Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #1.961 08-04-08 14:44 Δεν ξέρω κατά πόσο θα το ''ακούσει'' το θητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #1.962 08-04-08 14:48 επισης υπαρχει και το Πυρροθριξ που σημαινει κοκκινοτριχης και παραπεμπει στο Αστεριξ (αν εισαι φαν) Ακομα αν θελουμε να τονισουμε το μπλε στοιχειο(σσ.ματι γατιου βιρμανιας)και το Ζεφυρος ωραιο μου φαινεται.Και σου φερνει στο μυαλο κατι απο αερα αερικο...λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.963 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λόκι και ξερό ψωμι!! Click για ανάπτυξη... Θα του κάνουμε και βαφτίσια!! Και... την ώρα της βάφτισης η μαμά του θα μας πει... και το όνομα αυτού.................................................................. LANCELOT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #1.964 08-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξέρω κατά πόσο θα το ''ακούσει'' το θητα... Click για ανάπτυξη... λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.965 08-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης υπαρχει και το Πυρροθριξ που σημαινει κοκκινοτριχης και παραπεμπει στο Αστεριξ (αν εισαι φαν) Ακομα αν θελουμε να τονισουμε το μπλε στοιχειο(σσ.ματι γατιου βιρμανιας)και το Ζεφυρος ωραιο μου φαινεται.Και σου φερνει στο μυαλο κατι απο αερα αερικο...λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ζέφυρος! Τρομερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #1.966 08-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα του κάνουμε και βαφτίσια!! Και... την ώρα της βάφτισης η μαμά του θα μας πει... και το όνομα αυτού.................................................................. LANCELOT! Click για ανάπτυξη... πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #1.967 08-04-08 14:52 και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Fotini έγραψε: #1.968 08-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Click για ανάπτυξη... Τα ίδια και οι γάτες: το ρο, το σίγμα, το ξι.. Ωστε έτσι, κυρίες μου... Προγραμματίζετε βαφτίσια; Αχ, τον καημένο, που να 'ξερε τι θα πάθει στην Ελλάδα. Μέχρι και όνομα θα αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.969 08-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Click για ανάπτυξη... Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.970 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει το "Μάρκος" για γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #1.971 08-04-08 14:55 Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω κατά πόσο θα το ''ακούσει'' το θητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Ο πυρροθριξ: #1.962 08-04-08 14:48 επισης υπαρχει και το Πυρροθριξ που σημαινει κοκκινοτριχης και παραπεμπει στο Αστεριξ (αν εισαι φαν) Ακομα αν θελουμε να τονισουμε το μπλε στοιχειο(σσ.ματι γατιου βιρμανιας)και το Ζεφυρος ωραιο μου φαινεται.Και σου φερνει στο μυαλο κατι απο αερα αερικο...λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.963 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λόκι και ξερό ψωμι!! Click για ανάπτυξη... Θα του κάνουμε και βαφτίσια!! Και... την ώρα της βάφτισης η μαμά του θα μας πει... και το όνομα αυτού.................................................................. LANCELOT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #1.964 08-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξέρω κατά πόσο θα το ''ακούσει'' το θητα... Click για ανάπτυξη... λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.965 08-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης υπαρχει και το Πυρροθριξ που σημαινει κοκκινοτριχης και παραπεμπει στο Αστεριξ (αν εισαι φαν) Ακομα αν θελουμε να τονισουμε το μπλε στοιχειο(σσ.ματι γατιου βιρμανιας)και το Ζεφυρος ωραιο μου φαινεται.Και σου φερνει στο μυαλο κατι απο αερα αερικο...λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ζέφυρος! Τρομερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #1.966 08-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα του κάνουμε και βαφτίσια!! Και... την ώρα της βάφτισης η μαμά του θα μας πει... και το όνομα αυτού.................................................................. LANCELOT! Click για ανάπτυξη... πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #1.967 08-04-08 14:52 και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Fotini έγραψε: #1.968 08-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Click για ανάπτυξη... Τα ίδια και οι γάτες: το ρο, το σίγμα, το ξι.. Ωστε έτσι, κυρίες μου... Προγραμματίζετε βαφτίσια; Αχ, τον καημένο, που να 'ξερε τι θα πάθει στην Ελλάδα. Μέχρι και όνομα θα αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.969 08-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Click για ανάπτυξη... Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.970 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει το "Μάρκος" για γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #1.971 08-04-08 14:55 Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επισης υπαρχει και το Πυρροθριξ που σημαινει κοκκινοτριχης και παραπεμπει στο Αστεριξ (αν εισαι φαν) Ακομα αν θελουμε να τονισουμε το μπλε στοιχειο(σσ.ματι γατιου βιρμανιας)και το Ζεφυρος ωραιο μου φαινεται.Και σου φερνει στο μυαλο κατι απο αερα αερικο...λεμε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.963 08-04-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λόκι και ξερό ψωμι!! Click για ανάπτυξη... Θα του κάνουμε και βαφτίσια!! Και... την ώρα της βάφτισης η μαμά του θα μας πει... και το όνομα αυτού.................................................................. LANCELOT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #1.964 08-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξέρω κατά πόσο θα το ''ακούσει'' το θητα... Click για ανάπτυξη... λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.965 08-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης υπαρχει και το Πυρροθριξ που σημαινει κοκκινοτριχης και παραπεμπει στο Αστεριξ (αν εισαι φαν) Ακομα αν θελουμε να τονισουμε το μπλε στοιχειο(σσ.ματι γατιου βιρμανιας)και το Ζεφυρος ωραιο μου φαινεται.Και σου φερνει στο μυαλο κατι απο αερα αερικο...λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ζέφυρος! Τρομερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #1.966 08-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα του κάνουμε και βαφτίσια!! Και... την ώρα της βάφτισης η μαμά του θα μας πει... και το όνομα αυτού.................................................................. LANCELOT! Click για ανάπτυξη... πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #1.967 08-04-08 14:52 και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Fotini έγραψε: #1.968 08-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Click για ανάπτυξη... Τα ίδια και οι γάτες: το ρο, το σίγμα, το ξι.. Ωστε έτσι, κυρίες μου... Προγραμματίζετε βαφτίσια; Αχ, τον καημένο, που να 'ξερε τι θα πάθει στην Ελλάδα. Μέχρι και όνομα θα αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.969 08-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Click για ανάπτυξη... Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.970 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει το "Μάρκος" για γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #1.971 08-04-08 14:55 Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Λόκι και ξερό ψωμι!! Click για ανάπτυξη... Θα του κάνουμε και βαφτίσια!! Και... την ώρα της βάφτισης η μαμά του θα μας πει... και το όνομα αυτού.................................................................. LANCELOT! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #1.964 08-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξέρω κατά πόσο θα το ''ακούσει'' το θητα... Click για ανάπτυξη... λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.965 08-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης υπαρχει και το Πυρροθριξ που σημαινει κοκκινοτριχης και παραπεμπει στο Αστεριξ (αν εισαι φαν) Ακομα αν θελουμε να τονισουμε το μπλε στοιχειο(σσ.ματι γατιου βιρμανιας)και το Ζεφυρος ωραιο μου φαινεται.Και σου φερνει στο μυαλο κατι απο αερα αερικο...λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ζέφυρος! Τρομερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #1.966 08-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα του κάνουμε και βαφτίσια!! Και... την ώρα της βάφτισης η μαμά του θα μας πει... και το όνομα αυτού.................................................................. LANCELOT! Click για ανάπτυξη... πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #1.967 08-04-08 14:52 και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Fotini έγραψε: #1.968 08-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Click για ανάπτυξη... Τα ίδια και οι γάτες: το ρο, το σίγμα, το ξι.. Ωστε έτσι, κυρίες μου... Προγραμματίζετε βαφτίσια; Αχ, τον καημένο, που να 'ξερε τι θα πάθει στην Ελλάδα. Μέχρι και όνομα θα αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.969 08-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Click για ανάπτυξη... Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.970 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει το "Μάρκος" για γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #1.971 08-04-08 14:55 Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ξέρω κατά πόσο θα το ''ακούσει'' το θητα... Click για ανάπτυξη... λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.965 08-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης υπαρχει και το Πυρροθριξ που σημαινει κοκκινοτριχης και παραπεμπει στο Αστεριξ (αν εισαι φαν) Ακομα αν θελουμε να τονισουμε το μπλε στοιχειο(σσ.ματι γατιου βιρμανιας)και το Ζεφυρος ωραιο μου φαινεται.Και σου φερνει στο μυαλο κατι απο αερα αερικο...λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ζέφυρος! Τρομερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #1.966 08-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα του κάνουμε και βαφτίσια!! Και... την ώρα της βάφτισης η μαμά του θα μας πει... και το όνομα αυτού.................................................................. LANCELOT! Click για ανάπτυξη... πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #1.967 08-04-08 14:52 και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Fotini έγραψε: #1.968 08-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Click για ανάπτυξη... Τα ίδια και οι γάτες: το ρο, το σίγμα, το ξι.. Ωστε έτσι, κυρίες μου... Προγραμματίζετε βαφτίσια; Αχ, τον καημένο, που να 'ξερε τι θα πάθει στην Ελλάδα. Μέχρι και όνομα θα αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.969 08-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Click για ανάπτυξη... Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.970 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει το "Μάρκος" για γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #1.971 08-04-08 14:55 Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης υπαρχει και το Πυρροθριξ που σημαινει κοκκινοτριχης και παραπεμπει στο Αστεριξ (αν εισαι φαν) Ακομα αν θελουμε να τονισουμε το μπλε στοιχειο(σσ.ματι γατιου βιρμανιας)και το Ζεφυρος ωραιο μου φαινεται.Και σου φερνει στο μυαλο κατι απο αερα αερικο...λεμε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ζέφυρος! Τρομερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:51 Ο πυρροθριξ: #1.966 08-04-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα του κάνουμε και βαφτίσια!! Και... την ώρα της βάφτισης η μαμά του θα μας πει... και το όνομα αυτού.................................................................. LANCELOT! Click για ανάπτυξη... πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #1.967 08-04-08 14:52 και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Fotini έγραψε: #1.968 08-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Click για ανάπτυξη... Τα ίδια και οι γάτες: το ρο, το σίγμα, το ξι.. Ωστε έτσι, κυρίες μου... Προγραμματίζετε βαφτίσια; Αχ, τον καημένο, που να 'ξερε τι θα πάθει στην Ελλάδα. Μέχρι και όνομα θα αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.969 08-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Click για ανάπτυξη... Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.970 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει το "Μάρκος" για γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #1.971 08-04-08 14:55 Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα του κάνουμε και βαφτίσια!! Και... την ώρα της βάφτισης η μαμά του θα μας πει... και το όνομα αυτού.................................................................. LANCELOT! Click για ανάπτυξη... πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #1.967 08-04-08 14:52 και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Fotini έγραψε: #1.968 08-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Click για ανάπτυξη... Τα ίδια και οι γάτες: το ρο, το σίγμα, το ξι.. Ωστε έτσι, κυρίες μου... Προγραμματίζετε βαφτίσια; Αχ, τον καημένο, που να 'ξερε τι θα πάθει στην Ελλάδα. Μέχρι και όνομα θα αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.969 08-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Click για ανάπτυξη... Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.970 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει το "Μάρκος" για γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #1.971 08-04-08 14:55 Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:53 Η Fotini έγραψε: #1.968 08-04-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Click για ανάπτυξη... Τα ίδια και οι γάτες: το ρο, το σίγμα, το ξι.. Ωστε έτσι, κυρίες μου... Προγραμματίζετε βαφτίσια; Αχ, τον καημένο, που να 'ξερε τι θα πάθει στην Ελλάδα. Μέχρι και όνομα θα αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.969 08-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Click για ανάπτυξη... Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.970 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει το "Μάρκος" για γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #1.971 08-04-08 14:55 Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λες?το ρ ομως? ποια γραμματα ακουνε καλυτερα οι γατες?για τους σκυλους ξερω ρ,σ Click για ανάπτυξη... Τα ίδια και οι γάτες: το ρο, το σίγμα, το ξι.. Ωστε έτσι, κυρίες μου... Προγραμματίζετε βαφτίσια; Αχ, τον καημένο, που να 'ξερε τι θα πάθει στην Ελλάδα. Μέχρι και όνομα θα αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.969 08-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Click για ανάπτυξη... Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.970 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει το "Μάρκος" για γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #1.971 08-04-08 14:55 Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ιπποτικο ονομα αλλα εγω εχω ενα προβλημα.Οταν το ακουω θυμαμαι τον Ριτσαρντ Γκιρ!!!!!!!και μετα θυμαμαι ολη την ταινια!!!!πολυ ωραια ομολογουμενως!!! Click για ανάπτυξη... Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.970 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει το "Μάρκος" για γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #1.971 08-04-08 14:55 Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και στο τελος να το πει κι αυτη Μαρκο!!!!!!!!!!!!θα φαω τα μουστακια μου!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει το "Μάρκος" για γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #1.971 08-04-08 14:55 Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι γάτες ακουνε καλα το ψ,ς αν και δεν ειναι κανόνας...ωραίο το Ζέφυρος! μου θυμίζει ζαφυρια, ρουμπινια και αλλους πολυτιμους λίθους....αχχ Το κατάλαβα οτι εισαι φαν Αστεριξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #1.972 08-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:56 Ο πυρροθριξ: #1.973 08-04-08 14:56 Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #1.974 08-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλετε original ιπποτικό?? Αρθούρο καλέ να το πει το κορίτσι τότε!!! Ρενάτα η πριγκιποπούλα... και η... αυτού εξοχότης Πρίγκηπας... Αρθούρος! Click για ανάπτυξη... KING ARTHUR ...να περναέι απο μπροστά μας και να υποκλινόμαστε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.975 08-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιούλη! Έχεις ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Όχι... παιδί μου απλά καλπάζει η φαντασία μου... σαν το άλογο του Ιππόττη Αρθούρου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.976 08-04-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ρε συ Γιουλη ξερεις τι σκεφτηκα?μιας που εσυ και η αλλη η τρελλεγκω η Βασια εισαστε με ια φωτογραφικη στο χερι,δεν βγαζετε και καμια φωτο απο την συναντηση να μου στειλετε να σας δω και γω το τσαμμενο που δεν μπορω να ερθω?????????:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #1.977 08-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τρομερή η ιδέα σου! Επίσης στις 6.30 αύριο, να είσαι στο mycat!!! Click για ανάπτυξη... θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.978 08-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα παρετε τα λαπτοπ μαζι σας?????????????????? Click για ανάπτυξη... Να μη σε νοιάζει... Εσύ να είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:06 Η Βάσια13859: #1.979 08-04-08 15:06 λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
λοιπόν τα ονόματα που είπατε είναι λίγο κουλά, σκεφτείτε πως θα το φωναζει μεσα στο σπίτι!κάτι απλό θέλει και ναζιαρικο για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Βάσια13859: #1.980 08-04-08 15:07 κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κουκου, εμφανίστηκα κι εγώ, με μια χαζοσύνδεση είμαι μεσα, αλλά διάβασα ότι γράψατε, λυσσάξατε παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.