Birman-maniacs

ναι τώρα τον είδα στο θέμα με την εγκυμοσύνη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με τις σελιδες δεν τα πηγα τοσο καλα...... πρεπει να στειλω μαιλ..... παντως βρηκα μια που φερνει απο το εξωτερικο!!! 600ευρω ζηταει πιστευω πως ειναι καλα... μετα απο 1μιση μηνα λεει τωρα ο θεος βοηθος.....
μα αμα υπαρχει καμια εδω στην ελλαδα που να εχει μια μικρη θυληκη δεν θα ελεγα κ οχι!!!!:baby::baby:
παντως ευχαριστω παιδια παααααααααραααααααα πολυ
οντως αυτο το σαιτ με εχει συγκινησει παρα πολυ:cry::cry::cry::up:
αχ λετε θα ειμαι παλι τυχερη..........................αχ αχ αχ
η καρδια μου τουκου τουκου κανει
καλε σταματηστε με να γραφω!!!!! ελεος!!!!! ενθουσιαστηκα τοσο πωπω δεν παω καλα ακομα δεν την πηρα...... δεν με παρεξηγειτε ε? μην με παραξειγειτε πληζ.................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν βρήκες και η τιμή είναι αυτή και είναι κανονική παρτη, εμείς περιμενουμε να βάλουμε τα γατιά μας, αλλά ποτέ δεν ξερεις τι θα γίνει, οπότε καλύτερα να κλείσεις αυτή.Από ποιο site τη βρήκες, αν θες βάλε την ιστοσελίδα να σου πούμε τη γνώμη μας.

με τις σελιδες δεν τα πηγα τοσο καλα...... πρεπει να στειλω μαιλ..... παντως βρηκα μια που φερνει απο το εξωτερικο!!! 600ευρω ζηταει πιστευω πως ειναι καλα... μετα απο 1μιση μηνα λεει τωρα ο θεος βοηθος.....
μα αμα υπαρχει καμια εδω στην ελλαδα που να εχει μια μικρη θυληκη δεν θα ελεγα κ οχι!!!!:baby::baby:
παντως ευχαριστω παιδια παααααααααραααααααα πολυ
οντως αυτο το σαιτ με εχει συγκινησει παρα πολυ:cry::cry::cry::up:
αχ λετε θα ειμαι παλι τυχερη..........................αχ αχ αχ
η καρδια μου τουκου τουκου κανει
καλε σταματηστε με να γραφω!!!!! ελεος!!!!! ενθουσιαστηκα τοσο πωπω δεν παω καλα ακομα δεν την πηρα...... δεν με παρεξηγειτε ε? μην με παραξειγειτε πληζ.................

κάτσε τώρα κατάλαβα, θα στη φέρει καποια?μην μου πεις αυτή που έχει το τηλεφωνό της σε αγγελεία και λέει οτι φέρνει καθε φυλής γάτα?θα σου πρότεινα να διαβάσεις προσεκτικά όλες τις προηγούμενες σελίδες του birmaniac και θα καταλάβεις:hmm:;)

https://poleitai.slando.gr/athina/3281637.html
ελπιζω να σας το εδωσα σωστα

ωχ θα τα διαβασω τωρα απτην αρχη ......

άστο καλύτερα, διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και από εκεί και περα επιλέγεις μόνη σου!δν μπορώ να σου πω κάτι άλλο!

καληνύχτα σε όλους, συνέχεια αύριο:hello:

Αντωνια ριξε μια ματια εδω περα

https://www.mypetz.gr/threads/puppy-kitten-brokers.221990/

λιγο διαβασα κ σταματησα για να σας πω οτι οταν ειχα παρει την ερη μου... εχει "φυγει τωρα" ηταν κρυωμενη κ τις εκανα κοληρια κ φαρμακα γιατι μου ειχαν πει πως το ειχε παθει στην διαδρομη του καραβιου πωπω οντως πρεπει να ψαχτω παρα πολυ καλα
οσοι ειναι να αποχωρισετε καλο σας βραδυ εγω θα συνεχισω το ψαξιμο......

λιγο διαβασα κ σταματησα για να σας πω οτι οταν ειχα παρει την ερη μου... εχει "φυγει τωρα" ηταν κρυωμενη κ τις εκανα κοληρια κ φαρμακα γιατι μου ειχαν πει πως το ειχε παθει στην διαδρομη του καραβιου πωπω οντως πρεπει να ψαχτω παρα πολυ καλα
οσοι ειναι να αποχωρισετε καλο σας βραδυ εγω θα συνεχισω το ψαξιμο......

Καλημέρα βρήκες τίποτα?να σου προτείνω και αυτο το site έχει γατάκια τώρα και θα έχει και αργότερα, σου τα φέρνει η εκτροφέας αλλά θα πρέπει να της πληρώσεις το εισητήριο
https://www.baiedesamours.eu/

δες στο airtickets.gr για φτηνά εισητήρια, καλή συνέχεια

καλημερα!

βρηκα αρκετα σαιτ αλλα δεν εχω επικοινωνησει ακομα(ειμαι λιγο ασχετη στα αγγλικα):redface: μα θα το ψαξω ομως γιατι αυτη την στιγμη μαζευω πληροφοριες!!!1 ευχαριστω κ παλι παιδια για το ενδιαφερον σας!!!!

Βάσια γέννησε η Αθηνά?:D

ναι αμέ!τι θες αρσενικό seal είπαμε?θα ρθεις σήμερα να το πάρεις ή θα περιμένεις να μεγαλώσει λίγο?κατ' αρχήν με τον κρίνο θα πιάσει:D

Ναί αρσενικό,αλλά λέω να περιμένω 2 μήνες:DΑνεμογκάστρι...το ήξερα εγώ:lol:

DSCN0390.jpg
αν 'μαι, περιμένω τον Μορφέα!

DSCN0399-1.jpg
παίζω με το μπαλάκι μου!

DSCN0394.jpg
κοίτα είμαι σαν κουνελάκι!και θέλω τον κούνελο Μορφέα!;)

Απίστευτες πόζες η Αθηνά!!!

είναι στο παιχνίδι μαιμουδίτσα!χιχι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back