Birman-maniacs

Τι κάνεις, Βάσια; Ζήλεψα και έβαλα κι εγώ χάρακα με την ηλικία της Ρενάτας:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμ έβαλες τον μικρό όμως, βάλε τον μεγάλο να τον χορτάσεις!:Pκι εμένα το πυρροθρυξ μου το έδειξε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο μικρός μου αρέσει καλύτερα:P Πώς πάει η Αθηνά;

Καλά ήσυχα, ακόμα δεν ξέρουμε τι της γίνεται?όλη την ώρα την ψάχνουμε!χιχι

Άντα σε είδα ότι είσαι μέσα που είσαι?:hmm::cool:

τελικά τι ώρα θα τα πούμε την Τετάρτη?στείλτε προσωπικό μήνυμα με τηλέφωνα, θέλετε να τα στείλετε σε μένα, θέλετε στη Γιούλη?βασικά νομίζω ότι μόνο του erefer δεν έχουμε, οι υπόλοιποι πρέπει να έχουμε κοινό κρικο την Γιούλη!:)

Καλημέρα!! ειμαι σουπερ απασχολημενη....τρελη μερα σημερα στη δουλεια..:(

τελικά τι ώρα θα τα πούμε την Τετάρτη?στείλτε προσωπικό μήνυμα με τηλέφωνα, θέλετε να τα στείλετε σε μένα, θέλετε στη Γιούλη?βασικά νομίζω ότι μόνο του erefer δεν έχουμε, οι υπόλοιποι πρέπει να έχουμε κοινό κρικο την Γιούλη!:)
Την Τεταρτη προτείνω μετα τις 6...:). Αν το κανονίσετε νωρίτερα, θα μου πείτε που και θα σας βρω εκεί!!!

Την Τεταρτη προτείνω μετα τις 6...:). Αν το κανονίσετε νωρίτερα, θα μου πείτε που και θα σας βρω εκεί!!!

Εγώ πάλι θα πρότεινα στις 6.00 για να βολέψει και όσους σχολάνε στις 5... Όσοι θα έρθουν μετά, μπορούν να μας βρουν εκεί που καθόμαστε. Άντα, γίνεται;

Εγώ πάλι θα πρότεινα στις 6.00 για να βολέψει και όσους σχολάνε στις 5... Όσοι θα έρθουν μετά, μπορούν να μας βρουν εκεί που καθόμαστε. Άντα, γίνεται;
Και βέβαια γίνεται...γιατι 5 η ώρα αποκλείεται να μπορω να φύγω!! Θα μου πειτε σε ποιο μέρος καθησατε και θα ερθω εκει! ειναι καλύτερα ετσι να μην αγχωθω και εγω...

Αχχ ειχαμε και ενα μικρο ατυχημα με τον Αλφι...:( Ημουν στη κουζίνα οταν ακουω ενα μεταλλικο θορυβο και κατι να πεφτει- έριξαν την απλώστρα πάνω στο παιχνίδι σκεφτηκα -και μετα ενα εντονο νιαουρητο απο το μεσα δωματιο. Οσο πηγαινε δυναμωνε το νιαουρητο. Νομιζα οτι τον πλάκωσε η απλώστρα γιαυτο φώναζε. Ο χονδρούλης - καλα τον λέω ετσι - σκαρφάλωσε στο καλοριφερ και ειπε να πηδηξει πανω στην απλωστρα που ηταν διπλα...

Τρεχω λοιπόν να απεγκλώβισω το ζωντανο....μπαίνω μεσα στο δωματιο, και βλεπω τον Αλφι κρεμασμένο απο το ενα του δαχτυλο απο το καλοριφερ. Εσκουζε το καημένο απο το πόνο. Αμέσως να τον σηκώσω, αλλα να μην μπορω να του απεγκλωβίσω το δάχτυλο- ειχε κολλήσει στη χαραμάδα του καλοροφερ!!!! ευτυχως ήταν και ο Γιωργοσ εκει και με βοηθησε.

Ευτυχώς δεν επαθε τίποτα σοβαρό..απλά κούτσαινε για μερικές ώρες! σκεφτηκα με τρόμο τι θα ειχε συμβει αν το παθαινε αυτο οταν δεν ημουν σπίτι!! να κρεμιεται με τις ώρες ...λόγω του βαρους του μεχρι που θα μπορουσε να του σπασει το δάχτυλο :(, αχχ ειναι πολυ αδέξιος εξαιτείας του όγκου του..:redface:

Τρεχω λοιπόν να απεγκλώβισω το ζωντανο....μπαίνω μεσα στο δωματιο, και βλεπω τον Αλφι κρεμασμένο απο το ενα του δαχτυλο απο το καλοριφερ. Εσκουζε το καημένο απο το πόνο. Αμέσως να τον σηκώσω, αλλα να μην μπορω να του απεγκλωβίσω το δάχτυλο- ειχε κολλήσει στη χαραμάδα του καλοροφερ!!!! ευτυχως ήταν και ο Γιωργοσ εκει και με βοηθησε.

Αχ, το καημενούλι! Τέτοια κάνουν και μετά τρέχουμε! Το ΣΚ που παίζαμε με τη Ρενάτα, κρεμάστηκε με το νύχι της από την πρίζα δίπλα στο κρεβάτι μου. Ήταν τέτοιο το σημείο που δεν μπορούσα να την κρατήσω καλά και να την ανεβάσω για να απεγκλωβίσω το νύχι, αλλά τελικά τα κατάφερα. Πήρα κι εγώ μια τρομάρα... Σε καταλαβαίνω απόλυτα:(

λόγω του βαρους του μεχρι που θα μπορουσε να του σπασει το δάχτυλο :(, αχχ ειναι πολυ αδέξιος εξαιτείας του όγκου του..:redface:

Ο Άλφι είναι πολύ χαριτωμένος...αλλά έχεις σκεφτεί να του κάνεις δίαιτα; Το κακό είναι ότι στο σπίτι που ήταν δεν του έδιναν σημασία: τον τάιζαν πολύ και δεν τον έπαιζαν με αποτέλεσμα να πάρει βάρος... Έχεις σκεφτεί να προσπαθήσεις να τον κάνεις να χάσει μερικά κιλά; Τι βάρος έχει ακριβώς;:hmm:

Ετσι ειναι Φωτεινή ...ήδη του εχω περιορίσει τα 3 φακελάκια ( αν ειναι δυνατον ) στο 1 την ημέρα και μπολικη ξηρή τροφη. Παιζουμε και εμεις μαζί του, κυνηγιέται και με την Pisu, νόμιζω οτι εχει χάσει...πως το καταλαβαίνω?? χωραει πιο άνετα κάτω απο το κρεβατι!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Αγκαλίτσα...

αχ ρε παιδια τι παθατε!!!τελος καλο ομως και για τις δυο!!!και τα ατυχηματα μεσα στη ζωη ειναι τι να κανουμε?τουλαχιστον δεν ηταν κατι σοβαρο!!!

Ετσι ειναι Φωτεινή ...ήδη του εχω περιορίσει τα 3 φακελάκια ( αν ειναι δυνατον ) στο 1 την ημέρα και μπολικη ξηρή τροφη. Παιζουμε και εμεις μαζί του, κυνηγιέται και με την Pisu, νόμιζω οτι εχει χάσει...πως το καταλαβαίνω?? χωραει πιο άνετα κάτω απο το κρεβατι!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: είστε άπαιχτοι!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back