Birman-maniacs

παιδάκια σας αφήνω, η σύνδεσή μου ειναι πιο αργή και από το μυρμήγκι και νυστάζω σαν τρελή!θα μπω το απογευματάκι να δω τι άλλο είπατε, άντε μην λετε πολλά γιατι θα τα παίξω να τα διαβάσω με αυτό το καβουρδιστήρι!Γιούλη θα σε πάρω να δω τι θα κάνουμε αύριο!θα μιλήσω και με τη Φωτεινή επί του θεματος που λεγαμε;)αχ το κοριτσόπουλό μου έιναι μόνο του, ο μπαμπάς του θα πάει αργά στο σπίτι, τι να κάνει το χαζούλι, πάντως κατάλαβε ότι έφευγα γιατι μου γουργούριζε και εκλεινε την πόρτα να μην φυγω.
ΟΚ! Πάρε με τηλ.!;)
Όσο για τη κόρη σου, μια χαρά θα περνάει μην ανησυχείς! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μου έστειλε ΠΜ η Φωτεινή και είπε για εκει, εμένα με βολεύει η εκκλησία.Α μην το ρίξετε πάλι στο Αλντζχαιμερ, κανονίστε και πείτε μου, μάλλον εγώ θα πάω κατευθείαν πάνω και θα σας παρω, εκτος αν θελετε καφε στην Κηφισια οπότε να κατεβω εκει.Αθηνά την είπε ο εκτροφεάς Δανάη μου, βασικά ήταν Ηρακλής αλλά ο εκτροφέας μετά κατάλαβε (2 μήνες) ότι ήταν θηλυκο κι επειδη ερχόταν Ελλαδα το αλλαξε σε Αθηνα και ειπαμε ότι ήταν το γραφτό της και το αφήσαμε.Μας αρεσει και το ελληνικό με την Καρέζη και φωνάζουμε Αθηνααα, Αθηνααααα το θυμάστε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το αγοράκι θα το πω Φρου φρου τέλος!το Ξέρξης τι σας λέει?επειδή θέλετε επιβλητικο:Pόχι για μένα, εγώ θέλω χαζοζαρούμενα ονόματα

Σας αφήνω τα λέμε,:bye::bye::bye:κακή σύνδεση:greycat:σαν ποντικι, ξέρω αυτό είναι γκρι γάτα, αλλά είναι γκρι έστω χιχι

Καλέ της αρέσει.. έτσι την έβγαλε ο εκτροφέας γιατί θα πήγαινε Ελλάδα!
Κάτι για φρου φρου... ήθελε να βγάλει... ευτυχώς που δεν το'βγαλε! :lol:
το εβγαλε ο εκτροφεας ?καταπληκτικο!!!μπραβο του!!!
το φρου φρου ουτε εμενα μου αρεσει.Ευτυχως το εσωσε ο εκτροφεας δηλαδη!!!:lol:

μου έστειλε ΠΜ η Φωτεινή και είπε για εκει, εμένα με βολεύει η εκκλησία.Α μην το ρίξετε πάλι στο Αλντζχαιμερ, κανονίστε και πείτε μου, μάλλον εγώ θα πάω κατευθείαν πάνω και θα σας παρω, εκτος αν θελετε καφε στην Κηφισια οπότε να κατεβω εκει.Αθηνά την είπε ο εκτροφεάς Δανάη μου, βασικά ήταν Ηρακλής αλλά ο εκτροφέας μετά κατάλαβε (2 μήνες) ότι ήταν θηλυκο κι επειδη ερχόταν Ελλαδα το αλλαξε σε Αθηνα και ειπαμε ότι ήταν το γραφτό της και το αφήσαμε.Μας αρεσει και το ελληνικό με την Καρέζη και φωνάζουμε Αθηνααα, Αθηνααααα το θυμάστε:)

Σας αφήνω τα λέμε,:bye::bye::bye:κακή σύνδεση:greycat:σαν ποντικι, ξέρω αυτό είναι γκρι γάτα, αλλά είναι γκρι έστω χιχι
γεια σου Βασακο!!καλα να περεσετε αυριοοοο

το αγοράκι θα το πω Φρου φρου τέλος!το Ξέρξης τι σας λέει?επειδή θέλετε επιβλητικο:Pόχι για μένα, εγώ θέλω χαζοζαρούμενα ονόματα
το Ξερξης ειναι πολυ ωραιο!!!
Ακομα σκεφτηκα και το Κισμετ.:)

Νομίζω οτι μόλις τον πάρεις αγκαλιά σου αμέσως θα καταλάβεις ποιο ονομα του ταιριάζει καλύτερα..;)

Νομίζω οτι μόλις τον πάρεις αγκαλιά σου αμέσως θα καταλάβεις ποιο ονομα του ταιριάζει καλύτερα..;)
θα ερθω να συμφωνησω!!!!!:)

το Ξερξης ειναι πολυ ωραιο!!!
Ακομα σκεφτηκα και το Κισμετ.:)

Μωρέ με το Ξέρξης στραμπουλάς τη γλώσσα σου...και μου θυμίζει Περσικό...
Βγάλτον "Σινχ".. που ήταν το πρώτο βιρμανάκι από το οποίο προέρχεται και ο μύθος!
Πυρροθριξ ξέρεις το μύθο??

Ας τον βγάλει Μελέκ,που σημαίνει άγγελος...:)

Στα τουρκικά.Το σκεφτόμουν και για τη δική μου,αλλά μας κέρδισε το Μόιρα,μιας και είναι αστεράκι το μωρό μας!

Μωρέ με το Ξέρξης στραμπουλάς τη γλώσσα σου...και μου θυμίζει Περσικό...
Βγάλτον "Σινχ".. που ήταν το πρώτο βιρμανάκι από το οποίο προέρχεται και ο μύθος!
Πυρροθριξ ξέρεις το μύθο??
αυτον με τον μοναχο που πεθανε και τονακουμπησε η γατα και της μειναν τα πατουσακια ασπρα?και τα ματια που πηραν το χρωμα τη θεας?

αυτον με τον μοναχο που πεθανε και τονακουμπησε η γατα και της μειναν τα πατουσακια ασπρα?και τα ματια που πηραν το χρωμα τη θεας?

Πέρασες !! Πέρασες!!
Να το κορνιζάρεις το πτυχίο κατόχου Βιρμανίας!! :lol::lol:

Στα τουρκικά.Το σκεφτόμουν και για τη δική μου,αλλά μας κέρδισε το Μόιρα,μιας και είναι αστεράκι το μωρό μας!
γιατι ρε παιδια?το Αγγελος στα ελληνικα τι εχει?

Σε βρίσκω πολυ καλα διαβασμενη .....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back