Birman-maniacs

Pluto? Ποιο είναι αυτό? :hmm:
Εγώ ψωνίζω από το Pet Stop στη Τατοίου λίγο πριν το Pet City και μετά το Βενέτη.
Ναι το ξέρω...στο pet stop φέρνει προιοντα της trixie. Γι'αυτο σε ρωτάω. Αλλα και στο Πλουτο - ειναι στην Αγιων Σαράντα μετα την Ηλεκτρονικη Αθηνών, ενα γωνιακό, απο εκει πήρα τη λεκάνη απο τη Ferplast.Δεν εμεινα απλα ευχαριστημένη απο την εξυπηρέτηση τους..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Shining sun = λαμπρός ήλιος?? ;)
Επειδή είναι κοκκινούλης?

Έχει το Ροθ που σημαίνει "κοκκινοτρίχης":P;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι το ξέρω...στο pet stop φέρνει προιοντα της trixie. Γι'αυτο σε ρωτάω. Αλλα και στο Πλουτο - ειναι στην Αγιων Σαράντα μετα την Ηλεκτρονικη Αθηνών, ενα γωνιακό, απο εκει πήρα τη λεκάνη απο τη Ferplast.Δεν εμεινα απλα ευχαριστημένη απο την εξυπηρέτηση τους..:/:
Απο το Pet Stop παρήγγειλα κι εγώ το δικό μου κι έλεγα και στη Βάσια τιμές.

Λοιπόν εμένα μου αρέσουν τα.
Roth, Lancelot, Λεονάρδος, Λεοπόλδος (θα του πηγαίνουν γιατί θα γίνει μεγάλος κι επιβλητικός)
Επίσης Schatz στα Γερμανικά σημαίνει θησαυρός και οι Γερνανοί συνηθίζουν στα ζώα τους το Schatzy που κι αυτό μ'άρέσει.

Lancelot!! axx:kiss::inlove:

Ωραίο ναι!!
Τι λές και για το "Οντίν"... Σκανδιναβός Θεός? https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD
μου αρέσει πολύ κι αυτό!

Προτιμώ το "Λόκι". Ήταν ο θεός της σκανταλιάς:P

(Among Loki's many exploits were: assisting Odin in the creation of the world of human beings, as well the world of the gods called Asgard; shaving off the beautiful golden hair of the goddess Sif for no good reason; and hiding the sacred apples that provided the gods with immortality. Eventually the gods grew tired of his nonsense so they captured him and chained him to a rock above which a giant snake dripped poisonous venom into his eyes.)

To Oντιν μπορεί να ακουστεί πολυ κοντα στο Όντι ο φίλος του Garfield!

Εμένα μου αρέσει το Οντίν πολύ,θα του πηγαίνει και μεγάλος όταν θα γίνει,αλλά και το Λόκι είναι εύηχο!

sir Lancelot!!!:P

Το Λόκι δεν μου αρέσει! :P
Sir Lancelot... ή Οντίν :up:
το... Αδόλφος πως σου φαίνεται? Εμένα ωραίο... αλλά με φριχτή ιστορία... :(

Φωτεινή, μην το κάνεις κι εσύ σαν τη Zorica που μας είχε βάλει να της βρούμε όνομα για 1 μήνα... και της είπαμε 1,000 ονόματα για να μας πει στο τέλος... "Εγώ λέω να τον πω Μάρκο"...!! :blink:
Το τι γέλιο έκανα! :lol::lol:

Σιγά το πράγμα...απλα η καθεμια απο εμας θα τον φωνάζει με το ονομα που της αρεσε!!!!!!!! χα χα θα ζαλιστεί το κακόμηρο :confused:

Σιγά το πράγμα...απλα η καθεμια απο εμας θα τον φωνάζει με το ονομα που της αρεσε!!!!!!!! χα χα θα ζαλιστεί το κακόμηρο :confused:

:lol::lol:
Τούρκος θα γίνει η Φωτεινή! :lol::P

:lol::lol:
Τούρκος θα γίνει η Φωτεινή! :lol::P

:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Άντε μην κατοχυρώσω το Λόκι και ψάχνεστε!!!:whistle:
:bleh: Μπορεί και να το κάνω όπως η Ζόριτσα και τώρα να σας παραπλανώ!:bleh:

Eγω το ονομα του που θα δωσω στο δικο μου το εχω βρει απο τωρα "Πλατωνας" με χαιδευτικο το "Πλατων":lol:

Λόκι! Λόκι!! :up::up:
Χαλάμε εμείς χατήρι?? :lol::lol::P:P:lol::lol:

daiquiri_060408_1akt.jpg

Τώρα που το ξαναβλέπω το κούκλο... να ξέρεις... θα γίνει τεράστιος! :up:

daiquiri_060408_1akt.jpg
[/quote]

καλημερα κι απο μενα!!!
Για το Θωρ τι λετε?ο θεος του κεραυνου αν δεν κανω λαθος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back