμε την απολυτη γκρίνια οταν παμε για δουλεια! :confused:

Φιλιά κι από εμένα!! :bye::kiss:
Βάσια... θα είμαστε σε επαφή...!
Καλό Σ/Κ σε όλους!!!

Φιλιά κι από εμένα!! :bye::kiss:
Βάσια... θα είμαστε σε επαφή...!
Καλό Σ/Κ σε όλους!!!
Καλο Σαββατοκύριακοοοοοοοοοο!! αχχ εεγω εχω ακόμη μέχρι να φυγω, σνιφ σνιφ

Να σας εξομολογηθώ κατι..οταν ήμουν πιο μικρή, ήθελα να γινω κτηνίατρος. Η μητερα με απέτρεψε και εγινα χημικός μηχανικος..Το ονειρο μου ομως παραμένει μια μερα να ανοίξω ενα καταφύγιο ζωων.:redface: Τα λατρευω. Ειναι λιγοι αυτοί που μπορουν να καταλάβουν αυτη την αγάπη που νιωθουμε...και δυσκολο να την εξηγησεις σε αυτους που δεν ειχαν ποτε καποιο ζωακι!

Κι εγώ Κτηνίατρος ήθελα να γίνω ;), μέχρι τη δευτέρα γυμνασίου... αλλά όταν είδα τη Χημεία... έγινα φιλόλογος! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back