Birman-maniacs

αυτά ειναι τα σεντόνια και η κουβέρτα της Αθηνάς.Να σας πω ιστορία με το τερατάκι χτες, καθόμουν πανω στην κουβέρτα αυτή και ήρθε και με σκούνταγε με το κεφάλι της και μετά με δάγκωνε ελαφριά στη φόρμα. τι ήθελε?να παρω τα πόδια μου και να της σηκώσω την κουβέρτα να μπει απο κάτω να κοιμηθεί!ΤΕΡΑΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι συνηθες πια για μενα φαινόμενο αυτο...οταν ξαπλώνω μετα απο λίγο ερχονται διπλα μου, σηκώνω τη κουβερτα, και τσουπ χωνονται απο κάτω!! το καλοκαίρι που κάνει ζεστη, τι θα κάνουμε?? τωρα καλα ειναι, με ζεσταινουν! χι χι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπα το καλοκαίρι θα ζεσταίνονται κι αυτά και θα κοιμούνται αλλού, τουλάχιστον έτσι έκανε ο παλιός μου γάτος.Η Αθηνά δεν κοιμαται μαζι μας, το πρωι έρχεται κατά τις 7, μόνο το μεσημέρι ξεπέφτει μαζί μας!:)

αυτά ειναι τα σεντόνια και η κουβέρτα της Αθηνάς.Να σας πω ιστορία με το τερατάκι χτες, καθόμουν πανω στην κουβέρτα αυτή και ήρθε και με σκούνταγε με το κεφάλι της και μετά με δάγκωνε ελαφριά στη φόρμα. τι ήθελε?να παρω τα πόδια μου και να της σηκώσω την κουβέρτα να μπει απο κάτω να κοιμηθεί!ΤΕΡΑΣ
σας κανουν τετοιες ιστοριες?μακαρι να ηταν κι δικος μου πιο τρυφερος!!!!εσεις εχετε πολυ γελιο!!!!!!!!1

Ωραια περνατε βλεπω...:up:

ασχετο:φυσαει στην Αθηνα?γιατι εμας εδω μας εχει ταραξει!!!!!1:(

ναι κι εδώ φυσάει!

σας κανουν τετοιες ιστοριες?μακαρι να ηταν κι δικος μου πιο τρυφερος!!!!εσεις εχετε πολυ γελιο!!!!!!!!1
Εχουν διαφορετική προσωπικότητα....πάντως εσύ τον ζουλάς? παίζεις μαζι του?? γιατι αν εισαι συνέχεια σοβαρή/ος (δεν ξερω και το ονομα σου) μπορεί να συμπεριφερεται και εκείνο το ίδιο με σένα;)...

η δικιά μας πάντως είναι αγαπησιαρα αλλά δεν θέλει αγκαλίες!

Εχουν διαφορετική προσωπικότητα....πάντως εσύ τον ζουλάς? παίζεις μαζι του?? γιατι αν εισαι συνέχεια σοβαρή/ος (δεν ξερω και το ονομα σου) μπορεί να συμπεριφερεται και εκείνο το ίδιο με σένα;)...
Δαναη με λενε.Τον ζουλαω μεχρι εκει που με αφηνει δηλαδη δεν ερχεται να κατσει πανω στα ποδια μου.Πρεπει να κατσω εγω στο πατωμα να παιξουμε.Και οταν θελει να τον αφησω που γινεται πολυ γρηγορα,βγαζει νυχια-δεν γρατζουναει-και μου καρφωνει την παντοφλα.Η κανει οτι θα με δαγκωσει-δεν με δαγκωνει ποτε..απειλει ομως:P

μου τριβεται στα ποδια και θελει να τον χαιδευω αλλα με μετρο.Δεν θελει πολλα-πολλα!!Σ'αυτο φταιω και εγω γιατι οταν τον ειχα που ηταν μικρος ακομα δεν ειχα πολυ χρονο να του αφιερωσω για ατελειωτα χαδια κτλ.και ιδου τα αποτελεσματα!!!

Και ποιος τη ρωτάει??? χι χι την αρπάζω και την γεμίζω φιλάκια παντου!!!
Ξεχάστε τη φατσόυλα μου, και επικεντρωθείτε στο κούτελο του γατιου!!!!!!!

κι εγώ την ζουλαώ θέλει δεν θέλει και μετά κάνει το βηχαλάκι του άγχους κουχ κουχ και τελικά νιαουυυ για να την αφήσω, αλλά το φιλί της το έχουμε σκάσει:)

Άντα κατέληξες σε γατόδεντρο?εγώ τα περιμένω μαλλον την Παρασκευή και είμαι όλο χαρά!θελω να δς τι θα κάνει η μικρή!:hmm:

Υπάρχει και ενα κινουμενο σχέδιο με ενα κοριτσακι που οταν επαιρνε τα ζωάκια αγκαλίτσα έλεγε '' I want to love you, and hug you and squeeze you and kiss you and love you and hug you and...'' το θυμάται κανείς?? και τα εσφιγγε στην αγκαλιά της ...Περιττο να πω οτι οτνα την εβλεπαν τα ζωακια, τρεχανε μακρια της να σωθουν..χι χι

τι βασανηστηρια περνανε τα ζωντανα!!!!!:D:D:D

το ξέρω έτσι της λέω κι εγώ όταν με πιάνει η τρέλα, η μεγάλη γατοτρέλα και θέλω να φάω πατουσάκια!

Άντα κατέληξες σε γατόδεντρο?εγώ τα περιμένω μαλλον την Παρασκευή και είμαι όλο χαρά!θελω να δς τι θα κάνει η μικρή!:hmm:
Τσου!! δεν κατέληξα...ειμαι τοσο ζαλισμένη με αλλα θέματα ποθ δεν προλαβα να σχοληθώ...ασε που δεν με πηρε και αυτος ο βλάκας απο το πετ σοπ που του ειπα να ρωτησει τιμες για μερικα μοντελα! :mad:

Υπάρχει και ενα κινουμενο σχέδιο με ενα κοριτσακι που οταν επαιρνε τα ζωάκια αγκαλίτσα έλεγε '' I want to love you, and hug you and squeeze you and kiss you and love you and hug you and...'' το θυμάται κανείς?? και τα εσφιγγε στην αγκαλιά της ...Περιττο να πω οτι οτνα την εβλεπαν τα ζωακια, τρεχανε μακρια της να σωθουν..χι χι
ναι ναι!!!!!!!!!!!!το θυμαμαι !!!!!!!!!!αυτο ακριβως σκεφτικα με τις περιγραφες σας για τα φιλακια!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back